Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να ενεργοπειησετε το κλειδι ενεργοπειησης της ε-δομη παρτε τον ακολουθο αριθμο 2117007575 :-D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς κανένα τηλέφωνο ενεργοποίησης δεν λειτουργεί πια. Έχω την Δομή Gold 3.1.0 με τα 6 D.V.D.s και θέλω να την εγκαταστήσω σε άλλο υπολογιστή και δεν μπορώ. Ο "υπεύθυνος" κύριος Βαλιάνος Χαράλαμπος, έχει εξαφανιστεί, αφήνοντας αβοήθητους χωρίς υποστήριξη όλους εμάς που είχαμε αγοράσει την E Domi. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς  με το πρόβλημα του κλειδιού ενεργοποίησης?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κανας τρόπος να την εγκαταστησουμε ολοκληρη στον σκληρο δισκο ωστε να μην ζηταει καθε φορα να βαζουμε το dvd της ;

Επίσης εκτός από τα XP λειτουργει σε νεοτερες εκδοσεις των windows ? ΕΙναι συμβατη δηλαδη με τα windows Vista/7/8/8.1 ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω πιο ειναι το κλειδι ενεργοποιησης ???? παιρνω τηλ τωρα και μου λενε πως εχει κλεισει η εταιρεια αυτη!!!! εγω εχω κωδικο ενεργοποιησης 34033246 τι κανω????

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σχετικά με τη δομή π την είχα πάρει κ γω αρκετά χρόνια πρίν εκτός των βιβλίων  τα 30κάτι σιντί/ντιβιντί υπήρχε κ ένα που τα είχε όλα μέσα το τελευταίο αν θυμάμαι καλά κ δε χρειαζόταν να αλλάζεις ντιβιντί για κάτι π έψαχνες. πλέον τώρα υπάρχουν όλα στο διαδύκτιο. ποιος ο λόγος π ψάχνετε τον κωδικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...