LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 XA XAΙΔΙΩΤΙΚΟΎ ΔΙΚΑΊΟΥ ΔΕΗ ΟΤΕ ποιος ιδιώτης θα έδεινε σε διευθυντή 250 000 ευρώ και δε θα ζημίωνε? εμεις τα πληρώνουμε http://www.ote.gr/investor/english/pdfs/Financial_Results/OTE_IFRS_REPORT_20_03_2008_ENGLISH.pdf http://www.dei.gr/Documents/PPC_GREEK_2007%20FINAL.pdf Δείξε μου πλζ που βλέπεις τις εισφορές του κράτους. Και πριν πεις τη μαλακία για μαγείρεμα απλώς να σου πω ότι ειδικά για τον ΟΤΕ που δεν είναι μόνο στο ελληνικό χρηματιστήριο οι έλεγχοι είναι πολύ πιο αυστηροί και δεν γίνονται μόνο απο ελληνικούς φορείς Και γενικώς πριν μπείτε να γκρινιάξετε για όνομα του Θεού σκεφτείτε τι θα πείτε. Ο άλλος δεν ήξερε ότι ο ΟΤΕ είναι ΑΕ τη στιγμή που βρίσκεται στο χρηματιστήριο απο όταν ο Αδάμ είχε ονείρωξη, παρόλα αυτά είχε άποψη για την εταιρία ή μάλλον για την πολιτική αμοιβών στα στελέχη της. Ήμαρτον ρε EXARXIA όταν μια εταιρία είναι στο χρηματιστήριο, έχει μετόχους(τουλάχιστον ένας μη κρατικός) Εδω ο οτε βαζει τα κερδη του σε offshore εδω και χρονια για να μη πληρωσει φορους στο ελληνικο κρατος. Στο link που παρέθεσα ο όμιλος ΟΤΕ φαίρεται να πληρώνει κανονικά το φόρο που αντιστοιχεί στο δηλωθέν εισόδημα του. Θα ήθελες να εξηγήσεις την παραπάνω προτασή σου ή να το γράψουμε και αυτό στο χιόνι; Με τόσους φωστήρες που τα ξέρουν όλα εδώ τριγύρω ζήλεψα και μάλλον θα αρχίσω να μιλάω και να κριτικάρω και γω τον Μπρέζνιεφ και τις απόψεις του και ας μην ξέρω Χριστό για δαύτον. Δε γ@μιέται;
cosmosfera Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Στο link που παρέθεσα ο όμιλος ΟΤΕ φαίρεται να πληρώνει κανονικά το φόρο που αντιστοιχεί στο δηλωθέν εισόδημα του. Θα ήθελες να εξηγήσεις την παραπάνω προτασή σου ή να το γράψουμε και αυτό στο χιόνι; ; Ακομα και στο χιονι το "φερεται" με εψιλον γραφετε. Αν καποιος θελει να γλυτωσει φορο και βαζει μερος των κερδων του σε offshore εταιρειες σε φορολογικους παραδεισους δε το δηλωνει στο εισοδημα του. Αμα θες link και για αυτο δεν εχω.
DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 @ paredwse Και η ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ είναι (θα έπρεπε ?) αλλά έχει πολιτικό προϊστάμενο τον υπουργό υγείας. Από πότε μια ΑΕ θα πρέπει να έχει πολιτικό προϊστάμενο ? Τι ακριβώς εμπορεύεται η ΔΕΠΑΝΟΜ ? Μπορεί το κράτος να αποφασίζει με νόμους και αποφάσεις την τιμολογιακή ή άλλη πολιτική μιας ΑΕ ? ΟΚ, αυτό με το ΦΕΚ ίσως είναι τυπική λεπτομέρια. Εδώ λένε για site που θα ανακοινώνουν την τιμή της τομάτας. Ένα site με το πόσο αμοίβει, ή συμφωνεί με τους λοιπούς μετόχους της ΑΕ, να αμοίβει το κράτος τους Δντες του είναι λογικό να υπάρχει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ακομα και στο χιονι το "φερεται" με εψιλον γραφετε.. Κι επειδή το "φέρεται" γράφεται με "έψιλον", είπε και το "γράφεται" να κάνει τράμπα για να του κάνει παρέα και να μην αισθάνεται μοναξιά. Κύριοι, αν έχουμε να πούμε κάτι επί της ουσίας των επιχειρημάτων του άλλου, καλώς. Το να πιάνουμε τις ορθογραφικές "παρατηρήσεις" και εκεί πάνω στη δήθεν μπηχτή να διαπράττουμε γκάφα ολκής, είναι ολίγον τι αστείο. Από ό,τι έχει φανεί ήδη, πηγαίναμε για "σκάνδαλο" και πατήσαμε τα κορδόνια μας. Οπότε, ας πούμε για το Εκκλησιαστικό αφορολόγητο ή τέλος πάντων για τη σκοταδιστική Εβραιοθρησκεία των γαμψομύτηδων φονιάδων του μαρτυρικού λαού της Γάζας να έρθουμε στα ίσια μας και να μην πάει χαμένο ολόκληρο thread. Κατά τα λοιπά, +1 στην πρόταση του random.
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ακομα και στο χιονι το "φερεται" με εψιλον γραφετε. Πωωωωω τι μου πες.... Αν καποιος θελει να γλυτωσει φορο και βαζει μερος των κερδων του σε offshore εταιρειες σε φορολογικους παραδεισους δε το δηλωνει στο εισοδημα του.Αμα θες link και για αυτο δεν εχω. Κάνεις λάθος, το εισόδημα δηλώνεται στη χώρα με τους ευεργητικούς φορολογικούς νόμους. Αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για όμιλο εταιριών θα έπρεπε και η μητρική εταιρία να βρίσκεται με έδρα εκεί, πράγμα το οποίο δε συμβαίνει. Άρα έχουμε δυο επιλογές α) Οι εταιρίες του ΟΤΕ με παράκτια έδρα δεν μπαίνουν στο consolidated PnL, μόνο που έτσι βασικά τα κέρδη τους δεν υπολογίζονται κατά το μέρισμα και ψιλοβασικά δεν είναι καν εταιρίες του ΟΤΕ, ανήκουν απλά στον φούφουτο. Χμμμμ ναι δε λέω ρεαλιστικό σενάριο και φανερώνει άνθρωπο που ξέρει 5 πράγματα σχετικά με "χρηματοοικονομικές καταστάσεις και φορολογικό δίκαιο" (την ορθογραφία αυτών των λέξεων και τίποτα άλλο). β) Είπες μαλακία Δύσκολο δίλημμα
lefi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 προτίνω μια νέα ενότητα στο φόρουμ: "Αποκαλύψεις και Σκάνδαλα". να ξεκινησουμε με mods τους Παπαγιάννη και Σπίνο, και βλέπουμε. τι λέτε; random έγραψες +1000000
MiltoZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Από ό,τι έχει φανεί ήδη, πηγαίναμε για "σκάνδαλο" και πατήσαμε τα κορδόνια μας. Οπότε, ας πούμε για το Εκκλησιαστικό αφορολόγητο ή τέλος πάντων για τη σκοταδιστική Εβραιοθρησκεία των γαμψομύτηδων φονιάδων του μαρτυρικού λαού της Γάζας να έρθουμε στα ίσια μας και να μην πάει χαμένο ολόκληρο thread. Δεν πείθεις...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Σε τι "δεν πείθω"; Στο ότι πατήσαμε τα κορδόνια μας στο "σκάνδαλο" που ξεκίνησε να σχολιάσει το thread; Απάντησε επαρκώς ο paredwse και η ανάκρουση πρύμνας ήταν τέτοια που δεν τίθεται θέμα πειθούς. Άλλωστε, ποιον να πείσω; Εσένα; Γιατί; Είχες γράψει τίποτε ως τώρα; Το σχόλιο (στο σύνολό του, και όχι σε ό,τι επιλεκτικά επισημαίνεις) αναφερόταν στο χρήστη που αφού δεν του έκατσε το σκάνδαλο με τις αμοιβές του ΟΤΕ έχωσε μέσα στο ίδιο post παπάδες, δικαστικούς και δε θυμάμαι τι άλλο. Οπότε ,σκέφτηκα να του προτείνω έναν ακόμη επίκαιρο στόχο να εκτονώσει τη δίκαιη οργή του. Τίποτε άλλο.
cosmosfera Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πωωωωω τι μου πες.... Κάνεις λάθος, το εισόδημα δηλώνεται στη χώρα με τους ευεργητικούς φορολογικούς νόμους. Αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για όμιλο εταιριών θα έπρεπε και η μητρική εταιρία να βρίσκεται με έδρα εκεί, πράγμα το οποίο δε συμβαίνει. Άρα έχουμε δυο επιλογές α) Οι εταιρίες του ΟΤΕ με παράκτια έδρα δεν μπαίνουν στο consolidated PnL, μόνο που έτσι βασικά τα κέρδη τους δεν υπολογίζονται κατά το μέρισμα και ψιλοβασικά δεν είναι καν εταιρίες του ΟΤΕ, ανήκουν απλά στον φούφουτο. Χμμμμ ναι δε λέω ρεαλιστικό σενάριο και φανερώνει άνθρωπο που ξέρει 5 πράγματα σχετικά με "χρηματοοικονομικές καταστάσεις και φορολογικό δίκαιο" (την ορθογραφία αυτών των λέξεων και τίποτα άλλο). β) Είπες μαλακία Δύσκολο δίλημμα H μαλακια ειναι που μπηκα στη διαδικασια να σου απαντησω, γιατι εισαι καμμενο ατομο τελειως. Το σχόλιο (στο σύνολό του, και όχι σε ό,τι επιλεκτικά επισημαίνεις) αναφερόταν στο χρήστη που αφού δεν του έκατσε το σκάνδαλο με τις αμοιβές του ΟΤΕ έχωσε μέσα στο ίδιο post παπάδες, δικαστικούς και δε θυμάμαι τι άλλο. Οπότε ,σκέφτηκα να του προτείνω έναν ακόμη επίκαιρο στόχο να εκτονώσει τη δίκαιη οργή του.Got me στο γραφετε μετα τα χαλασες.Επειδη αναφερεσαι σε μενα δεν ανοιξα εγω το θρεντ και απο τη πρωτη στιγμη ειπα οτι οι συγκεκριμενες εταιρειες ειναι ιδιωτικου δικαιου.Και ειπα ενα δυο αλλα πραγματακια που αποδεδειγμενα τα σκαει το ελληνικο δημοσιο χοντρα.Οπως το αφορολογητο της εκκλησιας συν αυτα που σκαει για το παπαδαριο και την αλητεια των δικαστικων που ζηταγαν υπερογκα ποσα για μισθο και κατι τρελλα αναδρομικα εκμεταλευομενοι ενα νομο που αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι κανεις δημοσιος υπαληλος δε μπορει να αμοιβεται περισσοτερο απο το προεδρο της δημοκρατιας και του αρειου παγου.Τα λεφτα ηταν τοσα πολλα που δημιουργησαν προβλημα στο προυπολογισμο και το χειροτερο ηταν οτι για το θεμα αποφαση θα λαμβαναν οι ιδιοι οι δικαστικοι.
o_magazatoras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 LούLoυ,πρόσεχε τι θα απαντήσεις. Τη λιμάρουνε οι (s)mods.
Houston Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 http://www.ote.gr/investor/english/pdfs/Financial_Results/OTE_IFRS_REPORT_20_03_2008_ENGLISH.pdfhttp://www.dei.gr/Documents/PPC_GREEK_2007%20FINAL.pdf Δείξε μου πλζ που βλέπεις τις εισφορές του κράτους. Και πριν πεις τη μαλακία για μαγείρεμα απλώς να σου πω ότι ειδικά για τον ΟΤΕ που δεν είναι μόνο στο ελληνικό χρηματιστήριο οι έλεγχοι είναι πολύ πιο αυστηροί και δεν γίνονται μόνο απο ελληνικούς φορείς αλλαξε ο Μανωλιός κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ... ασ μη γινόμαστε κουτοί ΔΕΗ Δημόσια Επιχείρηση Ελεκτρισμού Ο ΟΤΕ ποιες υποδομές χρησιμοποιεί? μήπως αυτές πριν γίνει ΑΕ? Λοιπόν ποιος τον αγόρασε και πόσα έδωσε? ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος? Στην ιντρακομ ο Κόκκαλης , στο Motor Oil ο Βαρδινογιάννης , στη Χαλυβουργική ο Αγγελόπουλος
MiltoZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Σε τι "δεν πείθω"; Στο ότι πατήσαμε τα κορδόνια μας στο "σκάνδαλο" που ξεκίνησε να σχολιάσει το thread; Απάντησε επαρκώς ο paredwse και η ανάκρουση πρύμνας ήταν τέτοια που δεν τίθεται θέμα πειθούς. Άλλωστε, ποιον να πείσω; Εσένα; Γιατί; Είχες γράψει τίποτε ως τώρα; Το σχόλιο (στο σύνολό του, και όχι σε ό,τι επιλεκτικά επισημαίνεις) αναφερόταν στο χρήστη που αφού δεν του έκατσε το σκάνδαλο με τις αμοιβές του ΟΤΕ έχωσε μέσα στο ίδιο post παπάδες, δικαστικούς και δε θυμάμαι τι άλλο. Οπότε ,σκέφτηκα να του προτείνω έναν ακόμη επίκαιρο στόχο να εκτονώσει τη δίκαιη οργή του. Τίποτε άλλο. Καλά εντάξει... οι ειρωνείες και οι "τυχαίες" αναφορές σε άσχετα τόπικ την ίδια στιγμή που γίνονται όλα αυτά τα αίσχη που βλέπουμε είναι το λιγότερο άκομψες. Άμα θες να πεις κάτι για τον μαρτυρικό λαό της Γάζας πες το στο κατάλληλο τόπικ όπου μπορεί να υπάρξει και ο αντίλογος. Τέλος πάντων, δεν θέλω κι εγώ να το συνεχίσω γιατί είμαστε και οφτοπικ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Είπα εγώ ότι η αναφορά είναι τυχαία; Εύκολο και επίκαιρο στόχο για άσκηση κριτικής πρότεινα, σιγουράντζα κατά το κοινώς λεγόμενο: ένα θέμα όπου δεν κινδυνεύεις να πεταχτεί ένας δικηγόρος ή ένας οικονομολόγος και να πει "δεν ξέρετε τι λέτε" κι εκεί που λέγαμε για τον ΟΤΕ να ψάχνουμε άλλα λόγια να αγαπηθούμε. Οπότε, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η αναφορά. Αν, τώρα, τη θεωρείς ειρωνική, αυτό είναι δικό σου θέμα, όπως και το αν πείθεσαι ή όχι. Πέραν της διαβεβαίωσής μου ότι δε σκόπευα να είναι ούτε κατά κιχ ειρωνικότερη από τις συχνές αναφορές σε παπαδαριά και άλλα τερπνά, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 @ μαγάζατορας. Στα @@ μου βασικά. Αρκει μην ξανάβγει κανας φωστηρας και πει για users που κλαιγονται και με ξαναπαρει η μπαλα γιατι τοτε μαλλον θα ακολουθησω την τάκτικη του εποτε και θά παω για μονιμες διακοπες. @ cosmofera. Ετσι, βουλωσε το. Για καμια πορεία καλος (καλοι) είσαι. Μεχρι εκει. Και ναι με τις μαλάκιες που κατα καιρους διαβαζω εδώ ολο και καποιο εγκεφαλικο κυτταρο θα εχω καψει. @ Houston. Εχεις υποψη σου τον όρο αυξηση μετοχικου κεφαλαιου με δημόσια εγγραφη ή πρεπει να εξηγησω και αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.