Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, μη μου πειτε, "γινεται ετσι, γινεται αλλιως, πρεπει να κανεις πρωτα εκεινο, μετα το αλλο, μετα το τριτο" ειμαι ενας απλος χρηστης, και θελω ενα γαμωdriver που να φορτωνει αυτοματα, οπως κανει και για την ενσυρματη καρτα δικτυου.

Ζηταω πολλα;

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!

Δημοσ.
Βασικα το Linux εχει jurnaled filesystem τουλαχιστον απο το 1999 που κυκλοφορησε το ext3. Καλο εινα να ξερουμε για τι πραγματα μιλαμε.

Αχα ! Γι αυτό όταν κόβεται το ρευμα και κλείνει το μηχάνημά μου TA (και όχι το - πως λέμε είσαι για τα Linux/μπάζα/κτλ) Linux δεν ξανα ξεκινάν ! (Έτσι εξηγούνται όλα... :-). Άψογο ! Που να μην ήταν jοurnaled κιόλας δηλαδή...)

:-D

Δημοσ.
Σε λίγο θα μου πεις ότι μιλάς και στο MSN με εικόνα+ήχο!2009 το έτος της τεχνολογικής επανάστασης (καλά μπορεί να 'ναι και το 2008 αλλά who cares)

Το Ubuntu σε pc 5ετίας+;Αχαχαχαχαχαχα

Και καλό θα ήταν να συγκρίνεις όμοια πράγματα,όχι να μου συγκρίνεις το GNOME με το DE των Windows,σύγκρινε το kubuntu,σε pc 5ετίας+ κι αυτό;

Τώρα γύρνα τον κύβο σου(αν έχεις nvidia,γιατί με ATi και τους κακογραμμένους drivers της κακιάς AMD υπάρχουν 4.500.000 bugs,καλά και με τις nvidia έχει αλλά δεν ξεπερναν τα 1000),γράψε με φωτιά στην επιφάνεια και παίξε με τα wobbly windows και άσε τους ημιμαθείς να παίξουν crysis,να ακούσουν πολυκάναλο ήχο και να κάνουν update το anitivirus

ps:Τελευταία φορά που είδα προγραμματιστάδες και γκουρού των υπολογιστών που βάλατε Linux και βγήκατε απο την ημιμάθεια,c++,photoshop(δεν είναι σαν το GIMP αλλά το παλεύει) και matlab υπάρχουν και στα άθλια και μίζερα Windows.

Σταματά το trolling γιατί γίνεσαι ρόμπα και φαίνεσαι οτι είσαι παντελώς άσχετος. Εγώ στο linux μιλάω στο ΜSN με εικόνα και ήχο! :P

Τον κύβο τι τον θές; Εσύ είσαι τόσο χαζός που για να χαρείς θες να βλέπεις κύβους στο PC σου; οκ.. δεν λέω γούστα είναι αυτά...

Το ότι παίζεις crysis και το απολαμβάνεις μην το αναφέρεις πολύ γιατί δεν σε τιμά..

Και άμα είσαι άσχετος (τι άμα.. κάνει μπαμ ότι είσαι.. λογικό κιόλας gamer που παίζει crysis είσαι) δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις Linux.

Btw: και εγώ σε Windows Vista δουλεύω! :P

Δημοσ.
Αχα ! Γι αυτό όταν κόβεται το ρευμα και κλείνει το μηχάνημά μου TA (και όχι το - πως λέμε είσαι για τα Linux/μπάζα/κτλ) Linux δεν ξανα ξεκινάν ! (Έτσι εξηγούνται όλα... :-). Άψογο ! Που να μην ήταν jοurnaled κιόλας δηλαδή...)

Κι εγώ είμαι ο Μπάτμαν.

Δημοσ.
Γκουχ, αλλα αφου ειναι server, θα ειναι 24/7 on.

Αρα το τελευταιο που θα απασχολησει (εμενα) ειναι αν θα μπουταρει σε 16 ή 36sec...

Επισης, αν εμενα μπουταρει σε 21,5 μπορω να τους διαμαρτυρηθω? :P

indeed, και έχεις δίκιο, το pc δεν το κλείνω ποτε, απλά το αναφέρω επειδή έτυχε μια φορά να το μετρήσω...

Δημοσ.

Κάνει μπαμ ότι δεν έχεις κάτσει πάνω από 5 λεπτά σε pc με linux.Είπαμε το linux δεν είναι για όλους,είνναι για αυτούς που μπορούν.

Για όσουν διαμαρτύρονται ότι το linux είναι δύσκολο κρίνοντας από το ubuntu ένα έχω να πω.

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Δημοσ.
Κάνει μπαμ ότι δεν έχεις κάτσει πάνω από 5 λεπτά σε pc με linux.Είπαμε το linux δεν είναι για όλους,είνναι για αυτούς που μπορούν.

Για όσουν διαμαρτύρονται ότι το linux είναι δύσκολο κρίνοντας από το ubuntu ένα έχω να πω.

Αυτο που ειπε ισχυει για το ext2 file system.Το εχω παθει προσωπικα(οχι να μην ξεκινουν αλλα να εχουν χαθει αρχεια ρυθμισεων.)

Δημοσ.

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Ωραία οπτική (με βολεύει κιόλας, μιας και είμαι software engineer εδω και 5 χρόνια) !

Το linux δεν είναι δυσκολο. Είναι αδικαιολόγητα επίπονο, σπαστικό και user-unfriendly.

Δημοσ.

Ωραία τώρα μένει μόνο να πείσω την ms να μου βγάλει directx10 και evr renderer για gnu/linux, τους δημιουργούς του ffdshow και του coreavc να βγάλουν και αυτοί αντίστοιχες εκδόσεις, να βρω τρόπο να καίω παιχνίδια του 360 στο gnu/linux. Α και να πω και στην εταιρεία που δούλευα να πετάξουν τον sql server. Δεν μπορώ εγώ τα windows.

Δημοσ.
Σταματά το trolling γιατί γίνεσαι ρόμπα και φαίνεσαι οτι είσαι παντελώς άσχετος. Εγώ στο linux μιλάω στο ΜSN με εικόνα και ήχο! :P

Τον κύβο τι τον θές; Εσύ είσαι τόσο χαζός που για να χαρείς θες να βλέπεις κύβους στο PC σου; οκ.. δεν λέω γούστα είναι αυτά...

Το ότι παίζεις crysis και το απολαμβάνεις μην το αναφέρεις πολύ γιατί δεν σε τιμά..

Και άμα είσαι άσχετος (τι άμα.. κάνει μπαμ ότι είσαι.. λογικό κιόλας gamer που παίζει crysis είσαι) δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις Linux.

Btw: και εγώ σε Windows Vista δουλεύω! :P

Αυτό είπα ρε,ήρθε το 2009 και μιλάς και απο Linux με εικόνα και ήχο στο MSN;Ή απο το 2008 έγινε αυτό το τεχνολογικό θαύμα;

Το crysis είναι παράδειγμα,αν θελω το λειτουργικό μπορεί να το κάνει και αυτό,να μετατρέψει το pc σε παιχνιδομηχανή,προσωπικά δεν ασχολούμαι με games.

Κι επειδή είμαι άσχετος που κάνει μπαμ ενώ εσύ γκουρού που κάνει μπουμ δοκίμασα το εξωγήινο λειτουργικό που λέγεται Linux(το δούλεψα κανα 6μηνο σε dual boot),δεν μ' άρεσε-τι να κάνουμε τώρα;

Ξαναλέω,c++,matlab,photoshop που με ενδιαφέρουν υπάρχουν στα Windows.

Btw hacker:triple boot είχα μέχρι προχθές (Vista,OSX86,kubuntu),μάντεψε ποιο έφυγε.

btw 2: Διάβασε το post σου και πες ποιος τρολάρει

==================================

Στο θέμα,

Οι κάρτες γραφικών στο linux λόγω drivers πάνε άπατες,πολλές επαγγελματικές εφαρμογές δεν υπάρχουν για Linux,παιχνίδια μόνο κανα wonder boy(μπορεί και Wonder boy 2 αν είστε τυχεροί) και μην ακούσω να πάρεις παιχνιδομηχανή,700 ευρώ δίνω και θέλω το μηχάνημα να τα κάνει όλα,πολυκάναλο ήχο? ξεχάστε το

αλλά μη μασάτε θα ξεκινάει σε 21,4 δδευτερόλεπτα

Δημοσ.

16 TB =

16.384 GB =

16.777.216 MB =

17.179.869.184 kB =

137.438.953.472 kbit

με

standard mp3 bitrate = 128 kbps μπορείς να έχεις ένα αρχείπ mp3, καλής ποιότητας ("CD quality") διαρκειας

1.073.741.824 sec =

17.895.697 min

και όπως θα έλεγε και ο μοντεχρήστος μπορείς να ηχογραφήσεις να βράζουν 1.789.570 αυγά σφηχτά

αλλιώς

298.262 h =

12.428 d =

~ 34,05 years

Life expectancy in Greece = 78 years

άρα μπορείς να ηχογραφήσεις όλη τη ζωή σου σε σε 3 mp3 ... και πάλι σου περισσεύει και χρόνος

Δημοσ.
Αυτο που ειπε ισχυει για το ext2 file system.Το εχω παθει προσωπικα(οχι να μην ξεκινουν αλλα να εχουν χαθει αρχεια ρυθμισεων.)

Το ext2 μπορεις να το συγκρινεις με το FAT32 (μη πω και με το FAT16). Και δεν ειναι journaling filesystem (unlike ext3)

@all

Δεν καταλαβαινω γιατι φταει το Linux επειδη δεν βγαζουν οι εταιριες videogames/επαγγελματικο λογισμικο/σοβαρους drivers για αυτο. Με την ιδια λογικη φταιει η Microsoft που δεν υπαρχει το Χ Linux/MacOS-only προγραμμα για Windows.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...