Προς το περιεχόμενο

Tηλεοραση+ps3 ή υπολογιστης?

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα διαλεγατε αναμεσα στα 2? Εχω μια παλια 26αρα crt και ειμαι αναμεσα στις 2 επιλογες που ανεφερα στο topic. Για σερφαρισμα στο Ιντερνετ εχω ενα laptop το οποιο φυσικα δεν μπορει να παιξει παιχνιδια. Θα δινατε λοιπον 1100 ευρο για υπολογιστη ή για μια 40αρα sony v4000 με ps3 80gb?

Δημοσ.

Αν παίζεις αυθεντικά παιχνίδια τα δεύτερο.

Περνάς και ένα linux yellow dog στο ps3 και κάνεις όλες τις εργασίες που κάνεις σε έναν κανονικό υπολογιστή.

Δημοσ.

Άν έχεις σκοπό να παίζεις-αγοράζεις παιχνίδια έχει το κάποιο νόημα το ps3. Είναι και καλό media center αν και δεν υποστηρίζει mkv. Με ορισμένα προγραμματάκια όμως κάνεις την δουλεία σου μέσω pc απευθέιας στο ps3.

Αλλά άν το pc σου είναι παλιό αρκετά σου προτείνω να πάρεις καινούργιο. Για παιχνίδια το ps3 δεν έχει σπάσει ακόμα οπότε βουρ για pc. Εγώ αγόρασα τη 40 με το ps3 με σκοπό να σταματήσω να συνδέω το laptop με την τηλεόραση και τυχαίνει να έπεσαν κάποια παιχνίδια στα χέρια μου.

Έχει ελαττώματα αλλά με ένα καλό pc στο σπίτι τα προσπερνάς. ¨Αρα πάλι πέφτεις στην αγορά pc.

Δημοσ.

Αφου σκοπευεις απ οτι καταλαβα να ασχολεισαι με αυθεντικα παιχνιδια μιας και το ps3 δεν εχει σπασει αποσο γνωριζω, τοτε χωρις αμφιβολια το pc ειναι η καλυτερη επιλογη κατα τη γνωμη μου.Δε χρειαζεται να δωσεις τοσα πολλα για να πεζεις αξιοπρεπως στο pc (οπως ειπε και ο adi32) πιστευω οτι με 400 ευρω χωρις να υπολογιζω την οθονη φτιαχνεις ενα pc που εχει ασυγκριτα καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια απο ενα ps3.Το συνδεεις και με μια τηλεοραση σε VGA ή DVI ή HDMI η σε μια μεγαλη οθονη για pc και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.
Αφου σκοπευεις απ οτι καταλαβα να ασχολεισαι με αυθεντικα παιχνιδια μιας και το ps3 δεν εχει σπασει αποσο γνωριζω, τοτε χωρις αμφιβολια το pc ειναι η καλυτερη επιλογη

Μα συγγνώμη, γιατί ποιος έχει αυθεντικά παιχνίδια στο PC???:P:p:p Κανείς δεν αγοράζει παιχνίδια στον υπολογιστή του από όσους ξέρω εγώ!!:devil::devil::devil:

Δημοσ.

Μεγαλη συζητηση πας να ανοιξεις φιλε μου :-) Προσωπικα πιστευω οτι ειναι πορωση να εχεις μια 40αρα Full High Def και PS3 αλλα θελει πολλα λεφτα και δεν νομιζω να ειναι καλη επενδυση μακροπροθεσμα!στη θεση σου θα εριχνα λεφτα στο pc (οπως και κανω) για να εχω την ευκαιρια σε 2-3 χρονια να κανω παλι μια μικρη αναβαθμιση και να ειμαι κομπλε!οπως λενε και παραπανω μπορεις παντα να συνδεσεις ενα καλο pc με τη tv σου και να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα και παλι . . .

Δημοσ.
Μα συγγνώμη, γιατί ποιος έχει αυθεντικά παιχνίδια στο PC???:P:p:p Κανείς δεν αγοράζει παιχνίδια στον υπολογιστή του από όσους ξέρω εγώ!!:devil::devil::devil:

Τώρα ξέρεις και έναν που έχει πάνω από 40 αυθεντικά παιχνίδια και όχι πάνω από 5-6 "του θείου" (και σε σχέση με άλλες συλλογές, η δική μου είναι στάλα στον ωκεανό).

Αν εσύ εμπίπτεις στην κατηγορία του τραγικού τύπου που κατεβάζει 6 παιχνίδια το μήνα και παίζει από ένα τέταρτο το καθένα, δεν παίζει να καταλάβεις ποτέ.

On topic: Εξαρτάται από το τι είδους gamer είσαι. Αν τα γούστα σου καλύπτονται από τα game genres που κυκλοφορούν ευρέως για κονσόλες, τότε βράσε το PS3 και πάρε μια 40-42 ιντσών FullHD μαζί με ένα XboX 360 Elite που έχει άπειρα και κορυφαία παιχνίδια. Το PS3 ακόμα είναι πεταμένα λεφτά, δεν έχει γκάμα παιχνιδιών της προκοπής για να το υποστηρίξουν. ΧΒΟΧ360 all the way..

Aν πάλι παίζεις FPS, RPGs μη ιαπωνικά και, γενικότερα, genres των οποίων τα "διαμάντια" κυκλοφορούν για PC, τότε δεν υπάρχει δίλημμα. Ειδικά για FPS, πού να παίξεις με gamepad...

Τα σχόλια "μην πάρεις αυτό γιατί δεν έχει σπάσει" πολύ απλά δεν αξίζουν καν σχολιασμό.. Έχουμε πήξει στους fast food gamers. Πάρτε 5 παιχνίδια το χρόνο, αυτά που πραγματικά αξίζουν να τα παίξει κανείς. Αλλά σιγά μην το κάνετε ορισμένοι με τη νοοτροπία αχόρταγου καταναλωτικού πιτσιρικά που κουβαλάτε.

Δημοσ.
Τώρα ξέρεις και έναν που έχει πάνω από 40 αυθεντικά παιχνίδια και όχι πάνω από 5-6 "του θείου" (και σε σχέση με άλλες συλλογές, η δική μου είναι στάλα στον ωκεανό).

Αν εσύ εμπίπτεις στην κατηγορία του τραγικού τύπου που κατεβάζει 6 παιχνίδια το μήνα και παίζει από ένα τέταρτο το καθένα, δεν παίζει να καταλάβεις ποτέ.

OFF Topic: Μερικά παιχνίδια κατεβάζω και άλλα τα νοικιάζω και βρίσκω το crack!!Όσον αφορά αυτό που λες ότι κατεβάζω έξι παιχνίδια το μήνα και παίζω από ένα τέταρτο το καθένα σε πληροφορώ ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!!Παίζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν και δεν ξοδεύω τα λεφτά μου αγοράζοντας παιχνίδι από την στιγμή που υπάρχουν άλλοι τρόποι για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια!!Προτιμώ να μαζεύω τα λεφτά και να αγορά ζω κάτι χρήσιμο για τον υπολογιστή!!:-):-)

OnTopic και εγώ λέω να αγοράσεις PC γιατί έχει ποιο πολλές δυνατότητες!!

Δημοσ.

Και εγώ πάντως ψηφίζω PS3 με μια καλή TV Full HD, όσο αναφορά τα παιχνίδια του PS3 δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος (εκτός από κανένα δύο, GT4 + Konami Metal Gear Solid 4) αφού μπορεί να πάει στο γνωστό seven και με 9,90€ (αναφέρομαι στο πρόγραμμα του seven “freezz”) νε έχει στο σπίτι του ένα game για ένα μίνα χωρίς περεταίρω χρεώσεις. Επίσης μπορείς να πας (στο SEVEN) τα παλιά σου games και να τα ανταλλάξεις, εγώ τους πήγα 3 PS2 και 2 PC και μου τα κοστολόγησαν 24€ (περίμενα παραπάνω) έδωσα και αλλά 4€ και έχω για 3 μίνες ένα game PS3 στο σπίτι μου. Προσωπικά το βρίσκω βολικό & οικονομικό.

Δημοσ.

Τα οριτζιναλ παιχνιδια στο pc εχουν το πλεονεκτημα οτι μπορεις να πεζεις online στους σερβερς της εταιρειας.Με τα αντιγραφα ειναι κανονας γενικα οτι υπαρχει προβλημα και για αυτο μιλησα για οριτζιναλ στο pc.

Αν θελετε καποιοι να μετατρεψετε το θεμα και να μιλησουμε τι παιχνιδια προτιμαει κανεις να πεζει οριτζιναλ η μη οριτζιναλ δεν εχω προβλημα να μιλησουμε και για αυτο αρκει να μην ενοχλει το φιλο που ανοιξε το ποστ γιατι θα ξεφυγουμε απο το θεμα.

Επι της ουσιας σε αποδοση ενα pc της ταξης 400 ευρω ~ εχει ασυγκριτα καλιτερη αποδοση στα παιχνιδια απο ενα χβοχ360 η ps3.Το μονο προβλημα στο pc ειναι οτι για να πεξεις σωστο ονλαιν πρεπει να εχεις οριτζιναλ δισκακι (δε μιλαω για τους ιδιωτικους σερβερς αλλα για τους επισημους) αλλα ο φιλος που ανοιξε το ποστ αποτι καταλαβα για να σκεφτεται την αγορα ps3 δεν τον απασχολει και τοσο το θεμα των οριτζιναλ.

Δημοσ.
Επι της ουσιας σε αποδοση ενα pc της ταξης 400 ευρω ~ εχει ασυγκριτα καλιτερη αποδοση στα παιχνιδια απο ενα χβοχ360 η ps3.Το μονο προβλημα στο pc ειναι οτι για να πεξεις σωστο ονλαιν πρεπει να εχεις οριτζιναλ δισκακι (δε μιλαω για τους ιδιωτικους σερβερς αλλα για τους επισημους) αλλα ο φιλος που ανοιξε το ποστ αποτι καταλαβα για να σκεφτεται την αγορα ps3 δεν τον απασχολει και τοσο το θεμα των οριτζιναλ.

Ρε παιδιά όχι και 400 ευρώ για αξιοπρεπές gaming σε full hd οθόνη...εκτός αν μιλάτε για μεταχειρισμένα ή χαμηλές αναλύσεις.

Εγώ που έδωσα 600 ευρώ (χωρίς την αγορά σκληρού) τον περασμένο Ιανουάριο και σε λίγες μέρες θα πάρω την τηλεόραση μου 42lg7000 δεν με βλέπω να με βγάζει το ακόλουθο configuration σε υψηλές αναλύσεις:

Αerocool m40 (υπέροχο αν εξαιρέσεις το χώρο για το τροφοδοτικό και τους δίσκους)

asus m2avm - hdmi

amd 64 x2 5200

gemini 2 s

2 x 2 gb memory corsair ddr 800

ati radeon hd 3870

psu 600 watt lc (χώραγε άνετα στο κουτί)

1 χ 320 sata2 ncq

Δημοσ.
OFF Topic: Μερικά παιχνίδια κατεβάζω και άλλα τα νοικιάζω και βρίσκω το crack!!Όσον αφορά αυτό που λες ότι κατεβάζω έξι παιχνίδια το μήνα και παίζω από ένα τέταρτο το καθένα σε πληροφορώ ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!!Παίζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν και δεν ξοδεύω τα λεφτά μου αγοράζοντας παιχνίδι από την στιγμή που υπάρχουν άλλοι τρόποι για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια!!Προτιμώ να μαζεύω τα λεφτά και να αγορά ζω κάτι χρήσιμο για τον υπολογιστή!!:-):-)

OnTopic και εγώ λέω να αγοράσεις PC γιατί έχει ποιο πολλές δυνατότητες!!

Ωραία νωοτροπία ρε φίλε.Και οι προγραματιστές(και οχι μόνο)που κάθισαν και δούλεψαν πως θα πληρωθούν?Και εγώ κατεβάσω πολλά παιχνίδια παρανομα και τα δοκιμάζω και αν μου αρέσουν τα αγοράζω αυθεντικά.Αν σκεφτόντουσαν όλοι όπως εσύ τότε θα σταματούσαν να βγαίνουν παιχνίδια....

Sorry για το offtopic παιδιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...