IMAndreas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας εδώ και καιρό είμαι συνδρομιτής στην forthnet και χρησιμοποιώ το Linsys WAG200 (wirless). Γενικά όμως έχω προβλήματα με τη συνδεσή μου, δλδ με πετάει κάθε 10 λεπτα ή το badwith ανεβοκατεβαίνει τρελά, δηλαδή την μια στιγμή έχω ταχύτητα μοντεμ 56Κ και την άλλη 4mbps... Μετά από δοκιμές είδα ότι το Siemens CL-110 δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα και συνδέεται με ψιλή και σταθερή ταχύτητα....άρα το πρόβλημα δεν είναι στην σύνδεση αλλά στο μόντεμ. Έχω το τελευταίο firmware update από το site της forthnet αλλά παρόλα αυτά φαίνεται πως η συσκευή δυσλειτουργεί (δεν έχει πρόβλημα σαν συσκευή γιατί το έχω αλλάξει από το κατάστημα που το πήρα). Έχει κάποιος παρόμιο πρόβλημα? Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 το siemens ειναι πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες οπως και το speedtouch.αν θες βαλε το simens cl 110 να μπαινει νετ και το linksys να το μοιραζει.απλα στο linksys κανεις μονο ρυθμισεις για wireless και του κλεινεις τον dhcp απο την πρωτη καρτελλα και του δινεις ip 192.168.1.200.meta συνδεεις το σιεμενς πανω στο linksys και ολα οκ.αν μπεις 192.168.1.1 θα μπεις στο σιεμενς αν μπεις 1.200 στο Linksys για να ρυθμισεις το wireless
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ayto πετυχαινει με οποιοδηποτε ρουτερ.το Linksys δεν θελει ουτε Username oute pass.απλα μονο το wireless
IMAndreas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μια ερώτηση....Αν θέλω να ανοίξω μια θύρα θα την ανοίξω και στα 2 ή μόνο στο Siemens? Ευχαριστώ.
cassidy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μια ερώτηση....Αν θέλω να ανοίξω μια θύρα θα την ανοίξω και στα 2 ή μόνο στο Siemens? Ευχαριστώ. Mόνο στο siemens.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 siemens μονο.το αλλο ειναι σαν να μην υπαρχει
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 siemens μονο.το αλλο ειναι σαν να μην υπαρχει Βασικα για να μην υπαρχει το αλλο ρουτερ ετσι οπως λεει ο πουλ........ πρεπει να του κλεισεις και το ΝΑΤ, γιατι σιγουρα θα κατσεις σε ιστορια port forward και θα πρεπει να κανεις double nating.......... εεεε οχι και οτι καλυτερο
cassidy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Βασικα για να μην υπαρχει το αλλο ρουτερ ετσι οπως λεει ο πουλ........ πρεπει να του κλεισεις και το ΝΑΤ, γιατι σιγουρα θα κατσεις σε ιστορια port forward και θα πρεπει να κανεις double nating.......... εεεε οχι και οτι καλυτερο Όχι, δεν παίζει κανένα ρόλο το NAT σε αυτή την περίπτωση. Με αυτό το setup, δεν υπάρχει mapping διευθύνσεων στο WAG καθώς δεν υπάρχει και κάποια εξωτερική IP. Οπότε NAT δε δουλεύει εξ' ορισμού.
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Όχι, δεν παίζει κανένα ρόλο το NAT σε αυτή την περίπτωση. Με αυτό το setup, δεν υπάρχει mapping διευθύνσεων στο WAG καθώς δεν υπάρχει και κάποια εξωτερική IP. Οπότε NAT δε δουλεύει εξ' ορισμού. Απο τη στιγμη που ειναι ενεργοποιημενο στο ρουτερ.......... δουλευει και εχει double nat........... και θα του κατσει ........... σιγουρα
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Απο τη στιγμη που ειναι ενεργοποιημενο στο ρουτερ.......... δουλευει και εχει double nat........... και θα του κατσει ........... σιγουρα διπλο νατ θα ειχε μονο αν το access point ειχε wan θυρα οποτε εκει θελει διπλο Port forward.Με αυτον τον τροπο ειναι απενεργοποιιημενα τα παντα.παιζει σαν ενα wireless switch.οποτε το νατ οτι και να το κανεις οσο θυμαμε απλα δεν αλλαζει τιποτα.einai adsl routers και τα 2 κανενα δεν εχει wan Υποδοχη.
cassidy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Απο τη στιγμη που ειναι ενεργοποιημενο στο ρουτερ.......... δουλευει και εχει double nat........... και θα του κατσει ........... σιγουρα Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι κάνει το NAT. To linksys, σε αυτή τη συνδεσμολογία, δεν κάνει καμία μετάφραση διεύθυνσης. Όπως το λέει κι ο poulinos, σκέψου το σαν switch σε αυτήν την περίπτωση.
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ελα sorry δεν ειχα διαβασει καλα το κειμενο του
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 αν ηταν linksys wrt τοτε ναι θα ηθελε εκτος αν επαιζες με bridge ethernet στον adsl router σου.
bandit4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα με τον topic starter. Πως θα γινει η συνδεσμολογια h/y, siemens και linksys? Το linsys εχει μονο ethernet και το siemens 1 usb & 1 ethernet. Ο μονος τροπος ειναι να συνδεσω το siemens με usb και το linksys με ethernet. Δεν θα χανει η συνδεση usb του siemens σε σχεση με το ethernet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.