Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν εννοεις οτι για να γινει το ταδε πρεπει να αλλαξω το ταδε κλειδι στην registry' date='ναι πρεπει να αλλαξει αυτο το κλειδι και μονο.Αλλα ετσι δεν ειναι και με τα conf;

Ο τροπος τωρα που θα αλλαξεις αυτο το κλειδι πραγματικα ποικιλλουν.

(ισως δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις απο το παραδειγμα..)[/quote']

Όχι όχι εννοώ κάτι πολύ πιο γενικό.

Παράδειγμα: Θέλεις να ενσωματώσεις antispam σε έναν Windows mail server; Θα πρέπει να επιλέξεις ένα "προϊόν" για αυτή τη δουλειά που έχει ένα συγκεκριμένο σετ από features και έχει δημιουργηθεί ειδικά για να συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο MTA.

Σε έναν Linux mail server η λογική είναι διαφορετική: έχεις στη διάθεσή σου αμέτρητα διαφορετικά generic-purpose, προγράμματα, τα οποία δεν σχεδιάστηκαν ειδικά για να συνεργάζονται με κάποιον συγκεκριμένο MTA -πολλά μάλιστα δεν σχεδιάστηκαν καν ειδικά για spam filtering, απλά μπορούν να χρησιμεύσουν και γι' αυτό- στα οποία μπορείς πολύ εύκολα να τροφοδοτήσεις τα μηνύματα και να χρησιμοποιήσεις την έξοδό τους για οτιδήποτε: από το να πεις στον MTA να απορρίψει το μήνυμα μέχρι να στείλεις το περιεχόμενό του με fax κάπου (όχι ότι θα ήθελες να το κάνεις, αλλά λέμε τώρα!).

Οι εφαρμογές στα Windows δεν έχουν την ανοιχτή σχεδίαση που έχουν οι εφαρμογές στο Unix, βασίζονται στη λογική ότι κάποιος θα έχει σκεφθεί ότι μπορεί να έχεις την κάθε συγκεκριμένη ανάγκη έστω στο περίπου και θα σου έχει φτιάξει κάτι έτοιμο.

Ας πούμε, έστω ότι θέλω να ενσωματώσω greylisting σε έναν exchange server και στη συνέχεια να παίρνω αυτόματα κάθε blacklisted διεύθυνση και να κάνω forward όλα τα μελλοντικά εισερχόμενα IP πακέτα από αυτή τη διεύθυνση σε ένα άλλο μηχάνημα, με σκοπό να τα επεξεργαστώ απομονωμένα. Ή να περιορίσω σε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό τα πακέτα που θα παραλαμβάνονται ανά δευτερόλεπτο από αυτή τη διεύθυνση. Ή να του στέλνω ένα συγκεκριμένο ICMP message (δεν έχει σημασία η πρακτική χρησιμότητα του συγκεκριμένου παραδείγματος, θέλω απλά να βρω κάτι που πιθανότατα δεν έχει προβλέψει κάποιος ότι μπορεί να θέλω να κάνω -όσο άχρηστο ή περίεργο και να είναι-).

Πώς θα μπορούσα να συσχετίσω την όποια IP mangling / traffic shaping υποδομή έχουν τα Windows με μια πληροφορία από τα text logs που (ευελπιστώντας) κρατάει η εφαρμογή greylisting;

Στο Linux π.χ. μπορεί κάποιος με απλά shell scripts να παίρνει αυτόματα οποιαδήποτε πληροφορία από οπουδήποτε και να την αξιοποιεί επίσης οπουδήποτε: σε firewall rules, grsecurity/selinux policies, mail, GSM ή FAX clients, οτιδήποτε. Όλες οι εφαρμογές μιλάνε την ίδια γλώσσα, όλες οι εφαρμογές μπορούν να ανταλλάξουν εύκολα μεταξύ τους πληροφορίες.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο που φοβαται η microsoft ειναι να μην παρει μεριδιο to linux απο την αγορα των notebooks γιατι αν τα συνηθισουν οι χρηστες μετα θα θελουν linux και στα desktop

Δημοσ.
αυτο που φοβαται η microsoft ειναι να μην παρει μεριδιο to linux απο την αγορα των notebooks γιατι αν τα συνηθισουν οι χρηστες μετα θα θελουν linux και στα desktop

Τα netbooks είναι που θα κάνουν την ζημιά στην microsoft. Όταν το eee 701 έχει 189 ευρώ (!!!), μαζί με την άδεια για xp/7 δεν μπορεί με τίποτα να διατηρήσει αυτή την τιμή.

Δημοσ.
Προσθέτω: Εγω αγοράζω πολλα απο τα επιπλα μου απο το IKEA γιατι μου αρέσει να τα μοντάρω μονος μου και ενδεχομένως να τα ενισχυω/αλλαζω/τροποποιω οπου χρειάζεται. Αυτο ειναι ακατανόητο απο τους περισσότερους "χρηστες" επιπλων που τα αγοράζουν, τους τα φέρνουν ετοιμα. Με κοιτάνε με οικτο, μου λενε "παιδευοσαι αδικα", "Παρε ενα τηλ. και θα στα φέρουν ετοιμα" κτλ. Ειναι το αντίστοιχο της κονσόλας ετσι;

Επειδή ρωτάς, η απάντηση είναι όχι. Το παράδειγμα που έθεσες δεν είναι το αντίστοιχο της κονσόλας. Κι αυτό γιατί όταν απλά κάνεις τη συναρμολόγηση δεν έχεις ελευθερία, απλά κάνεις τη δουλειά που δεν έχει κάνει κάποιος άλλος.

Και εξηγούμαι. Έχεις μια ανάγκη, χρειάζεσαι ένα γραφείο, μια βιβλιοθήκη για να βάλεις στο σπίτι σου. Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα λοιπόν, επιλέγεις ένα έπιπλο, το αγοράζεις σε κομμάτια και πηγαίνεις σπίτι σου και το συναρμολογείς (εγκαθιστάς). Ελευθερία εδώ υπάρχει μόνο στο να επιλέξεις ένα εκ των διαθέσιμων επιλογών που υπάρχουν (που μπορεί να μη σου κάνουν ή και να μη σου κάνουν 100%). Αυτό είναι το να χρησιμοποιείς GUI.

Το παράδειγμα για την κονσόλα είναι κάπως έτσι: Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί, και σου δίνει (συνήθως δωρεάν και απλόχερα) τα εργαλεία, τα υλικά και τόμους από πληροφορίες για το πως δουλεύουν όλα τα εργαλεία, τι δυνατότητες έχουν και ποιες οι χρήσεις των υλικών. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσα υλικά θες, και όσα διαθέσιμα εργαλεία θες (που είναι πάμπολλα) για να φτιάξεις οτιδήποτε εσύ θέλεις. Εσύ πρέπει να κάτσεις να μελετήσεις πως θα συνδυάσεις ότι σου αρέσει από όλα αυτά που σου παρέχονται, ώστε να σχεδιάσεις και να φτιάξεις ένα πολύ ιδιαίτερο έπιπλο που θα εξυπηρετεί κατά το μέγιστο τις ανάγκες σου (εκμετάλλευση χώρου, εξυπηρέτηση του χρήστη κτλ κτλ). Βέβαια θα πρέπει να γίνεις μαραγκός, λίγο ή και πολύ, ανάλογα στο το βαθμό που το θες. Δεν είπε κανείς οτι είναι ευκολότερο από το να πατήσεις 3 κλικ. Αλλά όταν θες να κάνεις κάτι custom τότε είναι τρομερά βολικό και το αποτέλεσμα πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε GUI. Και όταν έχεις γίνεις πλέον μαραγκός, συνήθως οτιδήποτε χρειάζεσαι στο μέλλον προτιμάς να το σχεδιάζεις μόνος σου χρησιμοποιώντας διαθέσιμα εργαλεία που ξέρεις πλέον πως δουλεύουν.

Στις σύνθετες ανάγκες λοιπόν η κονσόλα βολεύει για αυτόν που ξέρει να τη χρησιμοποιεί. Σε απλούστερα πράγματα δεν εξυπηρετεί κάπως καλύτερα, αλλά συνήθως είναι πολύ ταχύτερη για όποιον χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο.

Βέβαια δεν απαγορεύει κανείς σε κάποιον να πηγαίνει και να ψωνίζει από καταστήματα έπιπλα και να τα συναρμολογεί μόνος του αφού τον βολεύουν. Αλλά το να λέει αυτός ο ίδιος, πως ένας μαραγκός που δε θέλει να αγοράσει αυτά που πουλάνε στα καταστήματα και θέλει να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που έχει για να φτιάξει αυτό που θέλει, απαρχαιωμένο και πως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να το κάνει, νομίζω δε στέκει και πολύ.

Γενικότερα, αυτή είναι η φιλοσοφία που στήνεται μια διανομή GNU/Linux όπως προανέφερε και ο nske. Υπάρχουν διαθέσιμα τα διάφορα projects και ο καθένας μπορεί να πάρει όποιο θέλει και να φτιάξει κάτι μοναδικό (όπως είναι οι περισσότερες διανομές).

Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι σ' εσένα pigeon με τα παραπάνω παραδείγματα, γενικά το λέω για τον οποιονδήποτε.

Δημοσ.

capthookb, κατάλαβα ακριβως τι περιγράφεις και την φιλοσοφία πισω απο το παράδειγμά σου. Υπάρχει για μένα ενα λογικό κενό:

Βεβαιως και δεν ειναι απαρχαιωμένο να πιάσει ο μαραγκος (ή ο χομπίστας, ο ερασιτέχνης) τα ξύλα και το σφυρι και να ξεκινήσει το επιπλο, εδω συμφωνούμε και νομιζω το εχω διευκρινίσει τουλάχιστον 3 φορες. "Απαρχαιωμένο" λέγεται το μοντέλο να ζητάς απο τον καταναλωτη που εχει μάθει στην ευκολία της παραγγελίας απο τηλεφώνου και αντε το πολυ μια εταιρία συναρμολόγησης, να πιάσει το σφυρι και τις σανίδες και να γυρίσει πίσω στην εποχη του τροχού. Και το ξαναλεω: "να γυρίσει πίσω", γιατι ειναι αλλο πράγμα ο επαγγελματίας ή ο χομπίστας και αλλο ο τελικός καταναλωτής που θελει το ευκολο, το ετοιμο, το κλειστο χωρις περικοκλάδες, με οσα μειονεκτήματα περιλαμβάνει αυτο. Με την ιδια λογική, ο κυνηγος και ο ψαρας τρωνε φρεσκο κρέας , δεν αμφιβάλλουμε, αλλα για ζήτα στη μανα μου να βγεί να κυνηγήσει περδικα για το μεσημεριανο να δεις τι θα σου απαντήσει! :P

Οι κοινωνίες εχουν δουλέψει αιώνες για να αυτοματοποιήσουν κάποια πράγματα με παρενέργειες τα τεράστια οφέλη των πολυεθνικων, δεν το κρυβω.. Ομως, οπως ειναι δυσκολο να ξαναφτιάξουμε ολοι ενα κήπο με ζαρζαβατικά και πάμε στον μανάβη, ετσι ειναι μαλλον δυσκολο να γυρίσουμε ολοι στο σφυροκάλεμο για να χτίσουμε το OS. Ωραιο, ρομαντικό, αποδοτικό, δωρεαν, αλλα μαλλον δεν θα γίνει ποτε..

Κι επειδη (οπως εγινε ηδη 2 φορες) αρκετοι θα μου απαντήσουν : "Μα, το linux δεν ειναι για τον καθένα" ή κάποιοι αλλοι το ακριβως αντίθετο "η τάδε διανομή ειναι σαν τα windows", προλαβαίνω κι απαντω: Ας βρείτε πρωτα εσεις οι linux χρήστες μεταξύ σας την πραγματική ταυτότητα του linux, σε ποιους απευθυνεται, τι σκοπους εξυπηρετεί και σε ποια θεματα ειναι απο δύστροπο ως δυσχρηστο και μετα ας προτείνετε και σε αλλους τι να κάνουν με τα... "γεμάτα spyware" windows (τεράστιος μύθος αλλα ειναι αλλη κουβέντα! :X)

Αμφιβάλλω αν απ'αυτους που μιλουν συχνά κατηγορώντας τα windows κατανοούν το ποσο υποτιμητικό ειναι για το linux να φτάσει να γίνει εργαλείο του καθενος ασχετου, μικρομεσαίου ή οπως-θελετε-πειτε-τον χρήστη και να κρίνεται με κριτήρια Microsoft δηλ. "Εχει πολλες εντολες; Δεν το θέλω! Εχει κουμπάκια gradient ή οχι; ααα! δεν εχει, τι να το κάνω.. ". Το εκανα κι εγω με δυσκολία σ'αυτη τη συζήτηση ως αυτοχριζόμενος δικηγόρος του διαβόλου, για χάρη του αντίλογου. Ειναι πιο ευκολο και πιο αποκαρδιωτικό οταν γίνεται απο κάποιον αδαη, που βλέπει πρώτη φορα linux και που δεν θελει να αλλάξει το default που λέγεται windows. (το εχετε ζήσει; )

Με 2 λόγια διακρίνω το εξης πρόβλημα: Ο καθε linux χρήστης βλεπει το OS απο την δική του μερια: αλλος σωστα βλεπει ποιες ειναι οι ανάγκες του (πχ. ελευθερία, δυνατότητες) ή αλλοι ομως προτάσσουν τα κομπλεξ τους (βλ. αντι-microsoft, antitrust, αντι-ΟΛΑ, τζαμπατζής), ή αλλοι υποκρύπτουν την αγνοια τους πχ. "Αφου δεν ξερω πως γινεται αυτο στα win, παω κατευθειαν στο linux, εκει δεν με παρεξηγει κανεις γιατι ειναι defacto δυσκολο". Με αυτους τους όρους ειναι δυσκολο να υπαρξει προοδος, αυτο ειπα και πριν καποια στιγμη, και τολμω να προβλέψω οτι αν συνεχιστεί, το linux θα μετατραπεί στον "Αγ. Παντελεήμονα" για τους κουτσους και τους στραβούς της απανταχου κοινότητας χρηστων υπολογιστων. :-D

Δημοσ.

Ρε pigeon, απ' τη στιγμή που το OS διανέμεται δημόσια, τότε θα γίνει εργαλείο όλων (από τον πιο άσχετο έως τον πιο σχετικό). Έτσι δεν είναι και με τα windows? Δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις κάτι κακό. Εκτός αν θες να επαναφέρουμε φασιστικές αντιλήψεις και νοοτροπίες του παρελθόντος.

Επίσης (εκτός όλων των άλλων) εγώ είμαι και anti-M$, antitrust κτλ και δεν το θεωρώ κομπλεξισμό αλλά σωστή στάση απέναντι στα πράγματα. Επίσης θεωρώ εσένα αδαή που γουστάρεις το μονοπώλιό της και δε βλέπεις τα ένα σωρό αρνητικά που προκαλεί. Άποψή μου και άποψή σου.

Από την τελευταία σου παράγραφο να υποθέσω ότι ανησυχείς για το μέλλον του Linux και κόπτεσαι γι΄αυτό? Αν θες να βρεις κουτσούς και στραβούς, θα πρότεινα να ψάξεις στα μέρη της αγαπημένης σου Μ$.

Υ.Γ. Όσο για το "μύθο" των spyware, εγώ δεν είδα κανένα που χρησιμοποιεί Linux να παρακαλάει για βοήθεια. Αντίθετα σε άλλα sub-forums (ονόματα δε λέμε) γίνεται χαμός. Καλημέρα.

Δημοσ.

Υ.Γ. Όσο για το "μύθο" των spyware, εγώ δεν είδα κανένα που χρησιμοποιεί Linux να παρακαλάει για βοήθεια. Αντίθετα σε άλλα sub-forums (ονόματα δε λέμε) γίνεται χαμός. Καλημέρα.

Καλημέρα,είσαι σίγουρος για αυτό;Γιατί μπαίνω στο Linux subforum και βλέπω πολλές εκκλήσεις για βοήθεια

Δημοσ.

E καλά είσαι λάθος τώρα,το κάθε OS έχει και αντίστοιχα προβλήματα και ζητούνται οι αντίστοιχες βοήθειες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο το γεγονος οτι το post σου ειναι για μενα ο ορισμός του trolling, δεν εκανες τον κόπο να κατανοήσεις τι γραφω. Ας κανω ομως πως δεν κατάλαβα:

Ρε pigeon, απ' τη στιγμή που το OS διανέμεται δημόσια, τότε θα γίνει εργαλείο όλων (από τον πιο άσχετο έως τον πιο σχετικό). Έτσι δεν είναι και με τα windows? Δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις κάτι κακό. Εκτός αν θες να επαναφέρουμε φασιστικές αντιλήψεις και νοοτροπίες του παρελθόντος.

Μη μου βάζεις λόγια που δεν ειπα. Εγραψα σαφέστατα πράγματα και σε παραπέμπω στα παραπάνω. Τωρα, το αν θα γίνει η οχι εργαλειο ολων ειναι επιλογή του καθενός αποκλειστικά και συμφωνα με τις ανάγκες του και εχει συζητηθεί. Αυτο που δεν χρειαζόμαστε ειναι η "ευγενική" προτροπή σας για το πόσο ηλίθιος ειναι οποιος εχει windows. Μη με φερεις σε δυσκολη θεση να πρεπει quotαρω φράσεις.. :X

Επίσης (εκτός όλων των άλλων) εγώ είμαι και anti-M$, antitrust κτλ και δεν το θεωρώ κομπλεξισμό αλλά σωστή στάση απέναντι στα πράγματα. Επίσης θεωρώ εσένα αδαή που γουστάρεις το μονοπώλιό της και δε βλέπεις τα ένα σωρό αρνητικά που προκαλεί. Άποψή μου και άποψή σου.

Μα.. δεν ειναι θέμα αποψης! Το OS δεν ειναι πολιτική στάση, ειναι εργαλειο δουλειας! Και εν τελει, αλλο πραγμα η συνειδητή επιλογή για την εργασία μου κι αλλο ο αρρωστημένος οπαδισμος, η θρησκεία, αυτο ονομάζεται κόμπλεξ. Αν δεν ησουν "αρρωστος" anti-MS θα διαβαζες στις προηγούμενες απαντήσεις μου οτι εχω τα windows απο επιλογή εργασίας και συνήθειας, χωρις να με ικανοποιούν 100%. Αυτο ειναι ειλικρινές και ανθρώπινο. Αυτο που ειναι "μαμελούκικο" ειναι αντίθετα να πρεπει να ειμαι βαμμένος αρρωστος οπαδος της microsoft ή του linux επειδη ειμαι χρήστης ενος λειτουργικού συστήματος. Κάπου πάσχει η θεωρια σου, ετσι;

Κάποιοι νομιζω πως εχουν χάσει τη μπάλα και ψάχνουν να δικαιολογήσουν τα κόμπλεξ που εχουν, οποια εχουν, μέσα απο λειτουργικά συστήματα, κονσόλες, επεξεργαστές, αυτοκίνητα, μηχανές και μάρκες κινητων. Τα κόμπλεξ τα παραδεχόμαστε -τουλάχιστον στον εαυτό μας- αν θελουμε να πάμε παρακάτω. Αλλιως κολλάμε στο PS3 που ειναι "Θεος", στο linux που ειναι "Μαγεια" και στον μΠΑΟΚ που ειναι "θρησκεία". Καλα ειναι τα κολλήματα αλλα τα εχουμε για να γουστάρουμε , να μη μας τρώνε, ετσι;

Από την τελευταία σου παράγραφο να υποθέσω ότι ανησυχείς για το μέλλον του Linux και κόπτεσαι γι΄αυτό? Αν θες να βρεις κουτσούς και στραβούς, θα πρότεινα να ψάξεις στα μέρη της αγαπημένης σου Μ$.

Ειναι δικαίωμά μου για τι θα ανησυχω! Ειδες κάπου απο την αρχη στις απαντήσεις μου οτι δεν ειμαι ειλικρινής; Μηπως γραφω οτι ζω για να καταστραφει το linux ή ειδες οτι μιλαω με παρωπίδες και προκαταλήψεις; Θα σου θυμίσω οτι ζητησες να "μην επαναφέρουμε φασιστικές αντιλήψεις και νοοτροπίες του παρελθόντος" και κάνεις ακριβως αυτο που φοβάσαι. Η συζήτηση ειναι ελευθερη και η θέση μου ειναι ανοικτή απο την αρχη, προτιμω τα windows αλλα συζητω και για το linux. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ; Οσο για τους κουτσους και τους στραβούς, δόξα τω θεω υπάρχει μια χαρα τετοιος λαος και στη linux κοινοτητα απ'οτι διαπιστώνω.

Εν τω μεταξυ κάνετε οτι ειναι δυνατον να μαζέψετε τους πολιτικους αντιρρησίες (antiMS), τους τσιπηδες που βρίσκουν ακριβουτσικα τα vista και τους κατακαημενους all-time-classic τζαμπατζήδες. Ολα καλα, αλλα εν τελει θελω να δω που θα χρησιμευσουν ολοι αυτοι σε μια κοινότητα ερασιτεχνων, χομπιστών, "μαραγκων" που λεγαμε πριν με τον capthookb... Το οτι εισαι antiMS ή τζαμπατζης δεν σημαίνει οτι θα ψάξεις περισσότερο για τη λύση ενος προβλήματος, μαλλον θα εισαι το βαρίδι της κοινότητας που θα γκρινιάζεις οπως ακριβως και οταν ησουν windows-user και τα περίμενες ετοιμα.

Απο την δεξαμενη επιχειρημάτων αντλω 2: το ποσοστο χρήσης windows-linux ειναι 90-10% (και πολυ σου λεω) και το ποσοστο αδαων χρηστων σε windows ειναι 80% σε σχεση με χρηστες linux που οι αδαεις ειναι το πολυ 20%, γιατι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ στην φιλοσοφία του linux πρεπει α.να το εχεις αναγκη και β.να το σκαλίζεις περισσότερο. Στο δικο μου το μηχάνημα και σε αλλα που τα εχω υπο την εποπτία μου δεν υπάρχει spyware εδω και 10 χρόνια. Και τι παει να πει αυτο, οτι τα win δεν εχουν spyware ή οτι εχουν ολοι spyware? Ουτε το ενα ουτε το αλλο, ειναι ολα θεμα χειρισμου και γνώσης. Ο καλος ο "μαραγκος" φαινεται στα εργαλεια του , στις δυσκολίες και στο αποτελεσμα. Δεν αρκειται στο να βρίσκει δικαιολογίες και προφάσεις στην αγνοια του μεσα απο τυποποιημένες απαντήσεις, οικείες και καθησυχαστικές για την (αρρωστη) νοοτροπία του.

Θα με συγχωρέσεις για το ελαφρυ trollaρισμα , ηταν απαραίτητο για να μιλήσουμε στο ιδιο επίπεδο. ;) Επίσης, ζητω ταπεινα συγνώμη απο ολους για το ...σεντόνι! :o

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.

whatever man, έχεις δίκιο.

Έχεις δίκιο γιατί η ματιά σου φτάνει μέχρι τα στενά όρια του επαγγελματικού μικρόκοσμου που ζεις. Βλέπεις μέχρι τα όρια της δικιάς σου ύπαρξης. Δεν είσαι ανθρωπιστής, είσαι εγωιστής και παρτάκιας. Έτσι είναι η ζωή σήμερα, δε σε κατηγορώ. Πάντα τα προβλήματα τα αφήνουμε για τον επόμενο (αρκεί να βάλουμε τα ευρώ στην τσέπη), την οικολογία για την επόμενη γενιά (αφού εμείς θα έχουμε πεθάνει) κτλ. θα μπορούσα να απαντήσω και στα σαθρά σου επιχειρήματα, αλλά δεν έχει νόημα.

The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around. What do you see. Business men, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system, and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it. Were you listening to me Neo, or were you looking at the woman in the red dress?
Δημοσ.

Ίσως όχι για malware αλλά πες μου πως θα περάσω propriety drivers ATI σε Ubuntu 8.10 και θα σε κάνω χρυσό :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...