darksoho33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ειχα διαβασει εδω μεσα οτι αγγλια παιζει καποιος δρομος με ηλεκτρονικα μαγαζια που εχουν καλες τιμες. ειχε αναφερθει απο αρκετους που εχουν παει. ευχαριστω
BLISS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ...με ηλεκτρονικα μαγαζια που εχουν καλες τιμες. ειχε αναφερθει απο αρκετους που εχουν παει Κατι που δεν εχει αναφερθει απο αρκετους, ειναι οτι στην πρωτη παραλληλο ειναι το Βρετανικο μουσειο, [με free εισοδο]. Κάνεις μια βολτα λοιπον.
von_dam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 αχ τι μου θυμησες τωρα....το αγαπητο λονδινο μου στο οποιο εχω να παω 1.5 χρονο!
darksoho33 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 περυσι που μιλαγα με φιλο που ειχε πρωτοπαει αγγλια και δεν ηξερε τιποτα απο εκει οσα τον ρωταγα απο ηλεκτρικα ειδη ηταν το ιδιο με ελλαδα μπορει και πιο ακριβα. τωρα εκει που εχει φτασει η λυρα πιστευω πως ειναι καλα για αγορες
Alxnks Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 στην tottenham court road ειναι....εκει θελει παζαρια (μια χαρα τα δεχονται)..αλλα online πιστευω βρισκεις εξισου η και καλυτερες τιμες (σε αυτην τριγυρω γινονται συνηθως και bazars αλλα ειναι του ελεους ως επι το πλειστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.