Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τι νοημα δηλαδη εχει το [καρτα γραφικων /ηχου] nvidia 8800 πχ .. ποιον χρηστη εξυπηρετει (ιδιαιτερα ) ? Εμενα! Κανεις κλικ κατω κατω και φιλτραρεις ποιες αγγελιες (ή μαλλον τι τυπου αγγελιες) θες να βλεπεις. Καλυτερα 3 κλικ παραπανω απο μερους σου παρα να περιμενεις ο καθενας να ειναι υπευθυνος κ να βαζει την αγγελια του εκει που πρεπει. Δες το αλλιως, ειναι και πιο χρησιμο απο το να εχεις να δεις 10 διαφορετικα υπο-φορουμς αγγελιων. Στο τελος θα γινομασταν site αγγελιων
bluesattack Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εμενα! Στο τελος θα γινομασταν site αγγελιων Ok...θα την πω την αμαρτια μου.Δεν ειχα προσεξει στο κατω μερος τη σελιδα την μπαρα..οπου επιλεγεις απο το προθεμα πια κατηγορια θα δεις.. Βεβαια δεν συμφωνω οτι μια καθαρα κατηγοριοποιηση θα μετετρεπε το φορουμ σε σαιτ αγγελιων. Για ποιο λογο και με ποιο τροπο θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο ? Μαλιστα πιστευω οτι θα βοηθουσε καποιον να ''προσεξει '' καλυτερα που θα βαλει το προιον του..μια και η κατηγοριοποιηση θα εδινε μια επιπλεον βαρυτητα στο θεμα ευχρηστιας και καλυτερης λειτουργιας.Γιατι τωρα βλεπω με το προθεμα [διαφορα] αγγελια με pc parts και αγγελια με μηχανακι.Ειναι ακομα στην αρχη βεβαια.. Ετσι το βλεπω εγω, δεν σημαινει βεβαια οτι εχω απαραιτητα δικιο η οτι πρεπει να συμμεριστουν και οι υπολοιποι την γνωμη μου.
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μαλιστα πιστευω οτι θα βοηθουσε καποιον να ''προσεξει '' καλυτερα που θα βαλει το προιον του..μια και η κατηγοριοποιηση θα εδινε μια επιπλεον βαρυτητα στο θεμα ευχρηστιας και καλυτερης λειτουργιας.Γιατι τωρα βλεπω με το προθεμα [διαφορα] αγγελια με pc parts και αγγελια με μηχανακι.Ειναι ακομα στην αρχη βεβαια.. Αν υπήρχαν ξεχωριστά subfora όπως λες, αυτός που θα ήθελε να βάλει μία αγγελία με mixed αντικείμενα προς πώληση, σε subforum με τί όνομα θα έπρεπε να αναρτήσει την αγγελία, κατά τη γνώμη σου; Μη μου πεις σε ένα subforum με τίτλο «Διάφορα» όμως! Προσωπικά, μετά και από την προσθήκη των prefixes στις αγγελίες, βρίσκω ότι το μόνο πλεονέκτημα που θα είχαν οι διαφορετικές υποκατηγορίες στις αγγελίες θα ήταν τα ξεχωριστά ενημερωτικά e-mails που θα έρχονταν κάθε βράδυ στον subscriber των αντίστοιχων subfora...
bluesattack Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Αν υπήρχαν ξεχωριστά subfora όπως λες, αυτός που θα ήθελε να βάλει μία αγγελία με mixed αντικείμενα προς πώληση, σε subforum με τί όνομα θα έπρεπε να αναρτήσει την αγγελία, κατά τη γνώμη σου; Μη μου πεις σε ένα subforum με τίτλο «Διάφορα» όμως! Μα και τωρα συμβαινει αυτο.Αφου βλεπω μια αγγελια με προθεμα [διαφορα] που εχει μεσα mobo , ραμ κλπ (μην παρεξηγηθει το παιδι που την ανοιξε..παραδειγμα φερνω ). Υποθετω στο subfora με τιτλο ''ολοκληρωμενοι υπολογιστες ''. Αλλα δεν εχει σημασια αυτο..γιατι και στις δυο περιπτωσεις ο τροπος ειναι ιδιος ουσιαστικα.Απλως στη δευτερη περιπτωση θα εδειχνε (αλλα και θα ηταν κατα τη γνωμη μου ) πιο ''τακτοποιημενα '' τα πραγματα.Τουλαχιστον στο χρηστη που επισκεφεται την γενικοτερη κατηγορια ''αγγελιες''
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δε βλέπω να χάνει ούτε σε λειτουργικότητα ούτε σε εμφάνιση η μοναδική κατηγορία με φιλτράρισμα από prefixes σε σχέση με τις πολλές κατηγορίες. Ίσα ίσα που υπάρχει κέρδος σε πολυπλοκότητα: Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 11 διαφορετικά prefixes. Αν έπρεπε να γίνουν ξεχωριστές υποκατηγορίες, θα είχαμε 22 νέα subfora στην κεντρική index page (μακρυνάρι) + περισσότερη χαμαλοδουλειά για τη συντονιστική ομάδα (όχι δεν έβαλες την αγγελία στη σωστή κατηγορία, move το thread κλπ). Σε συνδυασμό και με τον ποσοτικό περιορισμό ανά εβδομάδα, νομίζω πως οι αγγελίες θα ρολάρουν πολύ ικανοποιητικά από εδώ και πέρα.
EliasKir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Και με τις αγγελιες που ειχαν αναρτηθει πριν την κατηγοριοποιηση τι γινεται? Δεν πρεπει να δωθει η επιλογη να μπει προθεμα και σε αυτες μιας και αν φιλτραρεις δεν σου τις δειχνει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Γιατί να υφίσταται τέτοιος περιορισμός; Δεν βρίκσω κάποιον λόγο. Θέλει κάποιο μέλος να πουλήσει αυτοκίνητο; Ας το πουλήσει, γιατί να τον εμποδίζουμε; ε όσο να ναι είναι κάπως τραγικό να βλέπεις αγγελία για πρόβατα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ε όσο να ναι είναι κάπως τραγικό να βλέπεις αγγελία για πρόβατα... Ανάλογα τι θες να κάνεις με τα πρόβατα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ότι και να θες είναι τελείως άκυρη αγγελία για τεχνολογικό forum
elven Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Θα μπορούσαν οι κατηγορίες να γίνουν clickable ώστε να πατάς πχ στο Laptops/Netbooks και να εμφανίζει μόνο αυτές;¨Η γίνεται ήδη με άλλο τρόπο;
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Είναι το 2ο screenshot στο post του Hal...
EliasKir Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και με τις αγγελιες που ειχαν αναρτηθει πριν την κατηγοριοποιηση τι γινεται? Δεν πρεπει να δωθει η επιλογη να μπει προθεμα και σε αυτες μιας και αν φιλτραρεις δεν σου τις δειχνει? Επαναλαμβανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.