XtremeGamer-Pc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα στο forum !!! Θελω να βρω drivers για την καρτα γραφικων μου CREATIVE SOUNDBLASTER 24 LIVE 7.1 αλλα δεν μπορω να βρω με τπτ μαλλον σταματησε η creative να βγαζει drivers για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως ξερετε αμα τεριαζουνε η drivers μιας αλλης καρτας ηχου της creative παντα,με την δικια μου καρτα ηχου creative soundblaster 24 live !!! Eυχαριστω περιμενω απαντησεις
Darth Revan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα στο forum !!! Θελω να βρω drivers για την καρτα γραφικων μου CREATIVE SOUNDBLASTER 24 LIVE 7.1 αλλα δεν μπορω να βρω με τπτ μαλλον σταματησε η creative να βγαζει drivers για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως ξερετε αμα τεριαζουνε η drivers μιας αλλης καρτας ηχου της creative παντα,με την δικια μου καρτα ηχου creative soundblaster 24 live !!! Eυχαριστω περιμενω απαντησεις Γραψε ακριβως το μοντελο της καρτας σου!
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Creative SoundBlaster Live ! 24-bit αυτο ειναι ακριβως το μοντελο της καρτας ηχου μου !! Περιμενω απαντησεις !!! -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 09 : 37 : 16----- κανενας δεν ξερει Plz helppppppppppppppppppp
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα θελω να βρω νεους drivers για την καρτα ηχου μου αλλα η creative σταματησε να βγαζει drivers για αυτην την καρτα ηχου !υπαρχει περιπτωση να κανουνε αλλης καρτας ηχου οι drivers της,στην δικια μου καρτα ηχου ?? Περιμενω απαντησεις -----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 01 : 02 : 44----- κανενας δεν ξερει ?
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Creative SoundBlaster Live ! 24-bit αυτο ειναι ακριβως το μοντελο της καρτας ηχου μου !! Περιμενω απαντησεις !!! -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 09 : 37 : 16----- κανενας δεν ξερει Plz helppppppppppppppppppp Ok!Υπαρχουνε drivers στο site της creative!Απλα ειναι λιιιγο κρυμμενοι!Θα πας στην σελιδα της creative(αντε ετοιμο στο εχω) http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=206&prodID=10315&prodName=Live!%2024-bit&subCatName=Live!&CatName=Sound+Blaster
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 πο ρε φιλε να σε καλα σε ευχαριστω παρα πολυ
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 πο ρε φιλε να σε καλα σε ευχαριστω παρα πολυ Δεν κανει τιποτα!Απλα ψαχνομουνα να βρω κ εγω drivers για την δικια μου καρτα sound blaster audigy 2 zs k ηταν κρυμμενη κ αυτη!
vagchrist Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 κοιτα εδω κατι θα βρεις http://www.soundcard-drivers.com/companies/258.htm http://drivers.softpedia.com/progDownload/Creative-Sound-Blaster-Audigy-LS-SE-Value-Live-24-bit-Driver-1040077-WHQL-Download-39907.html
mxss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα θελω να βρω νεους drivers για την καρτα ηχου μου αλλα η creative σταματησε να βγαζει drivers για αυτην την καρτα ηχου !υπαρχει περιπτωση να κανουνε αλλης καρτας ηχου οι drivers της,στην δικια μου καρτα ηχου ?? Περιμενω απαντησεις -----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 01 : 02 : 44----- κανενας δεν ξερει ? Για πιο λειτουργικό σύστημα θέλεις driver? Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να βάλεις άλλους driver γιατι τοτε θα κρεμάει το σύστημα συνέχει .Εχω την ιδια καρτα. Πιον driver εχεις μεχρι τωρα?
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τους δικους του drivers εχω δλδ το cd που ειχε στην αρχη στο πακετο οταν την πειρα ειναι οι πρωτοι drivers !!!
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τους δικους του drivers εχω δλδ το cd που ειχε στην αρχη στο πακετο οταν την πειρα ειναι οι πρωτοι drivers !!! Καλα ρε μεγαλε αφου εχεις ανοιξει thread k σου απαντησα κ υπαρχουν νεοι drivers τι ανοιγεις καινουριο? οριστε εδω:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296117
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 οχι φιλε αυτο ειναι πιο παλιο αλλα εβλεπα και δεν απανταγατε και ανοιξα νεο με αλλη ονομασια μπας και μου απαντησει κανενας το αλλο ειναι το νεο αυτο ειναι το παλιο thread παντος ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.