vromylos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα ! Μόλις γύρισα από το eshop όπου παράλαβα ένα πληκτρολόγιο Logitech G15 (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575109). Πήγα σπίτι το άνοιξα εντυπωσιακότατο ομολογουμένως (70 Ευρώ βέβαια...). Κάπου εκεί τώρα αρχίζουν τα κουφά! Στη θέση του πλήκτρου Q υπάρχει το Α, στου Α το Q, το πλήκτρο Μ είναι το σύμβολο του τόνου και γενικά τα πλήκτρα είναι από κατασκευής τοποθετημένα λάθος ή τέλος πάντων δεν είναι το configuration για τις γνωστές σε μας χώρες. Έχω ταξιδέψει σε Αμερική, σχεδόν όλη την Ευρώπη, τέτοια διάταξη πλήκτρων δεν την έχω συναντήσει πουθενά! Η πλάκα είναι ότι στο κουτί απ' έξω σε όλες τις φώτογραφίες φαίνονται τα πλήκτρα στις κανονικές θέσεις, το ίδιο και στις φώτογραφίες στο Εshop αλλα στο site της Logitech. Ψάχνω τόση ώρα αλλά τέτοια διάταξη πλήκτρων δεν έχω βρει ακόμα πουθενά!!! . Τι κάνω τώρα? Έχω ακούσει ότι οι Logitech είναι ξηγημένη σε θέματα εγγυήσεων! Έχει κανείς να μου δώσει τα φώτα του??
George! Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δύο επιλογές βλέπω. Η βγάλε τα κουμπιά(λογικά πρέπει να βγαίνουν τραβόντας τα προς τα έξω) και βάλε τα στην σωστή θέση ή πήγαινε το πίσω στο e-shop να σου δώσουν άλλο.
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ωχ!Καλά που το είπες φίλε!Φτιάχνω σύστημα και κοιτάω για πληκ+ποντίκι και το γλυκοκοίταζα αυτό το g15
vromylos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δύο επιλογές βλέπω. Η βγάλε τα κουμπιά(λογικά πρέπει να βγαίνουν τραβόντας τα προς τα έξω) και βάλε τα στην σωστή θέση ή πήγαινε το πίσω στο e-shop να σου δώσουν άλλο. Φίλε μου έδιωξες τον πανικό από την παρέα! Έχουμε αρχίσει τα ξηλώματα! Το Q και το A είναι ήδη στη θέση τους! Μιλάμε για απίστευτη ταχύτητα !!!!!!! -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 09 : 15 : 58----- Ωχ!Καλά που το είπες φίλε!Φτιάχνω σύστημα και κοιτάω για πληκ+ποντίκι και το γλυκοκοίταζα αυτό το g15 Μια χαρά δείχνει το πληκτρολόγιο παρά το κουφό που μας συνέβη!!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ναι οκ...Αλλά π.χ. όταν τώρα πατάς το κουμπί q μήπως συνεχίζει να γράφει Α; Αλήθεια...Πως αλλάζουν;
ravend Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει θεμα παραεισαγωγης εδω περα?γτ να ειναι γαλλικο στην ελλαδα λιγο παραξενο..
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μια αθώα πλάκα απ'τον κάφρο κατασκευαστή. Θα'χε χαβαλέ πάντως κάτι τέτοιο(όχι για το φίλο παραπάνω,γενικά ως περιστατικό)...Σκέψου να το πήγαινες πίσω στον κ. E-shop και να του έλεγες τον λόγο της επιστροφής.Μόνο που το σκέφτομαι μου φαίνεται αρκετά θεϊκό(αν και πάντα υπάρχουν χειρότερα).
phph Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τελικά δεν κατάλαβα. Είναι απλά τα πλήκτρα σε λάθος θέση; Δηλαδή το q στη θέση του a αλλά όταν πατάς q σου βγάζει a ή όταν πατάς q σου βγάζει q; Αν είναι το δεύτερο προφανώς δεν θα διορθωθεί αν απλά αλλάξεις θέση στα πλήκτρα.
Arxidamos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Η διάταξη απότι μας λέει ο φίλος πρέπει να AZERTY όπως είπε και ο φίλτατος Αδμιν... Τυχαίνει ένα-δύο κομμάτια να ναι από λάθος shipping μερικές φορές.. Το παλιό Logitech που είχα, πάνω είχε γερμανικά και το είχα πάρει από Πλαίσιο..
Αδμιν Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τελικά δεν κατάλαβα. Είναι απλά τα πλήκτρα σε λάθος θέση; Δηλαδή το q στη θέση του a αλλά όταν πατάς q σου βγάζει a ή όταν πατάς q σου βγάζει q; Αν είναι το δεύτερο προφανώς δεν θα διορθωθεί αν απλά αλλάξεις θέση στα πλήκτρα. Φυσικα και εννοει την θεση των γραμματων πανω στο πληκτρολογιο. Τα υπολοιπα γινονται απο το λειτουργικο.
vromylos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για να επανέλθω σε ότι συνέβη και με συμπεράσματα: Οντως η διάταξη στα πλήκτρα ήταν η AZERTY που είπε ο φίλος Αδμίν παραπάνω. Παρόλα αυτά έξω από το κουτί είχε φωτογραφίες με τα πλήκτρα στη διάταξη τη συνηθισμένη. Κάποια πλήκτρα με σύμβολα είναι αρκετά διαφορετικά από τα σύμβολα που έχει ένα συνηθισμένο πληκτρολόγιο. (π.χ. η τελεία (.) με το ελληνικό κόμμα (,) είναι στο ίδιο πλήκτρο και άλλα παρόμοια). Εντούτοις αν συνδέσεις το πληκτρολόγιο στα Windows (Ελληνικά και English) τα σύμβολα εμφανίζονται στην οθόνη κανονικότατα όπως τα περιμένεις. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το αναφέρω στο E-Shop. Το λάθος σίγουρα δεν ήταν δικό τους αλλά της Logitech. Ισως έπρεπε να το επιστρέψω αλλά λίγο ότι δεν με πολυενοχλεί, λίγο ότι βαρέθηκα να το πάω πίσω.... Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι κάποιος μη εξοικιωμένος στην πληκτρολόγηση, που πριν πατήσει ρίχνει μια ματιά στα πλήκτρα με τα σύμβολα, ίσως το βρεί αρκετά ....σπαστικό!!! Το πληκτρολόγιο σίγουρα ''δείχνει'' και δίνει ωραία άισθηση. Η οθονίτσα καλόγουστη,ότι εμφανίζεται πάνω παρότι η οθονη είναι μικρή είναι καλαίσθητο (πράγμα σπάνιο για μικρές oθονίτσες), ενώ ο πορτοκαλί φωτισμός το ''ζωντανεύει''... Τέλος να πώ ότι και το προηγούμενο keyboard μου ήταν και αυτό Logitech (Όπως είναι και τα ηχεία μου και το mouse). Το είχα σχεδόν επτά χρόνια ( Πως περάσανε...!!!!). ΑΘΑΝΑΤΟ!!!! .Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να ''σπρώξω'' αβίαστα (παρότι δεν μου πολυπερισσεύουν) 70 Ευρώπουλα και πάλι στη Logitech... Αυτά... Y.Γ. Όλοι λένε τα καλύτερα για το after sales της Logitech! Βεβαίως και δεν τολμώ να το αμφισβητήσω!! Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια full ικανοποιημένος δεν το χρειάστηκα ποτέ! Λέτε να έπρεπε να το είχα κάνει για να το διαπιστώσω?
Invisible_Thief Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δύο επιλογές βλέπω. Η βγάλε τα κουμπιά(λογικά πρέπει να βγαίνουν τραβόντας τα προς τα έξω) και βάλε τα στην σωστή θέση ή πήγαινε το πίσω στο e-shop να σου δώσουν άλλο. kala megale epatha ti plaka mou.logika prepei na eisai logitech certified engineerer.+1bil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.