v-tidus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξουν κάποιες από τις εφαρμογές σε άλλα smartphones?
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όπως υπάρχεις εσύ που έβγαλες το συγκεκριμένο app υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι που βγάζουν τα δικά τους apps. Και από την στιγμή που δεν είναι διαφημιστικό φόρουμ το συγκεκριμένο δεν βλέπω από που και ως που είναι σνομπισμός το να σου διαγράψουνε το thread (όπως μάλλον θα γίνει και μ' αυτό). Από τη μεριά σου μπράβο, βγάλατε κάτι που πουλάει και βγάζετε και λεφτά από αυτό. Τώρα βέβαια μη μας μπλέκεις με πατριωτισμό γιατί κι ο Λιακόπουλος με τις ίδιες π@π@ριές βρίσκει έδαφος και πουλάει τις βλακείες του. Σιγά μην σηκώστε και τη σημαία σε κάνα βάθρο αν πάτε πρώτοι..
HellasVagabond Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Αν ηταν να ειχε σβηστει θα ειχε σβηστει, προφανως για καποιον λογο δεν εσβηστει ακομα. Οπως και να εχει μην εισαστε τοσο επιθετικοι, ουτε εγω συμφωνω με διαφημιση για κερδος αλλα δεν θα τον φαω.
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν ήθελα να είμαι επιθετικός απλά με εκνεύρισε το ύφος (στηρίξτε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ app να πάμε στην κορυφή - κι εγώ βγάζω λεφτά από αυτό.- ).. Ίσα ίσα το app ετυχε και το είδα χτες συγκεκριμένα και μου φάνηκε αρκετά διασκεδαστικό-έξυπνο.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ το τσίμπησα πάντως όσο ήταν τζάμπα...
rodez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ενας καλος λογος να στηριξεις μια εφαρμογη ειναι το γεγονος οτι ειναι καλη και χρησιμη. Αλλος επισης καλος λογος θα ηταν οτι ειναι Open και ακομα καλύτερα επειδη ειναι και τα δυο παραπανω. Τη χρησιμοτητα της εφαρμογης δεν θα την κρινω εγω, αλλα απλα και μονο το οτι ειναι ελληνικη και ειδικοτερα κερδοσκοπικη περισσοτερο εμμεση διαφημιση μου φαινεται.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 (έχεις δει εσύ χρήσιμη εφαρμογή στο iphone;;;; )
messiah1284 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ναι όχι για την ψυχή της μάνας του νομίζατε ότι θα γυρνάει από forum σε forum να γράφεται και να postάρει για να μας σώσει από την αμάθεια... ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το κάνει για τα λεφτά και καλά κάνει... Το θέμα είναι τι ''αφήνει'' το κάθε forum.. Γιατί να ειμαστε περήφανοι? Επειδή βγάζετε εσείς ή εσύ λεφτά? Η μήπως πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας, όπως η νίκη της Παπαρίζου στη Eurovision ένα πράγμα... Το ότι όλες αυτές οι χώρες είναι μπροστά από εμας μάλλον τιμητικό είναι... Τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα δεν είμαστε τόσο ηλίθιου όσο άλλοι να αγοράζουμε βλακείες... Κάτι είναι και αυτό! P.S. Α και btw μη λέμε μαλακίες...δεν γνωστοποίησες τίποτα... ο τίτλος σου είναι: ''Στηρίξτε το μεγαλύτερο ελληνικό iPhone App''. Ή Μήπως εννοείς ψυχολογική στήριξη και δεν το κατάλαβα? Δεν ζήτησα από κανέναν να αγοράσει το πρόγραμμά μας. Απλά ζήτησα να κάνετε digg to άρθρο που γράφτηκε για εμάς -- > να μας στηρίξετε. Btw, το κάνατε, κ γι' αυτό ευχαριστώ! Λοιπάμαι που ορισμένοι συμπατριώτες μου αντέδρασαν με τον συγκεκριμένω τρόπο πολεμώντας την προσπάθεια μας. Σε αντίθετη θέση σίγουρα θα ήθελα να κάνω digg ένα άρθρο για Έλληνα developer, π.χ. τον Παναγιώτη με το app Giortes http://www.panayotis.com/prog/iphone/giortes/index.html
HellasVagabond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν ζήτησα από κανέναν να αγοράσει το πρόγραμμά μας. Απλά ζήτησα να κάνετε digg to άρθρο που γράφτηκε για εμάς -- > να μας στηρίξετε. Btw, το κάνατε, κ γι' αυτό ευχαριστώ! Λοιπάμαι που ορισμένοι συμπατριώτες μου αντέδρασαν με τον συγκεκριμένω τρόπο πολεμώντας την προσπάθεια μας. Σε αντίθετη θέση σίγουρα θα ήθελα να κάνω digg ένα άρθρο για Έλληνα developer, π.χ. τον Παναγιώτη με το app Giortes http://www.panayotis.com/prog/iphone/giortes/index.html Δλδ οποιος δεν συμφωνει με το να σε κανει Digg για να κερδισεις τα 100.000ε που αναφερε ενας φιλος πιο πανω παει να πει πως ειναι κακος Ελληνας που δεν σε υποστηριζει ?????
NiCk_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (έχεις δει εσύ χρήσιμη εφαρμογή στο iphone;;;; ) Πιπέρι στο στόμα !!!
messiah1284 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δλδ οποιος δεν συμφωνει με το να σε κανει Digg για να κερδισεις τα 100.000ε που αναφερε ενας φιλος πιο πανω παει να πει πως ειναι κακος Ελληνας που δεν σε υποστηριζει ????? ούτε το link δεν άνοιξες.. στο post του "φίλου πιο πάνω" είδες για τα 100.000e. Νούμερο που είναι εντελώς λανθασμένο, αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να διαβάσεις τι λέει το άρθρο στο digg.. 2 clicks μακρυά.. Δεν είχε ελπίδα, ξερω. Και όχι, το δλδ σου δεν είναι αυτό που εννούσα.
HellasVagabond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αυτο φανηκε πως ειπες και νομιζω πως το βλεπεις και εσυ ο ιδιος.
nerohytis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βρε παλληκάρι άμα κάνεις το iphone να παίζει .avi θα κάνω digg. Αν προσθέσεις flash support θα κάνω digg. Αν γενικά ανοίξω μια εφαρμογή που έχει να μου πεί κάτι τότε θα κάνω digg. Μέχρι τότε στη δίαιτα.
elven Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αν μου δώσεις δώρο ένα iphone μέχρι και την εφαρμογή σου θα κατέβαζα
messiah1284 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αν μου δώσεις δώρο ένα iphone μέχρι και την εφαρμογή σου θα κατέβαζα iPod Touch σου κάνει? http://isteam.co.uk/2009/01/19/unleash-the-steamies-win-ipod-touch-isteam-12-is-released/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.