Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με modem/router ThomsonTG585v7

StavT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλημα με modem/router ThomsonTG585v7

Αγορασμενο απο Forthnet, και λειτουργει σε γραμμη adsl της ιδιας εταιρειας.

1. Εγινε η πρωτη εγκατασταση και ολα ηταν ΟΚ. Δηλαδη το ενα PC συνδεθηκε με γραμμη Ethernet, ενω το αλλο με WiFi και μαλιστα χειροκινητα και ανετα (συμφωνα με τις οδηγιες [DNS διευθυνσεις κτλ, ΙΡ για ρυθμιση modem και συνδεσης] του εγχειριδιου.

2. Μετα απο μερικες μερες και μετα απο μια προσπαθεια δημιουργιας HomeNet ωστε να τυπωνω απο το ενα PC στο αλλο, μαλον μπερδεψα καποια πραγματα ή ετσι νομιζω διοτι εκτοτε δεν μπορω να μπω στο internet ουτε να δω το router.

3. Δεν μπορει να μπει μεσω του Εxplorer ή Mozilla στο 192.168.1.254 (μαλον το ΙΡ του ρουτερ)

4. Δεν αναβει το λεντακι του Ιντερνετ (πρωτο απο δεξια)

5. Το λεντακι του Wireles (τριτο απο δεξια) ειναι μονιμως κοκκινο

6. Εχω κανει πολλα Reset απο την οπη πισω.

H Forthnet εσπευσε προς βοήθεια μου ως χελωνα, και εγω καιγομαι. Ελπιζω μα μου (και οχι να με) γραψει. Μεχρι τοτε....

Και επειδη η Insomnia παντα με εγβαζε απο δυσκολες καταστασεις, οποτε προστρεχω σε αυτην.

Δημοσ.

Ναι με καλωδιο Ethernet.Αλλα παλι τα ιδια. Φαινεται το Internet να ειναι μπλοκαρισμενο.

Βαζω το 192.168.1.254 στο Mozilla δεν μου βγαζει τιποτε, λεει οτι δεν υπαρχρι σελιδα κτλ.

Αν βοηθαει, επισης στην Τοπικη συνδεση δικτυου μου δινει μηνυμα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Δημοσ.

το κανεις reset απο πισω και το ξανασεταρεις.το κοκκινο στο wireleess σημαινει οτι ειναι ξεκλειδωτο.αν πας 192.168.1.254 και μετα στην δευτερη καρτελα boardband και μετα δεξια χαμηλα θα δεις οτι σοθ λεει οτι πχ authentication failed αν εχεις βαλει λαθος στοιχεια.γραφει το error.an τωρα δεν αναβει καθολουθ δεν εχεις βαλει καθολου στοιχεια παλι.πρεπει να το ξανασεταρεις με username κτλ

Δημοσ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Εκανα αυτο που λες, αλλα οταν βαζω το 192.168.1.254 στο Mozilla, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, δεν μου βγαζει τιποτε, λεει οτι δεν υπαρχει σελιδα κτλ.

Αν βοηθαει, επισης στην Τοπικη συνδεση δικτυου μου δινει μηνυμα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Δημοσ.

ayto σημαινει οτι δεν εχει παρει ip το μηχανημα.κανε reset το ρουτερ με το μικρο κουμπακι απο πισω για 4-5 seconds και δοκιμασε με καρφωτες ip αμα δνε πετυχει παλι.αμα κανεις σωστα το ρεσετ το ρουτερ θα κανει restart οταν αφησεις το κουμπακι.

Δημοσ.

Εχει γινει corrupted η http βιβλιοθηκη σου απο το ρουτερ. Απανωτα ρεσετς για να ξεκολλησει και οταν με το καλο ξεκολλησει βαλε το τελευταιο firmware

Δημοσ.

Τι ακριβως σημαίνει "καρφωτα ΙΡ"

Μήπως το 192.168.1.254 του Ρουτερ?

Ειμαι ολιγκον στραβαδι!

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 08 : 49 : 44-----

Βαζοντας το 192.168.1.254 στο Explorer δεν παει πουθενα.

Που βρισκεται η "δευτερη καρτελα boardband"

Δημοσ.

αν δεν μπεις στο 192.168.1.254 δνε θα δεις ποτε το broadband.β.καρφωτα ip σημαινει να πας στο tcp ip και να βαλεις εκει τα νουμερα χειροκινιτα.επισης ξαναδοκιμασε reset sta default και πες μας καταρχην οταν το κανεις reset sta default σβηνουν και ξανανιγουν τα λαμπακια στο ρουτερ?αν γραψεις Ipconfig απο παραθυρο command prompt τι σου βγαζει?σε αλλο pc ανοιγει?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω ένα πρόβλημα μεγάλο... όταν ανοίγω το μ τορεντ και μετά πάω να μπω σε μια σελίδα τότε μου λέει ότι υπάρχει σφάλμα ορίου χρόνου !!! όταν το μ τορεντ δεν είναι ανοιχτό τότε κανένα πρόβλημα...επίσης στο μ τορεντ έχει ένα εικονίδιο που αλλάζει χρώματα πράσινο πορτοκαλί και κόκκινο, εμένα είναι συνεχώς πορτοκαλί η κόκκινο λέγοντάς μου ότι έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση μου η ότι κάποιο firewall η router εμποδίζουν την σύνδεσή μου με τους άλλους ή κάτι τετιο τεσπα μπορεί να με βοηθήσει κανείς ;;;

:cry:

Δημοσ.

α.περιορισε το Upload sto mtorrent στο 60 τις 100 max toy upload της συνδεσης σου .ειτε μεσα απο το mtorrent ειτε με το http://www.netlimiter.com. επισης για να γινει πρασινο http://www.portforward.com για να κανεις portforward και επισης θα πρεπει οι θυρες αυτες να περνανε και απο το firewall.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια απο το site tis otenet.αν δεν πιασει και αυτο τοτε περα καποιο αλλο πχ vuze πρωην azureus.

Δημοσ.

έχω τις vodafon 24 σύνδεση ρώτησα ένα παιδί και μου είπε να βάλω στο router σε ένα συγκεκριμένο μέρος τον αριθμό που λέει στην τοπική σύνδεση πηγαίνοντας στης ιδιότητες πρωτόκολλο internet (tcp/ip) αλλά εμένα εκεί δεν έχει κανένα αριθμό και μετά ξενέρωσα και το παράτησα το μόνο που έκανα ήταν να κάνω κάτι accept που μου είπε αυτός μέσα στο router τπτ άλλο...το πρόβλημα με το σφάλμα ορίου χρόνου το κάνει ακόμα όταν εχω ανοικτό το μtorrent ουφ είμαι απελπισμένος...

Δημοσ.

mallon port forward ηθελε να σου πει να κανεις αλλα ειναι πολλα βηματα περα απο το να γραψεις μια ip.για αυτο και σου ειπα να κανεις τα πιο πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...