sidisdim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 πριν ενα μήνα καηκε ο φορητός μου... πλέον έχω εναν HP pav dv7 1199 με vista, λόγο εξεταστικής και μη υπαρξης χρόνου δεν είναι δυνατόν να γυρίσω στα αγαπημένα xp sp3, παρόλα αυτά.. η δουλειά και το τει τρέχουν... με αποτέλεσμα θέλω κάποια προγράμματα.. έχω όμως πρόβλημα με την borland c++ builder 6, και sqlserver2000 καμιά λύση κανείς? σκέφτομαι αν δεν βρω κάτι να φορτώσω vmware και xp sp3... αλλά θα ήθελα να είναι η τελευταία μου λύση!
roidrage666 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 δυστηχως, μονο η τελευταια σου λυση θα παιξει...
m1cRo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 πριν ενα μήνα καηκε ο φορητός μου... πλέον έχω εναν HP pav dv7 1199με vista, λόγο εξεταστικής και μη υπαρξης χρόνου δεν είναι δυνατόν να γυρίσω στα αγαπημένα xp sp3, παρόλα αυτά.. η δουλειά και το τει τρέχουν... με αποτέλεσμα θέλω κάποια προγράμματα.. έχω όμως πρόβλημα με την borland c++ builder 6, και sqlserver2000 καμιά λύση κανείς? σκέφτομαι αν δεν βρω κάτι να φορτώσω vmware και xp sp3... αλλά θα ήθελα να είναι η τελευταία μου λύση! Για να τρέχεις τον builder σε vista δοκίμασε να το τρέχεις σαν administrator γιατί από τι θυμάμαι κάνει αντικατάσταση κάποιο αρχείο όταν τρέχει για πρώτη φορα και επειδή δεν έχει δικαιώματα για να γράψει σεκείνον τον φάκελο λόγο ουάτς δεν μπορεί να ξεκινήσει ,το ίδιο πρόβλημα πρέπει να είναι και με sqlServer.
pananaoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 αντι για τον builder 6 δοκιμασε να κατεβασεις το codegear RAD studio 2007 που ειναι η επομενη εκδοση του builder απο την εταιρια που εξαγορασε την borland.
sarakinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει και το Rad Studio 2009 πλέον,δεν γνωρίζω τις διαφορές με το 2007 απλώς το αναφέρω
sidisdim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Για να τρέχεις τον builder σε vista δοκίμασε να το τρέχεις σαν administrator γιατί από τι θυμάμαι κάνει αντικατάσταση κάποιο αρχείο όταν τρέχει για πρώτη φορα και επειδή δεν έχει δικαιώματα για να γράψει σεκείνον τον φάκελο λόγο ουάτς δεν μπορεί να ξεκινήσει ,το ίδιο πρόβλημα πρέπει να είναι και με sqlServer. το να το τρέξω το κατάφερα με τον τρόπο που λες... απλά το οτι τρέχει δεν είναι λύση.. βγάζει σφάλματα ακόμη και σε μια και μονο εντολή printf αντι για τον builder 6 δοκιμασε να κατεβασεις το codegear RAD studio 2007 που ειναι η επομενη εκδοση του builder απο την εταιρια που εξαγορασε την borland. Υπάρχει και το Rad Studio 2009 πλέον,δεν γνωρίζω τις διαφορές με το 2007 απλώς το αναφέρω κατέβασα το rad2009 και απλά δεν έβγαλα άκρη! δεν θέλω αλλαγές τώρα πρέπει να τελείωνω και αν δουλέψω με περοβάλλον που το ξέρω! τα πειράματα και οι αλλαγές πάντα εν ηρεμία! δυστηχως, μονο η τελευταια σου λυση θα παιξει... μαλλον αυτό βλέπω να κάνω... ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
souza_t_alogaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εγω πριν λιγο εγκατεστησα τον Borland C++ Builder στα VISTA x64 SP1. Κατα την εγκατασταση, στο τελος κολλαγε. Τερματισα με το task manager την εγκατασταση και εκανα repair. Μετα ξεκινησα το C++Builder 6 ως Administrator και ολα δουλευουν κανονικα.
sidisdim Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δοκίμασε σε παρακαλώ να κανεις μια printf("test"); αν τρέξει πες μου λίγο λεπτομέριες τις εκδοσης τις borland που περασες... εχω gr vista 32bit (μόναδική διαφοράς μας... αλλά ουσιαστική) sp1 full updated
souza_t_alogaki Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 δοκίμασε σε παρακαλώ να κανεις μια printf("test"); αν τρέξει πες μου λίγο λεπτομέριες τις εκδοσης τις borland που περασες... εχω gr vista 32bit (μόναδική διαφοράς μας... αλλά ουσιαστική) sp1 full updated Δουλευει απλα πρεπει να δημιουργησεις ενα Project.
sidisdim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 mmm i'll try again... ευχαριστώ για την ενημέρωση! θα σας ενημερώσω αν είναι όλα καλά... πάντος ακουσα και εγώ ότι σε μερικά vista έκατσε σωστά και λειτρουργικά η 6ρα.. και σε άλλα όχι... αν ήταν αυτός ο λόγος γιατί και εγώ το έτρεξα πριν κάνω save project θα σας το πω tnks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.