Προς το περιεχόμενο

Κατηγοριοποίηση Αγγελιών και όρια δημοσίευσης

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και με τις αγγελιες που ειχαν αναρτηθει πριν την κατηγοριοποιηση τι γινεται? Δεν πρεπει να δωθει η επιλογη να μπει προθεμα και σε αυτες μιας και αν φιλτραρεις δεν σου τις δειχνει?

Επειδή η δυναμική των αγγελιών είναι μεγάλη και η ανανέωση μέχρι τώρα ήταν συχνότατη (σχεδόν καθημερινή), δεν εξετάζεται προς το παρόν η εφαρμογή της κατηγοριοποίησης και στις παλαιότερες αγγελίες.

Επαναλαμβανω

ΥΓ: Αντί να "επαναλαμβάνεις", κάνε λίγη υπομονή...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγνώμη κι όλας,αλλά ποιός εμποδίζει τον επίδοξο αγοραστή/πωλητή να διορθώσει την Αγγελία του σήμερα;

Απάντηση σ' αυτόν που θέλει να διορθωθούν αυτόματα όλες...

Δημοσ.

Μπράβο. Συγχαρητήρια. Άριστη κίνηση. Κοιτούσα τις αγγελίες, έφευγα για 8-10 ώρες και όταν γυρνούσα έπρεπε να γυρίσω σελίδα για να τις δω όλες, οι πιο πολλές γραμμένες για 2η και 3η φορά. Τώρα έκανα το ίδιο και είδα μόνο 2 καινούριες. Τώρα μάλιστα.

Δημοσ.

Μια μικρή αλλά χρήσιμη αλλαγή που προστέθηκε. Τα προθέματα πλέον είναι clickable και μόλις πατήσετε κάποιο, γίνεται αμέσως φιλτράρισμα των αγγελιών ανάλογα με το πρόθεμα που επιλέξατε.

Δημοσ.
Μια μικρή αλλά χρήσιμη αλλαγή που προστέθηκε. Τα προθέματα πλέον είναι clickable και μόλις πατήσετε κάποιο, γίνεται αμέσως φιλτράρισμα των αγγελιών ανάλογα με το πρόθεμα που επιλέξατε.

Πολυ καλο !!

Δημοσ.

παιδες συγνωμη να ρωτησω κατι, την αξιολόγηση πως την βαζω στον αγοραστη και αυτος σε μενα; παλια στην 1η μου συναλλαγη καπως το βρηκα ευκολα και το εκανα , τωρα με εχει αφησει χαζο...

Πρεπει να κλεισει η αγγελια; Κι αν εχω 2 αντικείμενα πως θα κανω και θα μου κανουν 2 αξιολογήσεις;

σορρυ το ξαναλεω ειμαι ασχετος 2η φορα βαζω αγγελια. :o:o

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδες συγνωμη να ρωτησω κατι, την αξιολόγηση πως την βαζω στον αγοραστη και αυτος σε μενα; παλια στην 1η μου συναλλαγη καπως το βρηκα ευκολα και το εκανα , τωρα με εχει αφησει χαζο...

Πρεπει να κλεισει η αγγελια; Κι αν εχω 2 αντικείμενα πως θα κανω και θα μου κανουν 2 αξιολογήσεις;

σορρυ το ξαναλεω ειμαι ασχετος 2η φορα βαζω αγγελια. :o:o

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=150740

;)

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά αυτό θα πει ταχύτητα και λειτουργικότητα. Αυτή η ιστοσελίδα πάντως αξίζει πανευρωπαϊκή αναγνώριση και μεγαλύτερη χρηματική απόδοση. B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωπ! τώρα το πήρα είδηση.

Καλό, πολύ καλό και απλό και πιστεύω για να βγεί απλό κάποιος έσπασε το κεφάλι του πολύ καιρό.

Το πρώτο βήμα έγινε ( το δύσκολο )

Οσο για τα είδη των κατηγοριών θα δείξει μόνο του τι θέλει στη πορεία.

Προς το παρόν μια χαρά, καμμία σχέση με το παρελθόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...