Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για παπούτσια

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινετε μου ενα ζευγαρι ανδρικα παπουτσια που να μην ειναι πολυ casual(οχι σπορτεξ για παραδειγμα) και να μην σπανε στο γνωστο σημειο μετα απο 1-2 μηνες χρησης.

Ευχαριστω!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το καλυτερο δερμα στον κοσμο , μπες σε ενα επιλεγμενο καταστημα και κοιτα τα HISPANITAS . Για πολυ ψαγμενα ποδια .

Δημοσ.

Μετά από χρόνια ψαξίματος

http://www.eliteshoes.gr/index.asp?ndID=1_3

Από τα λίγα που είναι πραγματικά άνετα ανατομικά και σε προσιτή τιμή. Όλα σπάνε κάποια στιγμή, ιδιαίτερα όταν κάθεσαι και στηρίζεις το πέλμα στις μύτες των ποδιών σου.

Δημοσ.

Παιδια στα παπουτσια το πρωτο που κοιταμε ειναι η ποιοτητα του δερματος ( να αεριζετε το ποδι και να μην δημιουργουνται οσμες απο την τριβη ) κορυφαιοι ειναι οι Ισπανοι κατασκευαστες . Καλυτερα να απορριπτουμε επιλογες made in china η προιοντα που δεν αναφερουν χωρα προελευσης . Δεν κανει κακο βεβαια, οταν μας προτεινεται καποιο ζευγαρι παπουτσια απο τον πωλητη και ειναι κατηγορηματικος -η οτι ειναι γνησιο δερμα , να κανουμε το κολπο με τον αναπτηρα . Του-ης λεμε να βαλει την φλογα απο τον αναπτηρα πανω στο δερμα αν ζαρωσει ειναι γνησιο πλαστικο , αν μυρισει , οπως το κατσικι το πασχα ,μας το τυλιγει και αναχωρουμε.

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής πάντως, τόσες διαφορετικές απαντήσεις δε τις περίμενα! :P

Δημοσ.

Πήρα πριν 4 μήνες από την Fena κάτι PicosLinos, 80 ευρώ, τα πήρα για καλά..! Έχω πάθει την πλάκα μου, μην τα ματιάξω αλλά είναι τόσο άνετα και δεν ζαρώνουν εκεί που σπάει το παπούτσι..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...