skiabox Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Προτεινετε μου ενα ζευγαρι ανδρικα παπουτσια που να μην ειναι πολυ casual(οχι σπορτεξ για παραδειγμα) και να μην σπανε στο γνωστο σημειο μετα απο 1-2 μηνες χρησης. Ευχαριστω!
Cue Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Η τιμή δεν σε απασχολεί? Ρίξε μια ματιά στα Camper. ΥΓ. Το γνωστό σημείο ποιο είναι?
SCORPIO777 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 για κοιτα εδω.http://www.timberland.com/shop/index.jsp?categoryId=1779791&clickid=topnav_men_img.εγω χρονια τα αγοραζω χωρις κανενα προβλημα.
@@sos@@ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Για το καλυτερο δερμα στον κοσμο , μπες σε ενα επιλεγμενο καταστημα και κοιτα τα HISPANITAS . Για πολυ ψαγμενα ποδια .
skiabox Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Το γνωστο σημειο ειναι εκει οπου σπαει οταν κανεις το βημα.
nurse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μετά από χρόνια ψαξίματος http://www.eliteshoes.gr/index.asp?ndID=1_3 Από τα λίγα που είναι πραγματικά άνετα ανατομικά και σε προσιτή τιμή. Όλα σπάνε κάποια στιγμή, ιδιαίτερα όταν κάθεσαι και στηρίζεις το πέλμα στις μύτες των ποδιών σου.
@@sos@@ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Παιδια στα παπουτσια το πρωτο που κοιταμε ειναι η ποιοτητα του δερματος ( να αεριζετε το ποδι και να μην δημιουργουνται οσμες απο την τριβη ) κορυφαιοι ειναι οι Ισπανοι κατασκευαστες . Καλυτερα να απορριπτουμε επιλογες made in china η προιοντα που δεν αναφερουν χωρα προελευσης . Δεν κανει κακο βεβαια, οταν μας προτεινεται καποιο ζευγαρι παπουτσια απο τον πωλητη και ειναι κατηγορηματικος -η οτι ειναι γνησιο δερμα , να κανουμε το κολπο με τον αναπτηρα . Του-ης λεμε να βαλει την φλογα απο τον αναπτηρα πανω στο δερμα αν ζαρωσει ειναι γνησιο πλαστικο , αν μυρισει , οπως το κατσικι το πασχα ,μας το τυλιγει και αναχωρουμε.
slipknot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Για πολυ ψαγμενα ποδια . Τα φοράνε ζωγράφοι και ποιητές?
Cue Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Για να είμαι ειλικρινής πάντως, τόσες διαφορετικές απαντήσεις δε τις περίμενα!
we_will_rise Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πήρα πριν 4 μήνες από την Fena κάτι PicosLinos, 80 ευρώ, τα πήρα για καλά..! Έχω πάθει την πλάκα μου, μην τα ματιάξω αλλά είναι τόσο άνετα και δεν ζαρώνουν εκεί που σπάει το παπούτσι..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.