IMAndreas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Πως γίνεται να να χρησιμοποιείς τον router σου ως DNS server του PC. ?
parsifal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εκεί που λέει «Προτιμώμενος διακομιστής DNS:», βάζεις 192.168.1.1 ή την private IP τέλος πάντων που έχει ο router σου.
IMAndreas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Έχω κάνει κάτι λάθος γιατί μου την βγάζει κλειστή στο http://www.utorrent.com/testport ??
parsifal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μήπως τρέχεις και κάποιο software firewall (το ενσωματωμένο των Windows ή κάποιου 3ου κατασκευαστή) στο οποίο δεν έχεις ακόμη προσθέσει το κατάλληλο exception... ;
IMAndreas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Στο windows firewall είναι η εφαρμογή προσθήκη στις εξαιρέσεις.... Έχω το avast home edition, το απενεργοποίησα αλλά δεν έγινε τίποτα.... Να ρωτήσω κάτι...το ότι έχει "κλειδώσει" η τιμή της port στο utorrent τι σημαίνει? Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορώ να το αλλάξω βεβαια αλλά εδώ γιατί να μου το δείχνει έτσι?
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 α.δοκιμασε αλλο port.β.δεν υπαρχει λογος να κανεις μαυρη την θυρα για να μην την βλεπουμε.δεν μπορει κανεις να σου κανει κατι επειδη ειδε την θυρα
IMAndreas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 α.δοκιμασε αλλο port.β.δεν υπαρχει λογος να κανεις μαυρη την θυρα για να μην την βλεπουμε.δεν μπορει κανεις να σου κανει κατι επειδη ειδε την θυρα το δοκίμασα και δούλεψε!... χαχα οκ δεν το ήξερα
IMAndreas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ναι.....αλλα πρεπει να ήταν και κάτι που είχα ξεχάσει να κάνω στο ρουτερ.....reboot :$
IMAndreas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά μόλις τροποποίησα το siemens cl-110 μου για καλοκαιρινή λειτουργία και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας . Γενικά επειδή ζεστένεται πολύ κυρίως το καλοκαίρι και κάνει επανεκινήσεις και τα λοιπά ακόμα και σε μάρμαρο να το είχα ακουμπίσει ήθελα να του βάλω ένα ανεμηστηράκι από πάνω για να τελιώσει πλέον αυτή η ιστορία.... Βρήκα λοιπόν από μια παλιά ψύχτρα μαμίσια της intel από socket 478 έβγαλα το ανεμηστηράκι και αυτό έχει 6 δόντια, 3 από την μία μεριά και 3 από την άλλη όπου το μεσαίο είναι πιο μεγάλο από τα άλλα δύο.... Έσπασα λοιπόν από το siemens από το πιο μπροστινό μέρος 3 στην μέση περίπου δοντάκια και σφήνωσα την μία μεριά του ανεμιστήρα με το μεσαίο μεγάλο δόντι και τα άλλα δύο απλά πάταγαν πάνω για να μην γέρνει.και η άλλη ερχόταν ακριβώς στο πίσω μέρος και κατά κάποιον τρόπο "μαγκωνε" κάπως στο πίσω μέρος του ρούτερ στο σκαλοπατάκι που έχει....ε εκεί ή μπορείται να το αφήσετε έτσι ή κάπως να το κολήσετε ή να το δέσεται....εγώ το έδεσα κάπως (γίνετε και με συρματόσκινο) αφού δεν τρίζει για να δημιουργεί θόρυβο.... Βρήκα επίσης και ένα παλιό φορτιστή από κινητό ο οποιος είναι αποσπόμενος (μπάινει και στην θέση του αναπτήρα του αυτοκινήτου) ο οποίος βγάζει 13,5volt, ο ανεμηστήρας είναι 12voltος αλλά δεν γύρναγε υπερβολικά γρήγορα για να δημιουργεί θόρυβο, οπότε το σύνδεσα τα 2 καλωδιακια του ανεμηστήρα με τα 2 του καλωδίου του φορτιστή το έβαλα στην πρίζα και όλα καλα...... Πριν κάνω αυτό είχα σκεφτέι να έβαζα τροφοδοτικό αλλά πολύ όγκο και πιο δύσκολο και πιο πολύ κατανάλωση ρεύματος.... Παραθέτω και 2 φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα (συγνωμη αλλά δεν ήξερα ότι θα έβγαινε καλό για να έχω από πιο προηγούμενα στάδια φωτογραφίες...)
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα.αν και εγω να πω την αληθεια θα το ειχα πεταξει και θα ειχαπαρει αλλο ρουτερ με 4 ethernet και wireless παρα να προσπαθω να φτιαξω αυτο:P/εχει βγει και firmware update επισης για αυτο.πολυ καλη δουλει απαντως και διακριτικοι.καποιοι αλλοι ειχαν παρει ρευμα απο μεσα απο τον ρουτερ αμα θυμαμε σωστα.
IMAndreas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα.αν και εγω να πω την αληθεια θα το ειχα πεταξει και θα ειχαπαρει αλλο ρουτερ με 4 ethernet και wireless παρα να προσπαθω να φτιαξω αυτο:P/εχει βγει και firmware update επισης για αυτο.πολυ καλη δουλει απαντως και διακριτικοι.καποιοι αλλοι ειχαν παρει ρευμα απο μεσα απο τον ρουτερ αμα θυμαμε σωστα. ε όντως καλύτερα ένα ρούτερ καινούργιο αλλά να κάνουμε και λίγο οικονομία χαχαχα Πάντως δοκίμασα και με usb γιατί βγάζει μια θύρα αλλά είναι υποδοχής σαν αυτή που μπάινει σε καινούργια scanner & printer και μάλλον δεν περνάει ρεύμα, ενώ στο pc που δοκίμασα από θύρα usb δούλευε...δεν δοκίμασα σε εκτυπωτή ή τπτ τέτοιο για να δω μπάς και δεν επαρκούσε του ρούτερ.... Εν κατακλείδι γενικότερα είμαι της λογικής συσκευές που ζεσταίνονται να έχουν έναν ανεμηστήρα μέσα ρε παιδί μου ακόμα και παλιές crt τηλεοράσης για να δουλεύουν πιο χαλάρα, έτσι νόμιζα τουλάχιστον...δεν ξέρω αν ισχύει χαχα!
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 σωστη λογικη.του Pc βγαζει ρευμα αλλα αυτη που μπαινει στον ρουτερ δεν νομιζω να βγαζει μεγαο ρευμα αφου ειναι εισοδο κατα καποιο τροπο.
IMAndreas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα.... πάω cmd και γράφω ipconfig/all και μου βγάζει αυτό γιατί?:S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.