Προς το περιεχόμενο

Laptop(ξεχωριστό)

Alexndr0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κ εγώ για toshiba λέω να πάρω αλλά τώρα που μ είπες για μέτρια ποιότητα οθόνης το ξανασκεφτομαι...

Είμαι πολύ μπερδεμένος κ αυτό γιατί ξέρω λίγα πράγματα..

TOSHIBA....Αξιοπιστία....Ποιότητα.....Service....http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150200&page=2&Manufacturer=Toshiba&category=69977907&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E309E419272221A604B3C67A52DABDE56F76A31CC62A48DFB9452F5089A01B4838F16C41135E6827C6BCB6C5F2576F089129D9E5C859BA1727A61C0B62BF4E64E6DC0F026F999D90C0DE372E799F708BE26F32F3809F39B696B632147CCFAD066C9467124B87DFA6C6FB4BC9A299350A8EC0

Δημοσ.
εσυ γραφεις σαν καταναλωτης η σαν ειδικος?στο λεω επειδη εμενα ειναι η δουλεια μου και προτιμω την γνωμη ενος ειδικου παρα ενος περιεργου καταναλωτη

αφου εισαι ειδικος θα επρεπε να ειχες προσεξει τη διαφορα στην ποιοτητα που εχουν

τα νεα acer σε σχεση με τα παλια που οντως ηταν πλαστικα λαικης...

προφανως εχεις ο ιδιος hp και τα υποστηριζεις (και καλα κανεις αφου εισαι ειδικος)

αλλα μη φορας και παροπιδες...και τα acer αψογα είναι πλεον...και στα specs εμφανως

μπροστα απο τα υπολοιπα...

δεν γραφω ουτε σαν καταναλωτης ουτε σαν "ειδικος" ,την αποψη μου λέω.

Δημοσ.
αφου εισαι ειδικος θα επρεπε να ειχες προσεξει τη διαφορα στην ποιοτητα που εχουν

τα νεα acer σε σχεση με τα παλια που οντως ηταν πλαστικα λαικης...

προφανως εχεις ο ιδιος hp και τα υποστηριζεις (και καλα κανεις αφου εισαι ειδικος)

αλλα μη φορας και παροπιδες...και τα acer αψογα είναι πλεον...και στα specs εμφανως

μπροστα απο τα υπολοιπα...

δεν γραφω ουτε σαν καταναλωτης ουτε σαν "ειδικος" ,την αποψη μου λέω.

και η αποψη σου που βασιζεται?στην εμπειρια η απλα ετσι...οσο για τα acer οντως ειναι πιο κομψα απο παλια αλλα δεν παει να ειναι acer και αντιπροσωπια στην ελλαδα απλα ειναι για τα μπαζα.οσο για λαπτοπ λογο δουλειας εχουν περασει ολες οι εταιρειες απο τα χερια μου και γραφω και αυτα που γραφω.δεν υποστηριζω καμια αλλα τυνχανει να εχω ακουσει και πολλες γνωμες απο αλλους συναδερφους μου.αν εσυ τωρα θες να υποστηριξεις οτι η acer ειναι κορυφη δικαιωμα σου ειναι...αφου εδω μπορει να γραψει οποιος θελει και οτι θελει.

οσο για λαπτοπ εχω ενα ΤΟΣΙΜΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΡ(και την εχω πατησει απο ΗΡ κιολας σε προηγουμενο λαπτοπ)

Δημοσ.

μια χαρα ειναι και τα hp , μονο στην εμφανιση τα εκαναν λιγο κιτς...

τι το ηθελαν τοσο ασημί-νικελ? πολυ πιο συμπαθητικα ηταν τα προηγουμενα...

Alexndr0s ο littlelouievegos σου ειπε οτι τα hp εχουν μετρια οθονη οχι τα toshiba...

μην μπερδευτεις κι αλλο :-)

προσπαθησε να δεις και των τριων εταιριων μοντελα σε λειτουργια και οτι και να λεμε

εδω παρε οποιο εσενα σου ταιριαζει...με τα φορουμ δυσκολα θα βγαλεις συμπερασμα:-)

Δημοσ.

Στα HP pavillion αν δεις την οθομη τους , νομιζεις οτι εχεις καταρακτη ..τοσο χαλια ειναι ...

Ακομα και στην HDX σειρα που οι οθονες ειναι πολυ ποιο ευδιακριτες εχουν μεγαλο προβλημα με την γυαλαδα και τις γωνιες θεασης ...

Σε οθονες τα Sony και τα ACER ειναι μακραν μπροστα και απο κοντα η Toshiba ..

Kαι ολα αυτα δεν χρειαζεται να ειναι κανεις ειδικος για να τα διαπιστωσει , απλα μια ματια στις οθονες να ριξει ...

Δημοσ.
Στα HP pavillion αν δεις την οθομη τους , νομιζεις οτι εχεις καταρακτη ..τοσο χαλια ειναι ...

Ακομα και στην HDX σειρα που οι οθονες ειναι πολυ ποιο ευδιακριτες εχουν μεγαλο προβλημα με την γυαλαδα και τις γωνιες θεασης ...

Σε οθονες τα Sony και τα ACER ειναι μακραν μπροστα και απο κοντα η Toshiba ..

Kαι ολα αυτα δεν χρειαζεται να ειναι κανεις ειδικος για να τα διαπιστωσει , απλα μια ματια στις οθονες να ριξει ...

τελικα εχουν δικιο πηγαινε να δεις μονο σου και να συγκρινεις γιατι εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που εχουν μηδενισει τα παντα οπως την πρωτη εταιρεια παγκοσμιως σε πωλησεις λαπτοπ...δηλαδη τοσα εκατομμυρια κοσμος που εχει παρει λαπτοπ ΗΡ ειναι βλακες και δεν βλεπουν αυτο που εχουν δει μονο οι χρηστες του insomnia...

Δημοσ.
τελικα εχουν δικιο πηγαινε να δεις μονο σου και να συγκρινεις γιατι εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που εχουν μηδενισει τα παντα οπως την πρωτη εταιρεια παγκοσμιως σε πωλησεις λαπτοπ...δηλαδη τοσα εκατομμυρια κοσμος που εχει παρει λαπτοπ ΗΡ ειναι βλακες και δεν βλεπουν αυτο που εχουν δει μονο οι χρηστες του insomnia...

Πιθανόν θα αναφέρεσαι στα επαγγελματικά μοντέλα της HP-Compaq γιατί τα σημερινά pavillion όπως και να το κάνουμε δεν είναι ότι καλύτερο έχουμε δει απο την συγκεκριμένη εταιρεία. Παλαιότερα είχα το HP Compaq nx8220 σε τούμπανο configuration για την εποχή του και ήμουν υπερευχαριστημένος από την ποιότητα και την απόδοση του. Οποιαδήποτε όμως σύγκριση με την αντίστοιχη σειρά pavillion που κυκλοφορούσε ήταν το λιγότερο ατυχής. Επομένως οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα τα έχουν με την συγκεκριμένη σειρά που όσο καλοπροαίρετα και αν το δούμε είναι αντικειμενικά κιτς σχεδιαστικά :-) .

Δημοσ.
...δηλαδη τοσα εκατομμυρια κοσμος που εχει παρει λαπτοπ ΗΡ ειναι βλακες και δεν βλεπουν αυτο που εχουν δει μονο οι χρηστες του insomnia...

Εγω δεν ειπα κανενα "βλακα" και δεν μιλησα συνολικα για τα laptop της HP,αλλα για μια συγκεκριμενη σειρα της HP και ειδικα για τις οθονες τους .

Αυτο που λεω ειναι παραπανω απο εμφανες με την πρωτη ματια,στον οποιονδηποτε..

Απο εκει κ περα ο καθενας αγοραζει με τα δικα του κριτηρια .$

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά, σε μία δεδομένη κατηγορία τιμής, να μη συγκρίνουμε και ανόμοια πράγματα, λίγο πολύ όλα τα laptop έχουν τις ίδιες δυνατότητες.

Εκεί όμως που διαφέρουν ριζικά είναι στις οθόνες και στο υποσύστημα γραφικών, μία ματιά να ρίξεις στα Sony και δε χρειάζεται να δεις τίποτα άλλο.

Όλα τα υπόλοιπα έπονται.

Το μόνο απλό είναι να δεις σε ένα κατάστημα να δουλεύουν διάφορα laptop το ένα δίπλα στο άλλο, την απόφαση θα την δώσουν τα μάτια σου.

και μια συμβουλή μακρυά... από H/P, έχω ανοίξει πάρα πολλά μηχανάκια η ποιότητα των συγκεκριμένων είναι άθλια !!

Δημοσ.

Νομιζω αυτες οι κοντρες για το πια μαρκα ειναι καλυτερη ειναι γραφικες.

Καθε εταιρια εχει τα φθηνα και λογικα οχι τοσο ποιοτικα αλλα και τα καλυτερα μοντελα.

Ας αναφερω ενα παραδειγμα για τα σονυ που αναφερθηκαν.

Χθες πηγα να δω απο κοντα (που οπως αναφερθηκε ειναι ι καλυτερος τροπος να κρινεις.) το Sony Vaio VGN-SR29VN/S που οπως θα δειτε απο τιμη και τα χαρακτηριστηκα μπαινει στην επαγγελματικη κατηγορια.

Οθονη, βαρος, διαταξη πληκτρολογιου πολυ καλα, αλλα τα πλαστικα του ηταν τοσο μαλακα που σε τρομαζουν, ειδικα στην δεξια κατω γωνια που ειναι και κουφιο λογο dvdrw λες αντε να δουμε ποτε θα σπασει.

Ισως να μην σπασει ποτε αλλα αυτην την εντυπωση δινει.και ειδικα για μενα αλλα και αλλους εκεινο ειναι το σημειο που το πιανουμε και το σηκωνουμε.

Δευτερο σοβαρο μειονεκτημα η αντισταση της οθονης, δυστυχως χωρις να εχει ιχνος τζογου ειχε πολυ μικρη αντισταση για τους χρηστες φορητων παλι δημιουργει ανασφαλεια για την υπερλεπτη οθονη σε κανα αγριεμενο κλεισιμο.

Και καποια αλλα μικρα αλλα ας μη μακρυγορω, θα το επαιρνα παντως αλλα οχι απο ελλαδα λογο τεραστιας διαφορας τιμης με αγγλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...