dimitrisss86 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ναι μου είχε πει και άλλα να πάρω έναν άλλο αριθμό και να βάλω ένα μεγαλύτερο κάπου αλλού βαριέμαι να μπω σε λεπτομέρειες , πολλά και διάφορα τσπα εγώ τώρα όμως τι να κάνω που εχω ακόμα το πρόβλημα ...
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 δοκιμασε με το azureus και αυτα που εχω γραψει πιο πανω.
roselina Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Εχω και εγω το ThomsonTG585v7 και προσπαθω να το εγκαταστησω με το cd ,αλλα μετα μου ζητα username ,password .Τα δοκιμασα ολα , χωρις ομως κανενα αποτελεσμα.Μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιος απο ολους τους αριθμους πισω στο ρουτερ ειναι το password και to username (WEP , WPA PSK , WIRELESS PIN , MODEM ACCESS CODE , SN , ......);
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 κανενας απο ολους.α.δεν χρησιμοποιεις το cd.β.μπαινεις 192.168.1.254 καιτο σεταρεις απο εκει και γ.γιανα χασει ολα τα στοιχεια και να φυγει ο κωδικος πατας το μικρο κουμπακι απο πισω για 4-7 seconds μεμια καρφιτσα
roselina Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ευχαριστω πολυ !! Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο για τις Αγιες αυτες μερες του Πασχα!!!! Αυτο που με συμβουλεψες πετυχε , να εισαι παντα καλα!!!
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 καλη ανασταση και σε σενα.οτι αλλο χρειαστεις πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.