Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας για έναν όχι και τόσο άσχετο!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θα σας πω αμέσως το πρόβλημα μου και αραδιάστε εσεις τις γνώμες σας.Μένω στην Κίσσαμο Χανίων (δεν νομίζω να την ξέρετε την κωμόπολη αλλά είπα να την αναφέρω μπας και βοηθήσει).Λοιπόν εγώ έχω vodafone adsl 1024kbps.Πριν από ένα μήνα περίπου πήγα να ζητήσω αναβάθμιση ταχύτητας και μου οκ απλά να τσεκάρουν τη διαθεσιμότητα.Μετα από λίγες μέρες μου είπαν ότι υπήρχε διαθέσιμη ταχύτητα 2mbps.Όλα καλά ως εδώ.Μου είπαν ότι χρειάζονται 2 εργάσιμες για να γίνει η αναβάθμιση.Κάθε εβδομάδα τους έπαιρνα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου έλεγαν πως το αίτημα είναι προς επεξεργασία.Σήμερα μετα από 1,5 σχεδόν μήνα με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμη η ταχύτητα που θέλω διότι λέει είναι παλιες οι καλωδιώσεις του ΟΤΕ.Παιρνω τηλ. στην τεχνική υποστήριξη και μου λέει ο υπάλληλος ότι το συστημα του δείχνει ότι υπαρχει διαθεσιμότητα εως 4mbps.Εν τω μεταξυ η τηλεφωνική γραμμή δεν είναι τόσο παλιά (ούτε 8 χρονών) και συνάμα πολλοί φίλοι μου με άλλες εταιριές έχουν κανονικά 2mbps ταχύτητα και μάλιστα με πιο παλιες καλωδιώσεις κοντά σε μένα.Εσεις τι προτείνετε να κάνω?Αν ξέρετε από που μπορω να μάθω μέχρι τι ακριβως ταχύτητα υποστηρίζεται θα σας ήμουν ευγνώμων.Μπας και πρέπει να αλλάξω εταιρία?:mad:

Δημοσ.

Καστελιανός δηλαδή...αχα.

Εταιρεία δεν θα σου κάνει τίποτα. Καλώδια παίρνεις μόνο από Οτέ. Τώρα άλλο διαθεσιμότητα και άλλο η παλαιότητα. Αλλά νομίζω ότι σου λένε μπαρούφες. Δεν είμαι σίγουρος. Από τι στιγμή που σου λένε ότι μπορούν να δώσουν στην περιοχή σου την συγκεκριμένη ταχύτητα τότε τα υπόλοιπα μου φαίνονται βλακίες. Θα ρωτήσω όμως και για την συγκεκριμένη περιοχή μήπως γίνει τίποτα.

Δημοσ.

έπαιρνα κάτι καλιτσούνια με χόρτα στο καστέλι όσο δίδασκα εκεί που απλά δεν υπάρχουν.... :P:p

Όσο για το νετ, συμφωνώ ότι μάλλον σου λένε μπαρούφες. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά εγώ πιάνω χαλαρά 6 σε πολυκατοικία 40ετίας στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Δεν νομίζω ότι το Καστέλι πήρε τηλέφωνο νωρίτερα από εδώ:-)

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά γιατι μου φάνηκε και μένα παράξενο διότι από τα κεντρικά μου είπαν ότι μπορώ να φτάσω εως τα 4mbps οπότε κάπια μαλακία έχει γίνει.Όταν όμως το είπα στο κατάστημα μου είπαν αυτή τη μπαρούφα για τις καλώδιώσεις.Τελος πάντων από τον ΟΤΕ δεν μπορώ να μάθω σίγουρα μέχρι τι ταχύτητα υποστηρίζω?:mad:

Δημοσ.

δεν αλλαζεις εταιρια να βρεις την υγεια σου!!!!!vodafone μονο στο κινητο φιλε!!βαλε ΟΤΕ,forthnet,tellas,on telecom!τοσες επιλογες εχεις!αν και απο οτι διαβαζα τις προαλλες η On μιλαει με vodafone αλλα μεχρι να συμφωνησουν......

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 02 : 43 : 16-----

α και κατι ακομα!να ζησει η Κρητη!!!!

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά θα σας πω αμέσως το πρόβλημα μου και αραδιάστε εσεις τις γνώμες σας.Μένω στην Κίσσαμο Χανίων (δεν νομίζω να την ξέρετε την κωμόπολη αλλά είπα να την αναφέρω μπας και βοηθήσει).Λοιπόν εγώ έχω vodafone adsl 1024kbps.Πριν από ένα μήνα περίπου πήγα να ζητήσω αναβάθμιση ταχύτητας και μου οκ απλά να τσεκάρουν τη διαθεσιμότητα.Μετα από λίγες μέρες μου είπαν ότι υπήρχε διαθέσιμη ταχύτητα 2mbps.Όλα καλά ως εδώ.Μου είπαν ότι χρειάζονται 2 εργάσιμες για να γίνει η αναβάθμιση.Κάθε εβδομάδα τους έπαιρνα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου έλεγαν πως το αίτημα είναι προς επεξεργασία.Σήμερα μετα από 1,5 σχεδόν μήνα με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμη η ταχύτητα που θέλω διότι λέει είναι παλιες οι καλωδιώσεις του ΟΤΕ.Παιρνω τηλ. στην τεχνική υποστήριξη και μου λέει ο υπάλληλος ότι το συστημα του δείχνει ότι υπαρχει διαθεσιμότητα εως 4mbps.Εν τω μεταξυ η τηλεφωνική γραμμή δεν είναι τόσο παλιά (ούτε 8 χρονών) και συνάμα πολλοί φίλοι μου με άλλες εταιριές έχουν κανονικά 2mbps ταχύτητα και μάλιστα με πιο παλιες καλωδιώσεις κοντά σε μένα.Εσεις τι προτείνετε να κάνω?Αν ξέρετε από που μπορω να μάθω μέχρι τι ακριβως ταχύτητα υποστηρίζεται θα σας ήμουν ευγνώμων.Μπας και πρέπει να αλλάξω εταιρία?:mad:

Για δες εδω:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296237

Δημοσ.

Κοιτα φίλε δεν νομίζω να υπάρχει εδώ που μένω εγώ έστω τέτοιο πρόβλημα διότι σίγουρα θα είχαν ακουστει παράπονα.Και εκτος αυτου εαν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα πιστέυω ότι δε θα είχαμε ιντερνετ η και τλέφωνο καθόλου και όχι να υπάρχει πρόβλημα για την αναβάθμιση της ταχύτητας.Ετσι πιστέυω τουλάχιστον.Το πιθανότερο είναι να έχουν κάνει κάποιο λάθος από τη vodafone.Απο τον ΟΤΕ τελικά δεν μπορώ να μάθω για την ταχύτητα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...