unre@l Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Κι επειδή είμαι άσχετος που κάνει μπαμ ενώ εσύ γκουρού που κάνει μπουμ δοκίμασα το εξωγήινο λειτουργικό που λέγεται Linux(το δούλεψα κανα 6μηνο σε dual boot),δεν μ' άρεσε-τι να κάνουμε τώρα; Τίποτα να μην κάνεις! Απλα ηρέμισε και σταμάτα την κλάψα!
elven Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 @all Δεν καταλαβαινω γιατι φταει το Linux επειδη δεν βγαζουν οι εταιριες videogames/επαγγελματικο λογισμικο/σοβαρους drivers για αυτο. Με την ιδια λογικη φταιει η Microsoft που δεν υπαρχει το Χ Linux/MacOS-only προγραμμα για Windows. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε όποιον δεν αρέσει το linux είναι άσχετος,βλάκας,ανίδεος και άπλυτος unre@l Δεν το 'χεις,άσ'το
Αδμιν Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε όποιον δεν αρέσει το linux είναι άσχετος,βλάκας,ανίδεος και άπλυτος Ε, ενταξει τα fanboys υπαρχουν παντου (ειδικα σε αυτο το νημα εμφανιστηκαν πολλα Linux fanboys). Φταις και εσυ που τα παιρνεις σοβαρα. -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 06 : 09 : 56----- i dont!Because nobody cares! lol Αν αυτο ειναι το don't care σου, φανταζομαι το do care σου. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2009 από Αδμιν Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τα εριστικά και άσχετα μηνύματα παντός είδους θα διαγράφονται άνευ ετέρου και η διαχειριστική ομάδα θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευτεί το forum. Αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε, μην μπαίνετε να γράφετε!
soturin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ΣχεδονOfftopic/Εγω λεω να παω σε ext4 η reiserfs4. Τι προτεινετε; Να βλογήσω και τα γένια μου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296100
elven Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Να βλογήσω και τα γένια μου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296100 Φοβερή η απάντηση που του έδωσες
grnrg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Οχι, αλλα τα ζητας απο λαθος ατομα. Η εταιρια του wireless chip πρεπει να σου δωσει drivers. A!... οταν δεν υπαρχουν drivers για το linux φταιει η κατασκευαστρια εταιρια... ενω οταν τα vista δεν ειχαν drivers (για κανα 2μηνο κιολας, μη φανταστεις!) εφταιγε η MS ετσι? Πανω απ'ολα αμερολυψια ετσι παιδες...? Καλο το u/kubuntu αλλα μετα το install δεν υπαρχει αρκετο λογισμικο για να απειλεισει κανενα "αγοραστο" λειτουργικο...
Αδμιν Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 A!... οταν δεν υπαρχουν drivers για το linux φταιει η κατασκευαστρια εταιρια... ενω οταν τα vista δεν ειχαν drivers (για κανα 2μηνο κιολας, μη φανταστεις!) εφταιγε η MS ετσι? Απαιτω αμεσως να παραθεσεις εστω και ενα ποστ μου που λεω κατι τετοιο η να κανεις report τον εαυτο σου.
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 A!... οταν δεν υπαρχουν drivers για το linux φταιει η κατασκευαστρια εταιρια... ενω οταν τα vista δεν ειχαν drivers (για κανα 2μηνο κιολας, μη φανταστεις!) εφταιγε η MS ετσι? Πανω απ'ολα αμερολυψια ετσι παιδες...? Χμμμ, θυμάσαι κανέναν Linux user από τους συγκεκριμένους που έγραψαν στο thread να κατέκρινε τη Microsoft αντί των hardware manufacturers για την έλλειψη drivers στα Vista; Θυμάσαι γενικώς άλλους Linux users να το έκαναν; Ή απλώς το πέταξες έτσι για δημιουργία εντυπώσεων... ;
aghahowa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!! βρισκομαστε σε ενα ανοιχτο site και αν καποιος θελήσει να ενημερωθει απο αυτο το thread θα σχηματίσει λαθος αποψεις γιατι μερικοι ανιδεοι θελουν απλα να κανουν τα τρολ. Οτι γραφετε να το τεκμιριωνεται! Το οτι έτυχε και δεν ανοιξε το pc μετα απο πτωση ρευματος δεν εχει σχεση με το λειτουργικο! Αν εχεις ενα PC 7ετιας δεν μπορεις να απαιτεις να μην χρειαζεται να ψαξεις για drivers. (αλλα μην ξεχνας οτι στο linux εχει ενσωματωμενους drivers για τις περισσοτερες συσκευες, στα windows πρεπει να ψαχνεις μετα απο καθε format(ξερεις αυτο που κανεις καθε τοσο)) και αν δεν εχεις δουλεια εκτος απο το να τρολλαρεις πήγαινε να παιξεις crysis και ασε εμας να "παιδευόμαστε" με το τοοοσο δύσκολο για εσένα λειτουργικό
talos_2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εικονικό σεξ, θα υποστηρίζει; 'Η θα πρέπει να περιμένουμε την 9.10 και γι' αυτό;
andreasl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Συγνώμη για το offtopic αλλά δε μπορώ να μην τα γράψω: Είναι απίστευτο το πόση ανάγκη έχουν κάποιοι να αισθάνονται μέλη μιας κοινότητας και να τα χώνουν σε όλους τους άλλους. Ίσως πρέπει να αναρρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας λείπει από τη ζωή σας και σας οδηγεί εκεί. Ίσως θα μπορούσατε να κατεβείτε στους δρόμους μαζί με τα άλλα παιδιά και να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο. Τότε ίσως να μη χρειάζεται να είστε fanboys μιας εταιρείας ή ενός λειτουργικού για να αισθάνεστε "ζωντανοί".
chek2fire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και είναι απίστευτο πως μερικοί υποστηρίζουν παθιασμένα τους καλοφτιαγμένος υπαλλήλους της microsoft και πολυεθνικές σαν την microsoft. Νομίζω ότι μερικοί τα θέλουν ο κ.. να πληρώνουν μια ζωή την microsft και να συντηρούν τον θίασο γύρω από το λειτουργικό της που λέγετε, malware, antivirus, και όλα τα όμορφα που έφερε η επανάσταση των windows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις