Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι άμεσα τη γνώμη σας!!!

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου έβγαλε ένα πρόβλημα εδώ και κάποιες μέρες και έχω απελπιστεί.Μέχρι πρότινος έμπαινα στο ιντερνετ μέσω του δικτύου(ενσύρματου υψυλής ταχύτητας) της βιβλιοθήκης μου.Ξαφνικά ο υπολογιστής άρχισε να κολλά και ούτε ο δείκτης του ποντικιού κινούνταν!Παρόλο που δεν ξαναμπήκα στο ιντερνετ τα κολλήματα συνεχίστηκαν και του έκανα φορμάτ.Μετά το φορμάτ όμως και κατά την εκκίνηση(πριν ξεκινήσουν τα windows) μου βγάζει το μήνυμα σε μαύρο φόντο:

phoenix NoteBios 40 Release 6.1

copyright 1985 2003 phoenix technologies Ltd

All rights reserved

CPU=Intel ® Pentium ®M processor 1,73 GHz

1015M System RAM Passed

2048K Cache SRAM Passed

System BIOS shadowed

Video BIOS shadowed

Fixed Disk 0: ST9808210A

ATARI CD-ROM: MATSHITAUJ-840D

Mouse initialized

ERROR

Resourse conflict-PCI Network Controller on Motherboard

Bus: 06, Device: 08, Function: 00

Press f1 to resume, f2 to setup

Με το f2 μπαίνω στις γνωστές ρυθμίσεις συστήματος(π.χ. εάν θέλω το σύστημα να ξεκινά από το cd και τα υπόλοιπα...)Αν πατήσω f1 τα windows κολλάνε συχνά και δεν ξεκινάν(καμιά φορά μου βγάζει το μήνυμα εάν θέλω να τα ξεκινήσω σε ασφαλή λειτουργία και τα σχετικά και έτσι ξεκινάν).Όταν μετά από κανά δύο επανεκκινήσεις τα windows ξεκινήσουν κανονικά με το f1 και χωρίς ασφαλή λειτουργία τότε όλα λειτουργούν εντάξει εκτός από τις θέσεις δικτύου οι οποίες είναι ανύπαρκτες.Δηλαδή είναι μπλοκαρισμένο ή ανύπαρκτο ό,τι έχει σχέση με σύνδεση σε δίκτυο(φυσικά ούτε λόγος για ίντερνετ ενσύρματο ή μη).Πείτε μου, μήπως είναι υιός; Πρέπει να το πάω σε ειδικό;;;Αν το θέμα μου δε βρίσκεται σε σωστή θέση στο φόρουμ μπορείτε να το μετακινήσετε αν είναι απαραίτητο

Δημοσ.

Άπο τη στιγμή που η κάρτα δικτύου είναι ενσωματωμένη στη motherboard μπορείς να μπεις στο Bios και να την απενεργοποιήσεις, έτσι αφού ξέρεις ότι το πρόβλημα είναι απο κει μετά ανοίγοντας τον υπολογιστή φυσιολογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!! Μπορείς μετά να πάρεις μία άλλη κάρτα δικτύου σε pci και να κάνεις τη δουλεία σου... Υιός δε φαίνεται να είναι γιατί λες πως έκανες format οπότε θα σβήστηκε λογικά αν υπήρχε!! Τώρα όταν με το καλό λειτουργήσει ο Υπολογιστής σου δοκίμασε να κάνεις ένα bios update και ξαναενεργοποίησε την Onboard καρτα δικτύου!! Καλή τύχη!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, αλλά θα μπορούσες να γίνεις πιο αναλυτικός γιατί δεν κατέχω μάλλον τις απαραίτητες γνώσεις.Πώς απενεργοποιείται η κάρτα δικτύου;Τι εννοείς κάρτα δικτύου σε pci(έχω λάπτοπ). Επίσης τι εννοείς bios update και πώς γίνεται;

Δημοσ.

το έκανα, αλλά τίποτα.Ολες οι συνδέσεις είναι εξαφανισμένες και τα υπολοιπα λειτουργούν κανονικά.Τι είναι το bios update ρε παιδιά;Εχω καμιά ελπίδα με αυτό ή πρέπει να το πάω σε τεχνικό;

Δημοσ.

Resourse conflict-PCI Network Controller on Motherboard

Bus: 06, Device: 08, Function: 00

το παραπάνω με απλά λόγια λέει ότι κάποια άλλη συσκευή κάνει conflict με την κάρτα δικτύου σου. βγάλε ότι έχεις συνδέσει στο laptop σου σε usb, pcmcia κλπ κ δες αν φτιάξει. else μπορεί να έχει χαλάσει η κάρτα δικτύου οπότε το πας σε τεχνικό

Δημοσ.

μήπως φταίει το ότι είχα συνδεδεμένο τον εξωτερικό σκληρό στο λάπτοπ, έτσι ώστε να συνδέεται απαυθείας με ftp;Επίσης είχα ορίσει ως προορισμό πολλών downloads μου (π.χ. από limewire ή emule)απευθείας τον εξωτερικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...