StavT Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Προβλημα με modem/router ThomsonTG585v7 Αγορασμενο απο Forthnet, και λειτουργει σε γραμμη adsl της ιδιας εταιρειας. 1. Εγινε η πρωτη εγκατασταση και ολα ηταν ΟΚ. Δηλαδη το ενα PC συνδεθηκε με γραμμη Ethernet, ενω το αλλο με WiFi και μαλιστα χειροκινητα και ανετα (συμφωνα με τις οδηγιες [DNS διευθυνσεις κτλ, ΙΡ για ρυθμιση modem και συνδεσης] του εγχειριδιου. 2. Μετα απο μερικες μερες και μετα απο μια προσπαθεια δημιουργιας HomeNet ωστε να τυπωνω απο το ενα PC στο αλλο, μαλον μπερδεψα καποια πραγματα ή ετσι νομιζω διοτι εκτοτε δεν μπορω να μπω στο internet ουτε να δω το router. 3. Δεν μπορει να μπει μεσω του Εxplorer ή Mozilla στο 192.168.1.254 (μαλον το ΙΡ του ρουτερ) 4. Δεν αναβει το λεντακι του Ιντερνετ (πρωτο απο δεξια) 5. Το λεντακι του Wireles (τριτο απο δεξια) ειναι μονιμως κοκκινο 6. Εχω κανει πολλα Reset απο την οπη πισω. H Forthnet εσπευσε προς βοήθεια μου ως χελωνα, και εγω καιγομαι. Ελπιζω μα μου (και οχι να με) γραψει. Μεχρι τοτε.... Και επειδη η Insomnia παντα με εγβαζε απο δυσκολες καταστασεις, οποτε προστρεχω σε αυτην.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.