Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και με τις αγγελιες που ειχαν αναρτηθει πριν την κατηγοριοποιηση τι γινεται? Δεν πρεπει να δωθει η επιλογη να μπει προθεμα και σε αυτες μιας και αν φιλτραρεις δεν σου τις δειχνει? Επειδή η δυναμική των αγγελιών είναι μεγάλη και η ανανέωση μέχρι τώρα ήταν συχνότατη (σχεδόν καθημερινή), δεν εξετάζεται προς το παρόν η εφαρμογή της κατηγοριοποίησης και στις παλαιότερες αγγελίες. Επαναλαμβανω ΥΓ: Αντί να "επαναλαμβάνεις", κάνε λίγη υπομονή...
o_magazatoras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Συγνώμη κι όλας,αλλά ποιός εμποδίζει τον επίδοξο αγοραστή/πωλητή να διορθώσει την Αγγελία του σήμερα; Απάντηση σ' αυτόν που θέλει να διορθωθούν αυτόματα όλες...
Tzimmys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο. Συγχαρητήρια. Άριστη κίνηση. Κοιτούσα τις αγγελίες, έφευγα για 8-10 ώρες και όταν γυρνούσα έπρεπε να γυρίσω σελίδα για να τις δω όλες, οι πιο πολλές γραμμένες για 2η και 3η φορά. Τώρα έκανα το ίδιο και είδα μόνο 2 καινούριες. Τώρα μάλιστα.
Hal9000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μια μικρή αλλά χρήσιμη αλλαγή που προστέθηκε. Τα προθέματα πλέον είναι clickable και μόλις πατήσετε κάποιο, γίνεται αμέσως φιλτράρισμα των αγγελιών ανάλογα με το πρόθεμα που επιλέξατε.
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μια μικρή αλλά χρήσιμη αλλαγή που προστέθηκε. Τα προθέματα πλέον είναι clickable και μόλις πατήσετε κάποιο, γίνεται αμέσως φιλτράρισμα των αγγελιών ανάλογα με το πρόθεμα που επιλέξατε. Πολυ καλο !!
pigeon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 παιδες συγνωμη να ρωτησω κατι, την αξιολόγηση πως την βαζω στον αγοραστη και αυτος σε μενα; παλια στην 1η μου συναλλαγη καπως το βρηκα ευκολα και το εκανα , τωρα με εχει αφησει χαζο... Πρεπει να κλεισει η αγγελια; Κι αν εχω 2 αντικείμενα πως θα κανω και θα μου κανουν 2 αξιολογήσεις; σορρυ το ξαναλεω ειμαι ασχετος 2η φορα βαζω αγγελια. :o
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 παιδες συγνωμη να ρωτησω κατι, την αξιολόγηση πως την βαζω στον αγοραστη και αυτος σε μενα; παλια στην 1η μου συναλλαγη καπως το βρηκα ευκολα και το εκανα , τωρα με εχει αφησει χαζο... Πρεπει να κλεισει η αγγελια; Κι αν εχω 2 αντικείμενα πως θα κανω και θα μου κανουν 2 αξιολογήσεις; σορρυ το ξαναλεω ειμαι ασχετος 2η φορα βαζω αγγελια. :o Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=150740
pigeon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=150740 ναιιιι δουλευει, τι χαζος που ειμαι!!! Υποκλίνομαι..
Sleepless_007 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο ρε παιδιά αυτό θα πει ταχύτητα και λειτουργικότητα. Αυτή η ιστοσελίδα πάντως αξίζει πανευρωπαϊκή αναγνώριση και μεγαλύτερη χρηματική απόδοση.
dennisnv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Επιτέλους, το είχαν παρακάνει με τις αγγελίες. Έβαζαν 2 αγγελίες την μέρα και όχι την εβδομάδα...Anyway Μπράβο σας..!
smilefreeware Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ωπ! τώρα το πήρα είδηση. Καλό, πολύ καλό και απλό και πιστεύω για να βγεί απλό κάποιος έσπασε το κεφάλι του πολύ καιρό. Το πρώτο βήμα έγινε ( το δύσκολο ) Οσο για τα είδη των κατηγοριών θα δείξει μόνο του τι θέλει στη πορεία. Προς το παρόν μια χαρά, καμμία σχέση με το παρελθόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.