KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω οτι μετα απο χρονια εχουμε μια πολυ καλη χρονια ΑΝ ΚΑΙ, να ομολογησω οτι μου λειεπει ακομα η ταινια που να πω "Πω ρε φιλε, οσκαρα, δωτε της τα οσκαρ" και να την κανω preorder σε DVD Εχω δει ομως πολλες καλες εως πολυ καλες ταινιες Frost/Nixon Gran Torino Revolutionary Road The Wrestler αντε να σας βαλω και το The Curius Case of Benjamin Button Βεβαια αγαπημενη μου παραμενει το Let the right one in Για πειτε κανα αλλο, οχι το Slumdog, ειναι επομενο στην λιστα to-see οποτε το ξερω ηδη
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 The dark knight.....(τι σου ειπα τωρα ε?)....φετινη σεζον παντως ειναι....
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τοχα σκεφτει Σεπτεμβρη-Φλεβαρη πουναι τα Οσκαρ...
greg_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 είναι καλό. δές το, αλλά μην διαβάσεις κριτικές γιατί έχουν σοβαρά spoilers. είναι η ταινία που πήρε η Kate Winslet το golden globe το β. http://www.imdb.com/title/tt0976051/
pop corn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Είδα και τις 2 ταινιες της Ουίνσλετ. Το The Reader στο σινεμά. Μου άρεσαν αρκετά. Είδα και το Slumdog Millionaire. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο τόσος ντόρος αλλά ωραία ταινία. Σχετικά με το Revolutionary Road. Η γειτόνισσα (η νέα) κλαίει επειδή στην πραγματικότητα θα ήθελε και αυτοί να τολμήσουν ότι οι Γουίλερς;
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλο το Slumdog οχι ομως τοσο οσο λενε Πολυ διλλημα η φετινη χρονια, εχω δει αρκετες ταινιες που μου αρεσαν, επιτελους μετα απο χρονια αλλα ακόμα καμια που να πληρει το απολυτο κριτηριο για μενα "αγορα του official DVD"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.