lesser99 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά είμαι ένα κλίκ στο να παραγγείλω αυτή? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513378 Το υπόλοιπο pc αποτελείται από Αsus P5k, E6850, 4GB Ram,Case Candalf Monitor 24" Samsung.Οποιαδήποτε γνώμη για οποιαδήποτε αλλη κάρτα καλοδεχούμενη. Σημείωση έχω την Asus 2900EAH, είναι αρκετά θορυβώδης και ζεσταίνεται αρκετά στα παιχνίδια για αυτό ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια που να μου μειώσει τα παραπάνω προβλήματα?
Arxidamos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι αλλα θα έλεγα καλύτερα αυτή, λόγω μεγαλύτερου και πιο ήσυχου fan.. Αν πάλι δεν παίζεις και πόλλα games, και δεν σε πειράζει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς υπάρχει και αυτή η πρόταση
lesser99 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πιστεύεις είναι καλύτερο να πάρω τήν toxic με τα 512 Ram παρά την Αsus με το 1Gb?
Arxidamos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ωπ ναι τώρα είδα ότι έχεις 24άρι monitor...το 1GB θα βοηθήσει αρκέτα, όποτε μείνε στην Asus.. απλά είδα ότι λες για ησυχία, γιαυτο και η πρώτη μου πρόταση ήταν η Toxic, επειδή θα ναι λίγο πιο ήσυχη.. Anyway, και με την asus δεν παίζει πρόβλημα, αρκεί να υπάρχει και καλο airflow στο κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.