Wandex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα. Είμαι κάτοχος της 40v4000 sony. Δεν την έχω πολύ καιρό. Από την πρώτη μέρα παρατήρησα μια κλίση προς τα μπροστά. Είναι μικρή αλλά αν την παρατηρήσεις φαίνεται. Την έχω σε τραπεζάκι το οποίο μάλλον θέλει άλλαγμα αλλά δεν φταίει αυτό. Έχει κανείς την ίδια ή έχει παρατηρήσει την ίδια κλίση; Είναι καλά βιδωμένο (πιστεύω) και η βάση είναι εντάξει. Τι @#$%@#$ σε ελαττωματική έπεσα; Επίσης γιατί τώρα μπήκε το τριπάκι, που και πού κάνει κάτι περίεργους θορύβους. Μάλλον είναι όταν αλλάζει ανάλυση. Αλλά όχι μόνο τότε.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 λογικά θέλει πέταμα γιατί αν είναι προβληματική σιγά μη σε εξυπηρετήσει η αντιπροσωπεία της sony.Μια δοκιμή με το τμήμα υποστήριξης και service θα σε πείσει.
Wandex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλά το τμήμα εξυπηρέτησης είναι για τα μπάζα. Ένα email που έστειλα άστο καλύτερα. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι ήχοι. Η κλίση μάλλον φταίει το τραπεζάκι αλλά οι ήχοι δεν ξέρω τι είναι. Ξέρεις Death lord αν είναι από την ανάλυση; Είναι απομαγνητισμός άραγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.