Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για παπούτσια

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
strike

............

looooooooooool που τα θυμηθηκες ρε μεγιστε??? Εποχες δημοτικου μιλαμε, ετσι? Υπαρχουν ακομα?

Στο θεμα μας, τα Camper μου αρεσουν πολυ (αν και δεν εχω παρει ποτε) και τα Merrell που αναφερθηκαν ειναι πολυ ανετα και ελαφρια παπουτσια.

Δημοσ.

Τα camper είναι μια πολύ καλή ιδέα. Και οι martens είναι επίσης γαμώ και δε σπάνε στο γνωστό σημείο (άσε που και να σπάσουν γίνονται ακόμη καλύτερες). Το μειονέκτημα είναι ότι και με λίγα παραπανίσια κιλά φαίνεται αστείος αυτός που τις φοράει.

Γενικά παίζει αυτό με τις μπότες δηλαδή, όχι μόνο με τις martens.

Δημοσ.

Κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο, σκέφτομαι την ίδια βλακώδη απάντηση: Τα παπούτσια μου είναι καφέ, είναι μία πρόταση για παπούτσια.

Αγνοήστε το παρόν μήνυμα.

Δημοσ.
Ρίξε και μια καλή ματιά στην EL NATURALISTA

''http://www.elnaturalista.com/index.php/en''

Πω, γαμάνε οι τσάντες πάντως.

Δημοσ.

η λύση ειναι απλη για να μην σπανε σε αυτο το γνωστο αγνωστο σημειο.... εχεις 10 ζευγαρια και τα εναλασεις.... ποτε δεν καταλαβα πως ενας αντρας επιβιωνει μονο με 1-2 ζευγαρια.... εγω εχω πανω απο 20 χειμωνιατικα και καλοκαιρινα μαζι και παλι δεν μου φτανουν

Δημοσ.
η λύση ειναι απλη για να μην σπανε σε αυτο το γνωστο αγνωστο σημειο.... εχεις 10 ζευγαρια και τα εναλασεις.... ποτε δεν καταλαβα πως ενας αντρας επιβιωνει μονο με 1-2 ζευγαρια.... εγω εχω πανω απο 20 χειμωνιατικα και καλοκαιρινα μαζι και παλι δεν μου φτανουν

Απλό ειναι.Οπως ποτε δεν θα καταλάβεις την απλότητα ενος άντρα να κάνει τα τσίσα του όρθιος.Φιλικα παντα:P

Τα Merrell ειναι ανετα παπούτσια!

Δημοσ.

Οι martens καλές είναι αλλά δε προτείνονται σε άτομο που θέλει απλά μποτάκια ή κάτι παρόμοιο,άσε που τα μόνα άτομα με martens που ξέρω είναι μεταλάδες και πανκιά.

20 ζευγάρια παπουτσιών για άντρα είναι υπερβολή(και για γυναίκα θα έλεγα.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...