Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι και πληκτρολόγιο

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

Για πληκτρολόγιο και ποντίκι βρήκα αυτό και αυτό

Αν και δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτή την εταιρία,λογικά για να έχει τέτοιες τιμές θα είναι καλή...Τι λέτε;Ή προτείνετε άλλο σετάκι;Αν είναι και πιο φθηνό...Κανένα πρόβλημα :-),θέλω να πάρω και κάτι cdιά των scorpions B)

Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρω και απο κανένα play.com....Είδα και αυτό εκεί

Μαξ ποσό που διαθέτω...150 ευρώ.Προτείνετε ότι νομίζετε καλύτερο και ξεκούραστο(κάθομαι ώρες στον υπολογιστή...)

Δημοσ.

H razer θεωρείται απο τις καλύτερες εταιρείες για gaming input devices. Το οτί δε έχουν κυκλοφορήσει πολύ στην Ελλάδα είναι γιατί είναι λίγο ακριβές. Πχ εγώ ποντίκι για gaming προτίμησα το Logitech G5 στα 35 ευρώ απ`ότι razer και πληκτρολόγιο το G15 της Logitech που έχει και κάποια πραγματάκια περισσότερα, lcd οθόνη, volume controler κλπ. και είναι λίγο πιο φτηνά.

Προσοχή είναι US Layout και δε ξέρω κατα πόσο θα σε βολέψει ή αν έχει διαφορές με το EU English Layout. Μπορεί κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά. Βέβαια αν ξέρεις ένα πληκτρολόγιο χωρίς να κοιτάς γράμματα για να γράφεις τότε είναι easy.

Δημοσ.
Βέβαια αν ξέρεις ένα πληκτρολόγιο χωρίς να κοιτάς γράμματα για να γράφεις τότε είναι easy.
Τυφλό σύστημά ξέρω.Αλλά αν είναι έτσι,θα προτιμήσω κανένα logitech,που είναι απο τις αγαπημένες μου :o
Δημοσ.

Και εμένα προσωπικά απο τις αγαπημένες είναι. Άλλο που κάθε χρόνο θέλω mouse μη χέσω. Ότι και αν έχω δοκιμάσει χαλάνε, αυτό το αριστερό κλικ κάνει τα κουλά του. To τελευταίο που είχα πάρει ασύρματο κάνει 2πλό κλικ μόνο του και δε βρίσκω την απόδειξη απο media markt να το πάω πίσω. Το κράτησα για backup άμα θέλω να κάτσω στο κρεβάτι τελικά και να δώ καμιά ταινία (έχω και χειριστήριο βεβαια)

Δημοσ.

Νά'σαι καλά.Θα δω τι θα κάνω...Μέχρι να μου έρθει και το pc...Δεν τους έχει έρθει ακόμα το κουτί στο μουλτιράμα(haf 932).Λένε ότι έχουν έλλειψη

Δημοσ.

Πήρα το Copperhead σε συνδιασμό με το G11... Στα προτείνω ανεπιφύλακτα! ;) το G15 δεν έχει διάταξη AZERTY, αν αναφέρεσαι στο θέμα που έκανε ένα παιδί προ λίγων ημέρων γιατί κάτι πήρε το μάτι μου... Απλά έτσι έτυχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...