lambroukos13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 ολα καλα!!ειμαι ενθουσιασμενος!!βρηκε αυτοματα ολους τους drivers για τα παντα!! αδμιν εκανα το τελευταιο που ειπες ,εγκατασταση μεσα απο τα windows...τωρα οταν ξεκινα το συστημα μου εχει επιλογη dual boot μετα των 2 λειτουργικων!αν μπουταρω τα windows,μετα μεσα απο αυτα μπορω να σβησω τα χubuntu?τελος θα ηθελα να εγκαταστησω αυτα τα wifi cracking tools,αυτο πως ακριβως γινεται? υπαρχει καμια suite all in one για να μην παιδευομαι να βαζω ενα ενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 αν μπουταρω τα windows,μετα μεσα απο αυτα μπορω να σβησω τα χubuntu Ναι, απο το Add/Remove PRograms του Control Panel τελος θα ηθελα να εγκαταστησω αυτα τα wifi cracking tools,αυτο πως ακριβως γινεται? Δεν θυμαμαι ακριβως τα ονοματα των μενου αλλα ψαξε για ενα που λεει Προσθαφαιρεση Εφαρμογων και επελεξε τι θελεις να εγκαταστησεις. υπαρχει καμια suite all in one για να μην παιδευομαι να βαζω ενα ενα? Δεν εχω ιδεα. Και το aircrack μονο ονομαστικα το ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Για ριξε εδω ενα βλεφαρο http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=5&t=1989&start=0&st=0&sk=t&sd=a. Καλως ηρθες στο linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagtzer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλώς ήρθες στο linux και ετοιμάσου για πολύ διάβασμα είναι το σωστό νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.