giorgos147 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά Για πληκτρολόγιο και ποντίκι βρήκα αυτό και αυτό Αν και δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτή την εταιρία,λογικά για να έχει τέτοιες τιμές θα είναι καλή...Τι λέτε;Ή προτείνετε άλλο σετάκι;Αν είναι και πιο φθηνό...Κανένα πρόβλημα ,θέλω να πάρω και κάτι cdιά των scorpions Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρω και απο κανένα play.com....Είδα και αυτό εκεί Μαξ ποσό που διαθέτω...150 ευρώ.Προτείνετε ότι νομίζετε καλύτερο και ξεκούραστο(κάθομαι ώρες στον υπολογιστή...)
SwAToNeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 H razer θεωρείται απο τις καλύτερες εταιρείες για gaming input devices. Το οτί δε έχουν κυκλοφορήσει πολύ στην Ελλάδα είναι γιατί είναι λίγο ακριβές. Πχ εγώ ποντίκι για gaming προτίμησα το Logitech G5 στα 35 ευρώ απ`ότι razer και πληκτρολόγιο το G15 της Logitech που έχει και κάποια πραγματάκια περισσότερα, lcd οθόνη, volume controler κλπ. και είναι λίγο πιο φτηνά. Προσοχή είναι US Layout και δε ξέρω κατα πόσο θα σε βολέψει ή αν έχει διαφορές με το EU English Layout. Μπορεί κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά. Βέβαια αν ξέρεις ένα πληκτρολόγιο χωρίς να κοιτάς γράμματα για να γράφεις τότε είναι easy.
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Βέβαια αν ξέρεις ένα πληκτρολόγιο χωρίς να κοιτάς γράμματα για να γράφεις τότε είναι easy.Τυφλό σύστημά ξέρω.Αλλά αν είναι έτσι,θα προτιμήσω κανένα logitech,που είναι απο τις αγαπημένες μου
SwAToNeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Και εμένα προσωπικά απο τις αγαπημένες είναι. Άλλο που κάθε χρόνο θέλω mouse μη χέσω. Ότι και αν έχω δοκιμάσει χαλάνε, αυτό το αριστερό κλικ κάνει τα κουλά του. To τελευταίο που είχα πάρει ασύρματο κάνει 2πλό κλικ μόνο του και δε βρίσκω την απόδειξη απο media markt να το πάω πίσω. Το κράτησα για backup άμα θέλω να κάτσω στο κρεβάτι τελικά και να δώ καμιά ταινία (έχω και χειριστήριο βεβαια)
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Τότε θα πάρω logitech...Αν και άκουσα κάτι για το g15(ότι έχει διάταξη azerty) Δηλαδή λες ότι το g15 είναι καλύτερο από το razer;
SwAToNeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλύτερο δεν είναι ως gaming απλά πιο φτηνό και έχει περισσότερα μπιχλιμπίδια.
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Νά'σαι καλά.Θα δω τι θα κάνω...Μέχρι να μου έρθει και το pc...Δεν τους έχει έρθει ακόμα το κουτί στο μουλτιράμα(haf 932).Λένε ότι έχουν έλλειψη
N.I.C Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πήρα το Copperhead σε συνδιασμό με το G11... Στα προτείνω ανεπιφύλακτα! το G15 δεν έχει διάταξη AZERTY, αν αναφέρεσαι στο θέμα που έκανε ένα παιδί προ λίγων ημέρων γιατί κάτι πήρε το μάτι μου... Απλά έτσι έτυχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.