Προς το περιεχόμενο

Οθόνες LG & Power Saving Mode

XPHSTOS_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι κάτοχος μιας οθόνης LG (L226WTQ) 22".

Έχει περίπου 1.5 χρόνο που την έχω... και δούλευε άψογα μέχρι πριν 2 μέρες κανονικά...

Και μιλάμε για hardcore χρήση... To pc ανοικτό για μέρες και η οθόνη έκλεινε μόνο το βράδυ... ;)

Πριν 2 μέρες όταν άνοιξα το pc... (ναι, το κλείνω που και που... :P ) είδα το αγαπημένο μου "Digital Power Saving Mode"...

Ποτέ δε μου είχε ξαναβγάλει κάτι τέτοιο... (Και προς το παρών το βλέπω μόνο αφού ανοίξω το pc...)

Αφού την έκλεισα και την έβγαλα από την πρίζα για κανα λεπτό ξαναδοκίμασα να ανοίξω το pc... και άνοιξε...

Σήμερα το πρωί πάλι το ίδιο... Αλλά δεν έπιασε το ίδιο κόλπο... Μετά από καμια 5-6 άνοιξε κλείσε τα κατάφερα...

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι δουλεύω σε net cafe και έχουμε οθόνες LG και το συγκεκριμένο μνμ το βλέπουμε πλέον καθημερινά...

(Και μετά από σύντομο ψάξιμο στο google και εδώ στο forum είδα ότι οι LG οθόνες το βγάζουν συγκεκριμένα το μνμ αυτό...

Εκτός και αν οι άλλες εταιρείες το γράφουν αλλιώς όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα και δε το εμφανίζει στο search που κάνω... :P)

Ξέρω ότι έχει ξαναμπεί το θέμα... αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το μνμ δε το έχω δει σε καινούργια οθόνη και πιστεύω ότι δε τίθεται θέμα ελλατωματικής οθόνης.

Δηλαδή και στο μαγαζί που δουλεύω μετά από ένα εξάμηνο άρχισαν τα κόλπα οι οθόνες...

Η σύνθεση μου είναι:

CPU: Q6600

GPU: MSI 8600GTS OC

MOBO: MSI P35 Platinum

RAM: 2x1Gb Geil 1066

PSU: Tagan 580W easy connect

Monitor: LG L226WTQ

Η ερώτηση μου είναι:

Είναι στα τελευταία της η οθόνη? Ή μήπως κάποιος άλλος παράγοντας όπως τροφοδοτικό ή κάρτα γραφικών...

Αν το πρόβλημα είναι στην οθόνη ποια μου προτείνετε στις 22" ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...