Προς το περιεχόμενο

Apparitions.s01

NOMIKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apparitions.s01

έξι επεισόδια φαίνετε για ενδιαφέρουσα με έναν καθολικό παππά για πρωταγωνιστή.

Είναι ένας ιερέας που γίνεται εξορκιστής για την μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό,

μια μάχη που απειλεί το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

Έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτή την σειρά ?

Δημοσ.
Apparitions.s01

έξι επεισόδια φαίνετε για ενδιαφέρουσα με έναν καθολικό παππά για πρωταγωνιστή.

Είναι ένας ιερέας που γίνεται εξορκιστής για την μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό,

μια μάχη που απειλεί το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

Έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτή την σειρά ?

Εχω δει τα εξι αυτα επεισοδια και μου αρεσε αρκετα. Η ιστορια ειναι υποσχομενη και νομιζω οτι θα συνεχιστει. Ο ιερεας ειναι πειστικος και οι ιστοριες που διαδραματιζονται σε τραβανε να τη δεις. Βεβαια εμενα μου αρεσουν ολες οι σειρες τετοιου τυπου οποτε δεν ειμαι εντελως αντικειμενικος. Σιγουρα δεν ειναι επιπεδου LOST αλλα βλεπεται ευχαριστα.

Δημοσ.
Εχω δει τα εξι αυτα επεισοδια και μου αρεσε αρκετα. Η ιστορια ειναι υποσχομενη και νομιζω οτι θα συνεχιστει. Ο ιερεας ειναι πειστικος και οι ιστοριες που διαδραματιζονται σε τραβανε να τη δεις. Βεβαια εμενα μου αρεσουν ολες οι σειρες τετοιου τυπου οποτε δεν ειμαι εντελως αντικειμενικος. Σιγουρα δεν ειναι επιπεδου LOST αλλα βλεπεται ευχαριστα.

Τα έχω τα 6 επεισόδια θα τα ξεκινήσω το Σαββατοκύρικο.

Έχω ακούσει καλά λόγια σε γενικές γραμμές μόλις τα δώ θα μεταφέρω άποψη.

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα για την σειρα, αλλα μου φερνει στο μυαλο το carnivalle (μαχη καλου/κακου, ιερεας, απειλη ανθρωποτητας...). Και αν δεν το εχετε δει, δειτε το. απο τις καλυτερες σειρες εβερ! Ισως το ψαξω και το Apparitions, να δω κατα ποσο μοιαζει.

Δημοσ.

tzinos ξερω οτι εισαι φανατικος του carnivalle. Και για μενα το carnivalle ειναι κορυφη. Το apparitions διαδραματιζεται στη συγχρονη εποχη. Δεν καταφευγει σε υπερβολικη χρηση ειδικων εφε για να εντυπωσιασει, τα χρησιμοποιει με μετρο. Εχει καλο κλιμα, σου δημιουργει αποριες που σε κανει να σκεφτεις ποιος ειναι "καλος" και ποιος οχι. Προτεινω να του δωσετε μια ευκαιρια.

Δημοσ.

Το carnivalle το έχω δει σε τρεις ημέρες και τους 2 κύκλους (24 επεισόδια).

Απλός καταπληκτικό.ΗΒΟ ήταν αυτή έτσι και αλλιώς , όπως και εφέτος (2008) έβγαλε το true blood που μου άρεσε πολύ.

Δημοσ.

εβρεθην και "ερχεται¨. Κανας υποτιτλος πεζει η να μην ψαχνω για ελληνικα?

Αγγλικο σεριαλ ετσι? γουσταρω μεν, αλλα βασικα οι αγγλοι τα πανε καλυτερα στις κωμωδιες. Πχ το μερλιν που το παιζε φαντασιας/εποχης αν και εχει την πλακα του δεν ηταν και τιποτα της προκοπης.

True blood το εχω αφησει στα μισα, θα το τελειωσο αλλα το βρηκα σαχλαμαριτσα, δεν ημουν και ποτε φανατικος οπαδος των buffy/angel/vampires....κτλπ...σειρων. Και η αννουλα με εκενυριζει στην σειρα αυτη αφανταστα. Και ολο το southern feeling που εχει η σειρα με χαλαει.

Δημοσ.
εβρεθην και "ερχεται¨. Κανας υποτιτλος πεζει η να μην ψαχνω για ελληνικα?

Αγγλικο σεριαλ ετσι? γουσταρω μεν, αλλα βασικα οι αγγλοι τα πανε καλυτερα στις κωμωδιες. Πχ το μερλιν που το παιζε φαντασιας/εποχης αν και εχει την πλακα του δεν ηταν και τιποτα της προκοπης.

True blood το εχω αφησει στα μισα, θα το τελειωσο αλλα το βρηκα σαχλαμαριτσα, δεν ημουν και ποτε φανατικος οπαδος των buffy/angel/vampires....κτλπ...σειρων. Και η αννουλα με εκενυριζει στην σειρα αυτη αφανταστα. Και ολο το southern feeling που εχει η σειρα με χαλαει.

Υπότιτλους ποιό κάτω για Ελληνικά.

http://www.subs.gr/portal/infusions/pro_download_panel/download.php?catid=614

Για το True blood δώστου μια ευκαιρία όσο πρωχωράνε τα επεισόδεια ανεβάζει στροφές,εμένα μο άρεσε.

Δημοσ.

Εγω θεωρω το True Blood την καλυτερη σειρα φετος. Το Apparitions το ειδα με υποτιτλους απο Subs4free και ηταν τελειοι μπορω να πω.

Δημοσ.

Γινεται καλυτερο πιο μετα. Πιο dark, περισσοτερα εφε, μαχη καλο-κακο και εσωτερικη ψυχικη μαχη και με ωραιο επεισοδιο-φιναλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...