solistas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Έχω κανονικά το Pc μου και μόλις βάζω την καρτα γραφικών επάνω και πατάω το κουμπί να ανοίξει, ο υπολογιστής ανοίγει αλλα δεν έχω εικόνα. Ο΄θτε συνδέοντας την οθόνη με το Motherboard ούτε συνδέοντάς τη με την καρτα. Τίποτα, μάυρο... Motherboard: Asus P5KPL-CM Καρτα γραφικών: Asus EN9800Gt :mad:
StaPas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μηπως δεν την σηκωνει το τροφοδοτικο ή μηπως το καλωδιο ειναι χαλασμενο;
solistas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 το τροφοδοτικό ειναι 530W και εχει πανω το Pc ένα δίσκο, ενα DVD και ενα CD-RW. Τι στο καλό, τοσο βαρύ του πέφτει???
solistas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δεν γίνεται τίποτα? Έδωσα 150 ευρώ ρε παιδια, βοηθήστε με...
MINDER Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 πανω στην καρτα συνδεσες καλωδιο τροφοδοσιας που χρειαζεται απο το τροφοδοτικο ;
sam_@ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 για ελεγξε αν εχεις συνδεση την καρτα με το τροφοδοτικο
Darth Revan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Έχω κανονικά το Pc μου και μόλις βάζω την καρτα γραφικών επάνω και πατάω το κουμπί να ανοίξει, ο υπολογιστής ανοίγει αλλα δεν έχω εικόνα. Ο΄θτε συνδέοντας την οθόνη με το Motherboard ούτε συνδέοντάς τη με την καρτα. Τίποτα, μάυρο... Motherboard: Asus P5KPL-CM Καρτα γραφικών: Asus EN9800Gt :mad: Ελεγξε επισης αν ειναι καλα κουμπωμενο το καλωδιο με το μονιτορ!Επισης παιζει κ να καηκε αν του εκανες κανα oc!Βαλε μια δικια σου παλια καρτα αν εχεις η δανεισου μια απο ενα φιλο!Αλλιως πηγαινε τη πισω αν στην αλλαξουνε!Ειναι καινουρια καρτα οποτε σιγουρα εχει εγγυηση!
kokaa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 μαλλον τα καλοδια συνδεσης εχουν προβλημα.....αποκλειεται απο τροφοδοτικο... α πες μας και ποσα volt δεινει στο +12 το τροφοδοτικο σου...
outlaw star Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Έχω κανονικά το Pc μου και μόλις βάζω την καρτα γραφικών επάνω και πατάω το κουμπί να ανοίξει, ο υπολογιστής ανοίγει αλλα δεν έχω εικόνα. Ο΄θτε συνδέοντας την οθόνη με το Motherboard ούτε συνδέοντάς τη με την καρτα. Τίποτα, μάυρο... Motherboard: Asus P5KPL-CM Καρτα γραφικών: Asus EN9800Gt :mad: τι εννοείς ότι συνδέεις την οθόνη με τη mobo??ότι έχεις και nboard κάρτα γραφικών???αν ναι δοκίμασε μια άλλη οθόνη αν υπάρχει αλλιώς δοκίμασε την οθόνη σου σε ένα άλλο pc
solistas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εχω συνδέσει και την καρτα με την τροφοδοσία της και με τη mobo. Και έχω και onboard καρτα γραφικών. αλλα ρε παιδια τι να πω... το τροφοδοτικό μου ειναι το chieftec 550W. Να πω πως τον υπολογιστή τον έστησα μόνος μου τελείως. δλδ τον πηρα κομματια και τον ενωσα μονος μου στο σπίτι. Κι ενω ολα δουλεύουν ρολόι, το εστησα, το σέταρα και περασα τα windows και τα drivers της mobo, συνδέω την καρτα γραφικών και δεν εχω εικόνα ούτε απο την καρτα ούτε απο τη mobo. Μόλις αφαιρέσω την καρτα και την τροφοδοσία της λειτουργεί κανονικα. To plaisio μου ειπε πως υπαρχει περίπτωση να κανει conflict με τις ram. Υπαρχει τέτοια περιπτωση?
solistas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια, μολις ειδα οτι η καρτα πανω γραφει πως ειναι DDR3 ενώ οι Ram μου DDR2. Λέτε να υπαρχει κανενα προβλημα συμβατότητας στα DDR????????? Ή μπορει να δεχτει και DDR3?
Mourgolikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια, μολις ειδα οτι η καρτα πανω γραφει πως ειναι DDR3 ενώ οι Ram μου DDR2. Λέτε να υπαρχει κανενα προβλημα συμβατότητας στα DDR????????? Ή μπορει να δεχτει και DDR3? Η μνήμη της κάρτας γραφικών είναι εντελώς άσχετη με την φυσική μνήμη του συστήματος σου. Οπότε μην φοβάσαι για τίποτα Όσο για το πρόβλημα σου δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της μητρικής σου (μέσα από το bios) και πριν κάνεις boot βάλε την άλλη κάρτα σου στην pci-e. Πρώτα όμως κάνε αυτά που σου είπαν τα παιδιά. Δες το τροφοδοτικό σου πόσα Amber (A) δίνει στην +12V παροχή. Ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών δουλεύει; Δοκίμασε κάποιο δεύτερο τροφοδοτικό αν βρεις. Και δες αν κουμπώνει καλά το καλώδιο στην κάρτα γραφικών σου και την οθόνη σου, εν ανάγκη δοκίμασε και το dvi και το d-sub(vga).
solistas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Το τροφοδοτικό βγάζει 18Α στο +12v και νομίζω πως ειδα στην καρτα γραφικών οτι θέλει 24Α. Λες να παιζει ρολο? Επίσης ο ανεμηστίρας λειτουργει κανονικα. το μόνο πρόβλημα ειναι οτι δεν εχω εικονα. Βέβαια, αν εξαιρέσεις αυτο, το pc δουλεύει υπέροχα αλλα με μια μικρη λεπτομέρεια: δεν δειχνει εικονα... :lol: Νομίζω πως κουράστηκα με αυτή την καρτα...
thanasis00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 λοιπον, μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο μηχανημα να δεις αν ειναι οκ? αν δεν παιζει ουτε εκει, μαλλον πας για RMA... τουλαχιστον ετσι εκανε και εμενα η 4670 που πηρα... ενω δουλευαν ολοι οι ανεμιστηρες κανονικα δεν ειχα εικονα...την δοκιμασα και σε δευτερη μητρικη, παλι τιποτα και ετσι την εδωσα για RMA και μια χαρα με την καινουρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.