costasmarkoglou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα! Ο αδερφος μου εχει ενα Nintendo DS και τις προαλλες επεσε κατω με αποτελεσμα να σπασει απο μεσα η πανω οθονη(οχι η touch screen δηλ, η αλλη!). Οταν λεω απο μεσα εννοω πως απεξω η οθονη ειναι αθικτη, αλλα εχει σπασει εσωτερικα. Μηπως ξερετε καποιο μαγαζι οσο πιο κεντρο γινεται(εγω μενω παγκρατι) που μπορει να το επισκευασει και το κοστος της επισκευης? Ευχαριστω!!!
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν το πας στην Nortec? (επίσημος αντιπρόσωπος). Σου είπαν πολλά χρήματα?
costasmarkoglou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν εχω εγγυηση και τα λοιπα ομως αυτο ειναι το θεμα. Λες να δοκιμασω να το παω εκει ε?
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα, πραγματικά δεν γνωρίζω τι παίζει από service Nintedo ds. Αν είχα εγώ το συγκεκριμένο, πρώτα θα ρωτούσα στο επίσημο service πόσο θα μου κόστιζε όλη η διαδικασία και μετά αν ήταν υπέρογκο το ποσό θα κοιτούσα για εναλλακτικές. Service από 2ους-3ους ειδικά σε τέτοιες συσκευές είναι λίγο ριψοκίνδυνο.Πρέπει να έχει πολύ γνώση για το συγκεκριμένο αντικείμενο όπως κ εσύ να του έχεις εμπιστοσύνη..... PS σε μια πολύ σύντομη έρευνα που έκανα δεν βρήκα πουθενά οδηγίες πως να αλλάξεις οθόνη-ξεβιδώσεις το DS....(μήπως το έκανες κ μόνος...)
arxaggelos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 αν αισθάνεσαι γενναίος και πιάνουν τα χέρια σου δες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.