Προς το περιεχόμενο

Στηρίξτε το μεγαλύτερο ελληνικό iPhone App

messiah1284

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άργησα να σου απαντήσω ...αλλά χαίρομαι που και η υπόλοιπη παρέα συμφωνεί με τη θέση μου...

Μπράβο χαιρόμαστε που ένας Έλληνας έφτιαξε μια εφαρμογή που πάει καλά αλλά δεν θα σηκώσουμε για αυτό και σημαίες στα μπαλκόνια ούτε θα την αγοράσουμε κιόλας αν δεν την χρειαζόμαστε για να σου κάνουμε αβάντα...

Γιατί όμως δεν μας ενημέρωνες όταν η εφαρμογή σου ήταν δωρεάν; Αλλά το έκανες τώρα που ακόμα και για περιέργεια να τη δοκιμάσουμε θα πρέπει πρώτα να πληρώσουμε αυτή μας την περιέργεια;

Επίσης που είμασταν όλοι εμείς πριν αποφασίσεις να ποστάρεις για να προωθήσεις την εφαρμογή σου; Και εγώ νέο μέλος είμαι αλλά δεν πουλάω κάτι ούτε γράφτηκα στο φόρουμ για να προωθήσω κάτι που μου αποφέρει κέρδος και ότι κάτσει...

Όσο για τις κορώνες περί πατριωτισμού χορτάσαμε από άλλους που "του λαού τα ντέρτια λέω κι όλο το ...μπακίρι παίρνω"....

Συμπαθάτε με σύντροφοι...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

ε δε το πιστευω

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :shifty::shifty::shifty::shifty:

και λεω κατι μου θυμιζει η φωνη του !!!! (εικονες και ηχους ο εγκεφαλος θυμαται πανευκολα)

τον κωστα τον ελευθεριου τον γνωρισα απο κοντα πολυ πριν το isteam to 2007 :shifty::shifty::shifty:

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ????

http://technologein.pathfinder.gr/iSteam/

http://techno.pathfinder.gr/technologein/iSteam/people#bio-2

ο κωστας ειναι αυτος με τα κοκκινα :P

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Lol αντιλαμβανομαι υπερωψια!!!Οπως σου πανε με γεια σου και χαρα σου που βγαλες ενα προγραμματακι!Αλλα για μενα ειναι αχρηστο το να ακουω κλανιες και τετοια!Βγαλτε ενα για τον πλανητη,το AIDS,και αλλα επιζήμια θεματα μεσα απο εφαρμογες που να τραβουν το ενδιαφερον μεχρι του τελευταιου ηλιθιου που θα αγοραζε τις κλανιες σας!!!<---Νταξει το ξεσκισα αλλα δεν μ'αφηνει ο Αλτρουιστης εαυτος μου:lol:

Βγαλε ενα παιχνίδι ρε αδερφε action στα Ελληνικα!

Το οτι εισαι Ελληνας δεν παει να πει οτι εισαι ο Σωκρατης ή ο Μεγας Αλεξανδρος που βγαλες μια εφαρμογη!Και ενας γιαπωνεζος σε μια πολυκατοικια στο tokyo αμα εβγαζε μια εφαρμογη τι θα καναν οι αλλοι γιαπωνέζοι?

Αντε περιμενουμε καινουργια απο σενα!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ----------

τον κωστα τον ελευθεριου τον γνωρισα απο κοντα πολυ πριν το isteam to 2007 :shifty::shifty::shifty:

Σιγα ρε μαν!Ετσι δεν εκανε ο τυφλος που του δωσε ο Χριστος πισω την οραση του!Ανθρωπος ειναι ο Κωστακης δεν ειναι εξωγηινος!

Δημοσ.

Παιδιά καταρχάς συγχαρητήρια και μπράβο και μαγκιά που καταφέρατε να βγάλετε σε δυο μήνες 80.000$ από μια εφαρμογή του i-phone που μάλιστα είναι για διασκέδαση. Κι εγώ θα γούσταρα, όμως τα παρακάτω δεν τα λέω από ζήλια ή κακία απλά λογική.

Είναι δυνατόν να γίνεται τόσος ντόρος για μια εφαρμογή που θολώνει το τζάμι? Μα το φελέκι μου μέσα, κατανοητός σεβαστός και δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός σας αλλά είναι δυνατόν να πετάγονται τέτοια σχόλια από την εκπομπή ή να μπλέκετε εθνικοπατριωτικά συναισθήματα μέσα στα ποστ σας?

Αυτό το "Τρεις νέοι επιστήμονες κέρδισαν μέσα σε 2 μήνες 80.000$ από την ανακάλυψη τους" κόντεψε να με πλαντάξει όπως το διάβασα. Κάποιος με τέτοιο τίτλο περιμένει τουλάχιστον υποκατάστατο του φαρμάκου για το AIDS και βλέπει δυο cool τυπάδες να φυσάνε το τηλέφωνο, για όνομα.. Την δε ανακάλυψη που την είδαν? Ούτε καν εφεύρεση δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Τι να πω καλή συνέχεια, ενημερωτικά υπάρχει εφαρμογή που κάνει περίπου την ίδια δουλειά με την δική σας και προσφέρεται δωρεάν. Δεν την αναφέρω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση ή νομίζετε ότι μπήκα μόνο και μόνο για να σας χαλάσω το thread απλά για να μην μείνετε με την ψευδαίσθηση ότι ανακαλύψατε την πυρηνική σύντηξη.

Δημοσ.

καλά είστε απίστευτα ζηλιάρηδες! Εμένα αν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο και είχε μια εφαρμογή μου τέτοια τεράστια αποδοχή θα έβγαινα να το πώ σε όλο το κόσμο. Μπράβο παλικάρι μου

Δημοσ.
καλά είστε απίστευτα ζηλιάρηδες! Εμένα αν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο και είχε μια εφαρμογή μου τέτοια τεράστια αποδοχή θα έβγαινα να το πώ σε όλο το κόσμο.

@για μύωπες μόνο

Παιδιά καταρχάς συγχαρητήρια και μπράβο και μαγκιά που καταφέρατε να βγάλετε σε δυο μήνες 80.000$ από μια εφαρμογή του i-phone που μάλιστα είναι για διασκέδαση. Κι εγώ θα γούσταρα,

Τι να πω καλή συνέχεια, ενημερωτικά υπάρχει εφαρμογή που κάνει περίπου την ίδια δουλειά με την δική σας και προσφέρεται δωρεάν. Δεν την αναφέρω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση ή νομίζετε ότι μπήκα μόνο και μόνο για να σας χαλάσω το thread απλά για να μην μείνετε με την ψευδαίσθηση ότι ανακαλύψατε την πυρηνική σύντηξη.

.....................

Δημοσ.

Σιγα ρε μαν!Ετσι δεν εκανε ο τυφλος που του δωσε ο Χριστος πισω την οραση του!Ανθρωπος ειναι ο Κωστακης δεν ειναι εξωγηινος!

νταξει μωρε απλα ξαφνιαστικα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...