Προς το περιεχόμενο

Call of Juarez: Bound in Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πω, στο 3ο τσαπτερ που εισαι μεσα στην αμαξα τι κανεις;

βλεπω μονο εναν εφιππο εχθρο για περιπου 2'', δε προλαβαινω προφανως να τον σκοτωσω και μετα πεθαινω. τα νευρα μου.

πετα δυναμιτες μεσα απο την αμαξα

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετα εως πολυ καλο παιχνιδι (ιδιως για western Fps που σπανιζουν)

Η Marisa φτυστη η Penélope Cruz (+++)

Η ιστορια παρολα τα κλισε της κανει πολυ καλα την δουλεια της ,και δενει με το πρωτο(οσο το θυμαμαι),ενω η παρουσιαση της μεσω συνδιασμου των εικονογραφημενων στιγμιοτυπων σε στυλ comics μαζι με τα Cinematics που χρησημοποιουν την μηχανη γραφικων ,προωθουν την ιστορια χωρις να κουραζουν .Τα cinematics δειχνουν αναπαντεχα καλα με μονο ψεγαδι καποιο παροβληματακια στο animation /κινηση των χαρακτηρων.

gameplay :αρκετα ενδιαφερων οι εναλλαγες χαρακτηρων αν και ελαχιστα αλλαζει το gameplay ,οπου ηθελε λιγο δουλεια ,ελειψε το stealth στοιχειο που υπηρχε στο πρωτο (πρωτο τροπος του λεγει μια και το δευτερο ειναι prequel, αν και σε αυτο-το προηγουμενο Juarez ,το stealth στοιχειο παραγινονταν)

Ουσιαστικα με την ελλειψη του stealth στοιχειου "ακυρωνεται" ή αν θελετε "απαξιωνεται" η χρηση των μαχαιριων και το τοξου ως οπλα .

Επισης το interaction-αλληλεπιδραση με το περιβαλλον σε σχεση με το πρωτο juarez ειναι πολυ μικροτερη(ενταξει στο πρωτο ηταν χαωδης ωρες ωρες καi λειτουργουσε εις βαρος της οικονομιας-ισορροπιας του gameplay ) αλλα θα μπορουσαν καλλιστα να το ενταξουν στους μηχανησμους του gameplay σε 1-2 levels .

Mειωμενη η καταστρεψιμοτητα του περιβαλλοντως ,σανιδες και τζαμια σπανε βεβαια αλλα ως εκει.

Προφανως οι δημιουργοι του θελησαν να φτιαξουν ενα mainstream Fps (σε αντιθεση με το πρωτο που ειχε paltform & Stealth στοιχεια ) χωρις να ενταξουν estv καποια στοιχεια arcade- στοιχειωδων γριφων etc.Περα απο 1-2 σβησηματα φωτιας ,χρηση -μια φορα- μιας καρεκλας ως οπλο και ανατιναξη μερικων εκρηκτικων βαρελιων ελαμψαν δια της απουσιας τους.

Αρκετα γρηγορη η διαδικασια φωρτωσης των Levels/επιπεδων / Saves (ειδικα σε σχεση με το πρωτο που επαιζε στην ιδια κατηγορια με το gothic3 !!!, λαμβανοντας υποψη οτι γινεται χρηση μια καινουριας εκδοση μεν , της ιδιας -Chrome- μηχανης γρααφικων δε ).

Παντως η βελτιωση σε ολους τους τομεις σε σχεση με το πρωτο ειναι εμφανης και αν βελτιωσουνε περισσοτερο το level design ,ρισκαρουνε λιγο και μπολιασουνε το gameplay με καποια στοιχεια απο το πρωτο Juarez , το επομενο θα ειναι classic.

Y.Γ. Πρωτοτυπη ,ενδιαφερουσα και κατι που θα ηθελα να ξαναδω ειναι η χρηση του αμερικανικου εμφυλιου ως σεναριακος "καμβας" σε ενα FPs (που γινεται στα πρωτα levels ).

Επεξ/σία από Nemo
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Το έχω προχωρήσει αλλά κόλλησα σ ένα σημείο.Είμαι με τον Thomas (τον ray δεν τον δίνει) κ έχω μπει σ ένα ράντσο.Μου λέει να πάω τρία άλογα σε έναν σταύλο κ μόλις τα πάω μου την πέφτουν κ βάζουν φωτιά στον σταύλο.Μου λέει να πεταχτώ έξω απ τις φωτιές κ να τους σκοτώσω.Οταν τους σκοτώνω δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα μου γράφει πως ένα απ τα άλογα σκοτώθηκε κ πάλι απ την αρχή.Πρέπει να κάνω κάτι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:03 ----------

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.Το έχω προχωρήσει αλλά κόλλησα σ ένα σημείο.Είμαι με τον Thomas (τον ray δεν τον δίνει) κ έχω μπει σ ένα ράντσο.Μου λέει να πάω τρία άλογα σε έναν σταύλο κ μόλις τα πάω μου την πέφτουν κ βάζουν φωτιά στον σταύλο.Μου λέει να πεταχτώ έξω απ τις φωτιές κ να τους σκοτώσω.Οταν τους σκοτώνω δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα μου γράφει πως ένα απ τα άλογα σκοτώθηκε κ πάλι απ την αρχή.Πρέπει να κάνω κάτι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:03 ----------

Αν θυμάμαι καλά τώρα..πρέπει να πάρεις κουβά να σβήσεις τη φωτιά στην πόρτα..

Δημοσ.

Call of Juarez: Bound in Blood Old West Map Pack DLC Announced - Screens

The release of this first Game Add On pack will provide consumers with even more legendary Wild West shootouts. The "Old West Map Pack” contains four multi-player maps.

The four new maps will allow players to relive even more historical events of American history, including General Custer's last stand at Little Big Horn, the Vulture Mine robbery and two famous prison escapes. The download's four maps are all playable in every game mode.

Multi-player Map Details:

• Little Bighorn: An open terrain level reconstructing the famous battle of Little Bighorn of June 25–26th, 1876, when General Custer's troops were obliterated by combined American Indian forces.
  • Vulture Mine: Based on a theft of gold from the mine, outlaws must breach the storage facility and rob the gold stash while destroying a lift in order to Escape.
  • Fort Smith: In this prison escape, outlaws must breach a jail wall, ring an alarm at a nearby Sheriff's office and then try to escape.
  • Elmira Prison Camp: The epic escape from Union Civil War Prison at Elmira, NY, on October 7, 1864 is recreated. Prisoners must blow up the camp and make their way to an armory and attempt to gain means of transport.

callofjuarezbib035.jpg

callofjuarezbib036.jpg

callofjuarezbib037.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
πετα δυναμιτες μεσα απο την αμαξα

Ακριβώς το ιδιο συμβαινει και με μενα..δεν βλεπω κανεναν πανω σε αλογο κοντα στην αμαξα και δεν εχω πολλους δυναμιτες να πεταξω...τι ειναι bug του προγραμματος?τι κάνω πως το περασατε εσεις????

Δημοσ.

Call of Juarez Bound In Blood v1.1 Patch (58MB):

General:

* Added auto-patching functionality

* Added community map support for single- and multiplayer

Fixes and improvements:

* Fixed crashing on the game start on quad core CPU systems

* Fixed an issue resulting in lost connection to internet lobby

* Fixed a framerate-related issue with stagecoach chase in single-player Chapter 3

Multiplayer:

* Time limits added to multiplayer games to prevent too high money gains from a single match

* Added the ability to disable sticky aim with dual guns

* Spawn invincibility time extended, spawn effect changed

* Added cheater reporting system

* Added chat functionality on the character selection screen after death

* Code modified to increase protection from cheats and hacks

Class balance:

* Spy: damage increased; health increased;

* Gunslinger: recoil reduced; accuracy improved;

* Hombre: recoil and reload time increased; damage at long range significantly reduced;

* Veteran: health and accuracy decreased; additional pistols removed;

* Sniper: no-scope accuracy and damage significantly reduced; health decreased; sidearm Ranger swapped for Classic Gun

Call of Juarez: Bound in Blood PC Modder’s Pack (498MB)

The one-stop destination for Call of Juarez: Bound in Blood creative community! The site allows users to easily upload, download, search, rate and comment user-created maps. Forums will bring all the creators in touch with each other and with the gamers to fuel creativity and facilitate teamwork.

In time, additional material will appear on the site. Currently planned is a series of tutorial videos by Techland’s level design team. Written support documents (FAQs, feature descriptions) will also be added at a later date.

• 3 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα παιδια.. την βοηθεια σας θελω εχω κοληση σε ενα σημειο στο παιχνιδη..(Call Of Juarez: Bound In Blood (PC) το σκαλομα λιπον που εχω φαει ειναι σχετικα στην αρχη του παιχνιδου.. στο σημειο μιας πλαγιας που το αστερακι μου διχνει να παω σε ενα κανονι.. ακρυβος απο κατω και μεσο θαλασσας μου σκανε η εχθροι.. και με το κανονι και χωρις δεν μπορω να περασω το σημειο με τπτ.. παρακαλω απαντηστε

---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:47 ----------

η εικονα που εχω κολιση με το κανονι ειναι ανεβασμενη στην σελιδα (2) πιο πισω προτελευταια

Δημοσ.

νασε καλα φιλε μου ευχαριστω.. οπου κολισω θα σας γραψω

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ----------

ξερεις τι γινεται.. δεν εχω στοχο στης βαρκες χρειαζεται να κανω τπτ αλλο? ο στοχος δλδ δεν κοκκινηζει για να μπορεσω να πετυχω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια?Το παιχνιδι παιζετε μονο με χειριστηριο του xbox 360 η μπορεις να παιξεις με οποιοδηποτε χειριστηριο usb?Μεσα στα option μου δειχνει μονο του xbox 360 μπορω να κανω κατι γι αυτο για να παιξω με το δικο μου χειριστηριο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...