Garnele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Οι martens καλές είναι αλλά δε προτείνονται σε άτομο που θέλει απλά μποτάκια ή κάτι παρόμοιο,άσε που τα μόνα άτομα με martens που ξέρω είναι μεταλάδες και πανκιά. Διαφωνώ με το τσουβάλιασμα. Κι εγώ φοράω μάρτινς κάμποσα χρόνια και δεν ανήκω σε καμία κατηγορία από τις παραπάνω (θενκ γκαντ). Άσε που είναι και τίγκα απλές. Δέρμα, κορδόνι, κίτρινη κλωστή και σόλα. Ούτε σίδερο δεν έχουν πλέον.
freedubus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Άσε που είναι και τίγκα απλές. E, ναι μωρέ. Οι μαρτενς κι ο καντίνσκι ένα πράγμα.
slipknot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Διαφωνώ με το τσουβάλιασμα. Κι εγώ φοράω μάρτινς κάμποσα χρόνια και δεν ανήκω σε καμία κατηγορία από τις παραπάνω (θενκ γκαντ). Άσε που είναι και τίγκα απλές. Δέρμα, κορδόνι, κίτρινη κλωστή και σόλα. Ούτε σίδερο δεν έχουν πλέον. Ε θα είσαι...αλτέρνατιβ. Σοβαρά τώρα φαντάσου jock τύπο(κλασσική αμερικανιά) με φόρμα,tshirt με το όνομα του σχολείου του και martens.Ε...
Garnele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εγκεφαλικό. Εχμ. Τις μονόχρωμες εννοούσα εγώ. Προφανώς και εννοούσα τις μονόχρωμες δηλαδή. Πω. Ποιος τις φοράει αυτές. ούτε αλτερνατιβ είμαι, χουχου
freedubus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Σοβαρά τώρα φαντάσου jock τύπο(κλασσική αμερικανιά) με φόρμα,tshirt με το όνομα του σχολείου του και martens.Ε... Στρίβεις στη γωνία όμως και πέφτεις πάνω σε γκομενάκι που έχει σηκώσει τη μαύρη φούστα και ισιώνει τη γλώσσα απο τις μαρτενς που φτάνουν μέχρι τη μέση της- χωρίς καλσόν- γάμπας της. Δε σε χάλασε ετσι;
slipknot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Στρίβεις στη γωνία όμως και πέφτεις πάνω σε γκομενάκι που έχει σηκώσει τη μαύρη φούστα και ισιώνει τη γλώσσα απο τις μαρτενς που φτάνουν μέχρι τη μέση της- χωρίς καλσόν- γάμπας της. Δε σε χάλασε ετσι; Όχι αλλά έτσι όπως το θέτεις δεν έχει σημασία το παπούτσι
skiabox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Οχι μποτακια παιδια. Επισης αν θα ειναι δερμα η οχι δε με ενδιαφερει. Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλή τιμή για Dr. Μartins κλασική ποια θεωρείται; PS : H Garnele πρέπει να είναι του έντεχνου
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλή τιμή για Dr. Μartins κλασική ποια θεωρείται; Οι δεκαρες εννοεις?
Garnele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλή τιμή για Dr. Μartins κλασική ποια θεωρείται; PS : H Garnele πρέπει να είναι του έντεχνου Χμ τελευταία φορά που κοίταξα τιμές η 10άρα ήταν στα 135 ευρώ. Αντίστοιχα, την 8άρα -είναι λίγο πιο χαμηλή- την είχα πάρει από Γερμανία πριν 4 περίπου χρόνια 100 ευρώ. PS. ---->
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εχω βρει και με 20 αλλα ψιλοχαλια σχεδιο και πολυ περιορισμενα νουμερα.
Garnele Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά δεν ήταν μάρτινς. Ήταν κάτι που θυμίζει μάρτινς =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.