gdp77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Η φιλολογία περί συρρίκνωσης / εξαφάνισης / whatever του Linux εξαιτίας των windows 7 είναι δημοφιλής στις μέρες μας, αλλά τουλάχιστον αστεία. Το 2010 (αν θα κυκλοφορήσουν τα 7 τότε) είναι ακόμα μακριά και το linux μέχρι τότε θα έχει διπλασιάσει ή τριπλασιάσει τη δημοτικότητά του και θα έχει εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στις συνειδήσεις του κόσμου . Why Linux makes Windows 7 obsolete
SpyrosR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Actually, για να συρρικνωθεί / εξαφανισθεί / whatever το Linux... πρέπει απλά να μην έχει χρήστες. Και πες ΟΚ, όσοι ήρθαν από Windows για τους όποιους λόγους ήρθαν, με την έλευση μιας σωστής έκδοσης Windows (όχι αναγκαστικά Win7) θα ξαναγυρίσουν πίσω. Οι υπόλοιποι; Δυστυχώς για κάποιους (μιας και θέλουν να το παίξουμε OS wars ) το Linux δε γίνεται να "εξαφανιστεί" απ' τα Windows. Γιατί πολύ απλά το ανέπτυξαν και το χρησιμοποιούν περισσότερο ιδεολόγοι, όχι "το Ubbbuuunttu μ δν τρέχειιι!!!!!hlp!!!" users. Οι παραπάνω ίσως φύγουν. Να φύγουν. Ίσως να μη κάνουν και καλό που υπάρχουν. Το Linux είναι για αυτούς που ξέρουν γιατί φτιάχτηκε.
tritonas00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 More reasons Windows 7 will kill Linux US CEO Jerry Shen says he plans to release versions of the Eee PC powered by Windows 7 in mid 2009, including touchscreen models. With sales figures showing that Windows netbooks already far outsell their Linux counterparts, this could be the nail in the coffin. Windows 7 will run well on lightweight netbooks with limited RAM and processing power. It will run so well, in fact, that ASUS CEO Jerry Shen told Laptop magazine that he plans to release Windows 7-powered versions of the Eee in the middle of 2009, including touchscreen models. http://blogs.computerworld.com/more_reasons_windows_7_will_kill_linux Eτσι ετσι. ΛΟΛ
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 windows 7 ultimate beta 20 seconds (boot to login screen) (beta έτσι?)
tritonas00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 windows 7 ultimate beta 20 seconds (boot to login screen)(beta έτσι?) Ετσι ετσι.(Σε μενα 23 sec) ΤΑΠΑ! λολ
parsifal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 OMG, we've been trolled! Μόνο ο Legolas μας σώζει τώρα!
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ετσι ετσι.(Σε μενα 23 sec) ΤΑΠΑ! λολ Toshiba satellite 2140cds AMD k6-2 450 Mhz,160 Mb ram καλά με τέτοιο μηχάνημα λογικό είναι
nske Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 windows 7 ultimate beta 20 seconds (boot to login screen) (beta έτσι?) Ετσι ετσι.(Σε μενα 23 sec) ΤΑΠΑ! λολ LOL τελικά θεωρείτε σοβαρό επιχείρημα το "boot time", έλεος Εγώ το θεωρώ γελοίο, αλλά αφού νομίζετε ότι έχει σημασία, να πόσο γρήγορα μπορεί να εκκινήσει το Linux αν κάτσει κάποιος να το παραμετροποιήσει: http://lwn.net/Articles/299483/
tolis_01 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Windows 7 will run well on lightweight netbooks with limited RAM and processing power. It will run so well, in fact, that ASUS CEO Jerry Shen told Laptop magazine that he plans to release Windows 7-powered versions of the Eee in the middle of 2009, including touchscreen models. http://blogs.computerworld.com/more_reasons_windows_7_will_kill_linux Eτσι ετσι. ΛΟΛ Netbook με 700 ευρώ ΔΕΝ είναι netbook imo. Netbook στα δυομιση κατοστάρικα (=το πηρα για να μπαίνω στο internet και για καμια avi ταινία) μόνο με linux είναι εφικτό.
pigeon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 LOL τελικά θεωρείτε σοβαρό επιχείρημα το "boot time", έλεος Εγώ το θεωρώ γελοίο, αλλά αφού νομίζετε ότι έχει σημασία, να πόσο γρήγορα μπορεί να εκκινήσει το Linux αν κάτσει κάποιος να το παραμετροποιήσει:http://lwn.net/Articles/299483/ Οχι βεβαια, αλλα αν τεθεί θέμα win7-vs-linux για τα netbooks θα εχει σκληρο ανταγωνιστη το linux. Ομως να πω την αμαρτία μου, φοβάμαι οτι μολις περασουν σε Release Candidate θα τα φορτώσουν παλι με services, drm κλπ και θα πάρουμε ενα ωραιοτατο bloated vista-like λειτουργικό.
gdp77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Φαντάζομαι την πίκρα που νιώθει ο ΜΕΙΙ user (ο νόμιμος κιόλας), όταν πανηγυρίζει για τα υποτιθέμενα features που θα έχουν τα 7 όταν κυκλοφορήσουν σε δύο χρόνια. Πρέπει να βασανίζεται καθημερινά, πραγματικά τον συμπονώ... Να πανηγυρίζεις που θα σε αρμέξει και άλλο η M$ μετά την κοροϊδία που σου έριξε με τα MEII... (και εγώ θα τα αγοράσω αναγκαστικά, αλλά δεν πανηγυρίζω κιόλας) Μέχρι τότε εγώ θα χαμογελώ με τη διανομή μου, που θα έχει κυκλοφορήσει άλλες τρεις εκδόσεις (9.04, 9.10, 10.4) με χαρακτηριστικά που ο άνωθεν χρήστης θα περιμένει (και πάλι) να δει στα 8. (Εντάξει, όμως, θα παίζει παιχνίδια με το DX11, γιατί το DX10 που χρυσοπλήρωσε έδωσε χιλιάδες τίτλους και δεν μπορεί να δώσει άλλο).
soturin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Οχι βεβαια, αλλα αν τεθεί θέμα win7-vs-linux για τα netbooks θα εχει σκληρο ανταγωνιστη το linux. Ομως να πω την αμαρτία μου, φοβάμαι οτι μολις περασουν σε Release Candidate θα τα φορτώσουν παλι με services, drm κλπ και θα πάρουμε ενα ωραιοτατο bloated vista-like λειτουργικό. Ενά tip of the hat στον pidgeon που είναι αντικειμενικός και βοηθάει την κουβέντα. Για το θέμα "who kills who" πιστεύω είναι αρκετά χαζό να το συζητάμε, το linux ούτε αδυναμίες vista εκμεταλεύτηκε για τα πλεονεκτήματα του (το πολύ μερικοί απογοητευμένοι να άκουσαν τον φίλο τους τον linuxα) ούτε με κανόνες αγοράς καθορίζεται. Από την άλλη τα windows είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό εδραιωμένα για να μιλάμε για "death". Τίποτα δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη και τίποτα δεν είναι απόλυτο.
elven Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Φαντάζομαι την πίκρα που νιώθει ο ΜΕΙΙ user (ο νόμιμος κιόλας), όταν πανηγυρίζει για τα υποτιθέμενα features που θα έχουν τα 7 όταν κυκλοφορήσουν σε δύο χρόνια. Πρέπει να βασανίζεται καθημερινά, πραγματικά τον συμπονώ... Να πανηγυρίζεις που θα σε αρμέξει και άλλο η M$ μετά την κοροϊδία που σου έριξε με τα MEII... (και εγώ θα τα αγοράσω αναγκαστικά, αλλά δεν πανηγυρίζω κιόλας) Μέχρι τότε εγώ θα χαμογελώ με τη διανομή μου, που θα έχει κυκλοφορήσει άλλες τρεις εκδόσεις (9.04, 9.10, 10.4) με χαρακτηριστικά που ο άνωθεν χρήστης θα περιμένει (και πάλι) να δει στα 8. (Εντάξει, όμως, θα παίζει παιχνίδια με το DX11, γιατί το DX10 που χρυσοπλήρωσε έδωσε χιλιάδες τίτλους και δεν μπορεί να δώσει άλλο). Είπε ο άνθρωπος που έχει dual boot με Windows
tolis_01 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Φαντάζομαι την πίκρα που νιώθει ο ΜΕΙΙ user (ο νόμιμος κιόλας), όταν πανηγυρίζει για τα υποτιθέμενα features που θα έχουν τα 7 όταν κυκλοφορήσουν σε δύο χρόνια. Πρέπει να βασανίζεται καθημερινά, πραγματικά τον συμπονώ... Να πανηγυρίζεις που θα σε αρμέξει και άλλο η M$ μετά την κοροϊδία που σου έριξε με τα MEII... (και εγώ θα τα αγοράσω αναγκαστικά, αλλά δεν πανηγυρίζω κιόλας) Μέχρι τότε εγώ θα χαμογελώ με τη διανομή μου, που θα έχει κυκλοφορήσει άλλες τρεις εκδόσεις (9.04, 9.10, 10.4) με χαρακτηριστικά που ο άνωθεν χρήστης θα περιμένει (και πάλι) να δει στα 8. (Εντάξει, όμως, θα παίζει παιχνίδια με το DX11, γιατί το DX10 που χρυσοπλήρωσε έδωσε χιλιάδες τίτλους και δεν μπορεί να δώσει άλλο). Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του... Δεν βρίσκω κάτι κακό στον συνδιασμό gaming pc - dx10 κάρτα - vista.
pigeon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Φαντάζομαι την πίκρα που νιώθει ο ΜΕΙΙ user (ο νόμιμος κιόλας), όταν πανηγυρίζει για τα υποτιθέμενα features που θα έχουν τα 7 όταν κυκλοφορήσουν σε δύο χρόνια. μαστορα, εδω μιλάμε για RC εκδοση τον Απρίλη, βια τον οκτώβρη θα παρουν RTM εκδοση ολοι οι κατασκευαστές. Τους εχεις για χαζους να χασουν την αγορα των Χριστουγεννων; Μέχρι τότε εγώ θα χαμογελώ με τη διανομή μου, που θα έχει κυκλοφορήσει άλλες τρεις εκδόσεις (9.04, 9.10, 10.4) με χαρακτηριστικά που ο άνωθεν χρήστης θα περιμένει (και πάλι) να δει στα 8. (Εντάξει, όμως, θα παίζει παιχνίδια με το DX11, γιατί το DX10 που χρυσοπλήρωσε έδωσε χιλιάδες τίτλους και δεν μπορεί να δώσει άλλο). Για πες μερικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις