Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι άμεσα τη γνώμη σας!

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου έβγαλε ένα πρόβλημα εδώ και κάποιες μέρες και έχω απελπιστεί.Μέχρι πρότινος έμπαινα στο ιντερνετ μέσω του δικτύου(ενσύρματου υψυλής ταχύτητας) της βιβλιοθήκης μου.Ξαφνικά ο υπολογιστής άρχισε να κολλά και ούτε ο δείκτης του ποντικιού κινούνταν!Παρόλο που δεν ξαναμπήκα στο ιντερνετ τα κολλήματα συνεχίστηκαν και του έκανα φορμάτ.Μετά το φορμάτ όμως και κατά την εκκίνηση(πριν ξεκινήσουν τα windows) μου βγάζει το μήνυμα σε μαύρο φόντο:

phoenix NoteBios 40 Release 6.1

copyright 1985 2003 phoenix technologies Ltd

All rights reserved

CPU=Intel ® Pentium ®M processor 1,73 GHz

1015M System RAM Passed

2048K Cache SRAM Passed

System BIOS shadowed

Video BIOS shadowed

Fixed Disk 0: ST9808210A

ATARI CD-ROM: MATSHITAUJ-840D

Mouse initialized

ERROR

Resourse conflict-PCI Network Controller on Motherboard

Bus: 06, Device: 08, Function: 00

Press f1 to resume, f2 to setup

Με το f2 μπαίνω στις γνωστές ρυθμίσεις συστήματος(π.χ. εάν θέλω το σύστημα να ξεκινά από το cd και τα υπόλοιπα...)Αν πατήσω f1 τα windows κολλάνε συχνά και δεν ξεκινάν(καμιά φορά μου βγάζει το μήνυμα εάν θέλω να τα ξεκινήσω σε ασφαλή λειτουργία και τα σχετικά και έτσι ξεκινάν).Όταν μετά από κανά δύο επανεκκινήσεις τα windows ξεκινήσουν κανονικά με το f1 και χωρίς ασφαλή λειτουργία τότε όλα λειτουργούν εντάξει εκτός από τις θέσεις δικτύου οι οποίες είναι ανύπαρκτες.Δηλαδή είναι μπλοκαρισμένο ή ανύπαρκτο ό,τι έχει σχέση με σύνδεση σε δίκτυο(φυσικά ούτε λόγος για ίντερνετ ενσύρματο ή μη).Πείτε μου, μήπως είναι υιός; Πρέπει να το πάω σε ειδικό;;;Αν το θέμα μου δε βρίσκεται σε σωστή θέση στο φόρουμ μπορείτε να το μετακινήσετε αν είναι απαραίτητο

Δημοσ.

Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

* ...

* Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.

* ...

Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς τον ίδιο τον εαυτό σου, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...