Yponomeftis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αφού η $ony δε κάνει τη χάρη στους Έλληνες να συμπεριλάβει την ελληνική γλώσσα ως επιλογή στην επιλογή γλώσσας,αναγκαστικά κάποιος έπρεπε να το κάνει. Για να μην πολυλογώ,η λύση ήρθε από το http://www.pspgr.net και από μένα και σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός η ελληνική γλώσσα στο XMB!Ήδη κυκλοφορεί μία έκδοση beta την οποία έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι στήριξαν το PSPGR(V.I.P.s). Μερικές εικόνες που πιστοποιούν τα προαναφερθέντα: Περισσότερα θα βρείτε εδώ.
v-tidus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο-Σ. Να'σαι καλά φίλε, το πιο χρήσιμο update του ps3! Ήθελα να 'ξερα γιατί δεν είχαμε επίσημη υποστήριξη από τη sony... Η western digital σε αντίστοιχη περίπτωση έβαλε και ελληνική γλώσσα στο προιόν της με το πρώτο κιόλας update. Τόσο μας ξέχασαν πια?...
Yponomeftis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο-Σ. Να'σαι καλά φίλε, το πιο χρήσιμο update του ps3! Ήθελα να 'ξερα γιατί δεν είχαμε επίσημη υποστήριξη από τη sony... Η western digital σε αντίστοιχη περίπτωση έβαλε και ελληνική γλώσσα στο προιόν της με το πρώτο κιόλας update. Τόσο μας ξέχασαν πια?... Συγγνώμη φιλαράκι,αλλά θα σε στεναχωρήσω.Ίσως έπρεπε να το αναφέρω,αλλά αφού δεν έχει σπάσει το PS3 το θεώρησα αυτονόητο ότι δε θα πήγαινε κανενός το μυαλό στο PS3.Αυτό είναι για PSP.Eλπίζω να μη στην έσπασα πολύ.
basilis5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Συγγνώμη φιλαράκι,αλλά θα σε στεναχωρήσω.Ίσως έπρεπε να το αναφέρω,αλλά αφού δεν έχει σπάσει το PS3 το θεώρησα αυτονόητο ότι δε θα πήγαινε κανενός το μυαλό στο PS3.Αυτό είναι για PSP.Eλπίζω να μη στην έσπασα πολύ. ωραιος φιλε, να σαι καλα ποτε υπολογιζεις να το κυκλοφορησετε κανονικα;και με καστομ θεματα πως τα πηγαινει;
Yponomeftis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ωραιος φιλε, να σαι καλαποτε υπολογιζεις να το κυκλοφορησετε κανονικα;και με καστομ θεματα πως τα πηγαινει; Ακριβή ημερομηνία δε γνωρίζω.Με τα custom θέματα,δε τα πάει καλά,αφού αν ενεργοποιήσεις κάποιο χάνεται η γλώσσα.
v-tidus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Συγγνώμη φιλαράκι,αλλά θα σε στεναχωρήσω.Ίσως έπρεπε να το αναφέρω,αλλά αφού δεν έχει σπάσει το PS3 το θεώρησα αυτονόητο ότι δε θα πήγαινε κανενός το μυαλό στο PS3.Αυτό είναι για PSP.Eλπίζω να μη στην έσπασα πολύ. Kλαπς.... Όπως και να'χει είναι πολύ αξιόλογη προσπάθεια και χίλια μπράβο παιδιά!!!
dennisnv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν θέλω να σας φρικάρω αλλά από ότι είδα αυτό για την γλώσσα το λέτε εδώ και 2 μήνες και 3 ήμερες....Θα το τελειώσετε ποτέ ή τζάμπα χαιρόμαστε??
Yponomeftis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν θέλω να σας φρικάρω αλλά από ότι είδα αυτό για την γλώσσα το λέτε εδώ και 2 μήνες και 3 ήμερες....Θα το τελειώσετε ποτέ ή τζάμπα χαιρόμαστε?? Η αλήθεια είναι το λέω αρκετό καιρό,αλλά επειδή δεν έβλεπα μεγάλη ανταπόκριση,δε βιαζόμουν να το τελειώσω.Περίμενα μεγαλύτερο ενθουσιασμό,αλλά τίποτα.
michael92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά εγώ δεν βάζω εκτρώματα του στυλ προσωποποίηση, ανάλυση οθόνης σε οποιοδήποτε μηχάνημα. Greek menus are lame
gusretalis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν θέλω να σας φρικάρω αλλά από ότι είδα αυτό για την γλώσσα το λέτε εδώ και 2 μήνες και 3 ήμερες....Θα το τελειώσετε ποτέ ή τζάμπα χαιρόμαστε?? Λολ!Ρε συ φίλε εντάξει ηρέμησε,αν βιάζεσαι τόσο μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.Αν θες σου λέω τον τρόπο!Μόνο που 2 μήνες και 3 μέρες δε θα είναι αρκετοί αν πηγαίνεις 3η Λυκείου σαν τον Χάρη!
basilis5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 εγω πιστευω πως η προσπαθεια ειναι παρα πολυ αξιολογη. προσωπικα δεν εχω μαθει να δουλευω με ελληνικα μενου, εκτος απο το κινητο σε καμια αλλη ηλεκτρονικη συσκευη, οπως υπαρχουν πολλοι που το βρισκους ιδιαιτερα ευχρηστο,καικαι φανταζομαι σε αυτους απευθυνεται πιο πολυ. οπως και να χει μπραβο
Kraken Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ήδη κυκλοφορεί μία έκδοση beta την οποία έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι στήριξαν το PSPGR(V.I.P.s). Και εγώ λέω ότι τα Ελληνικά μενου σε τέτοια μηχανήματα είναι άχρηστα, ειδικά σε χρήστες internet και Αγγλικών εκδόσεων λειτουργικών ή παλιών κατόχων συσκευών η/και κονσολών. Αλλά είναι καλό για να "ενισχύετε" το PSPGR και να γίνετε VIPs, γι'αυτό και όποιος ντόρος πιστεύω...
panbil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ναι αλλα να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και πολλοι χρηστες που τα αγγλικα τους δεν ειναι και τοσο καλα η μικρα παιδια που εχουν psp και τελος γιατι να μην δουμε την προσπαθεια των παιδιων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.