antonisid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα. Εχω σχεδον τελειωσει ενα eshop,το πρωτο που φτιαχνω.Ολα καλα εκτός απ'το εξης προβλημα. οταν καταχωρω την περιγραφη ενος προιόντος,στους browsers φαινεται κανονικα στα ελληνικα.Αν παω ομως στο admin για να επεξεργαστω αυτό που έγραψα βλέπω αυτό Διεση,καγκελο,947,Διεση,καγκελο,946 κτλ.... (δε βαζω τα συμβολα διοτι τα κοβει το insomnia) . Κατι δε πάει καλα με την γραμματοσειρα στο admin κι αυτο εχει ως αποτελεσμα οταν γράφεται κάποιος πελάτης,ναι μεν να του εμφανιζεται κανονικά το μήνυμα "Ευχαριστουμε Κ. Νικο " για παραδειγμα,εγω ομως δε μπορω να δω τα στοιχεια του στο admin για τον λογο που ανεφερα. Τι θα μπορουσα να κανω? Help γιατι επήγει....
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σε τέτοια θέματα υπάρχουν διάφορα κριτήρια. Π.χ. το collation της βάσης σου , το charset της σελίδας. Χρησιμοποίησε την συνάρτηση iconv να δεις εάν έχεις καμία διαφορά http://gr2.php.net/manual/en/function.iconv.php
giankar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το oScommerce το εγκατέστησες μέσω fantastico μήπως;
antonisid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το oScommerce το εγκατέστησες μέσω fantastico μήπως; οχι μεσω Plesk......παιζει ρολο?
giankar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ναι. Plesk & Cpanel δεν έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα
antonisid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ναι. Plesk & Cpanel δεν έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα Τωρα που το εχω τελειωσει θα το ξαναεγκαταστησω? Επισης αποκλειεται να μην υπαρχει πληρη υποστηριξη ελληνικων.Τ'αρχεία είναι ακριβως τα ιδια.Απλα καπου στην βαση θα πρεπει να βαλω UTF-8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.