Προς το περιεχόμενο

Call of Juarez: Bound in Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Techland announces DLC for Call of Juarez: Bound in Blood

Techland has announced via a press event that three bits of DLC are coming for Call of Juarez: Bound in Blood.

No date or price point on it yet, but the first two sets will contain multiplayer maps and the third, is to be broader and designed for the single-player mode.

It will be made available for PC, PS3 and Xbox 360.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ατελείωτο Πιστολίδι!!!!!

Ενοείτε οτι μόνο με Ray παίζω!!!

Ειδικά οι μονομαχίες τα σπάνεεεε!!!!

Ray Rules!!! Respect!!!

07_call_of_juarez_bound_in_blood_big.jpg

Όντως αυτός έχει και τα 2 πιστόλια και είναι πιο ενδιαφέρων. Με τον άλλο, όποτε τον έχω πάρει δεν έχω δει τίποτα ιδιαίτερο. Εκτός ίσως από το τόξο?

Δημοσ.

Ο Ray είναι καλύτερος, μακράν. Ο Thomas είναι ψιλοstealth κατάσταση και το focus mode του - εννοώ το slow motion - είναι κάπως κουραστικό με ποντίκι.

Το παιχνιδάκι ήταν γαμάτο αν και κάπως σύντομο ακόμα και στο hard, 8 ωρίτσες μου πήρε όλες κι όλες :-(. Σε αναμονή για το dlc και φυσικά /prays for CoJ3 :lol: ή έστω μια ανακοίνωση πως το Red Dead Redemption της Rockstar θα βγει για pc - όχι όμως με το χάλα optimization του gtaiv :P.

Δημοσ.

Πολύ καλό Game αν και μικρό σε διάρκεια (6μιση ώρες με όλα τα side quest μου πήρε). Και το Multi του συμπαθητικό (για καμιά βδομάδα ασχολίας).

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια απογονοι του John Wayne ειστε?Πως το τελειωσατε σε 6 ωρες?Σε τι επιπεδο?Στο hard που παιζω μια σφαιρα να φαω κανουν party τα ορνεα απο πανω μου!Το εχω απο την πρωτη μερα και ειμαι act III..

Δημοσ.
Πολύ καλό Game αν και μικρό σε διάρκεια (6μιση ώρες με όλα τα side quest μου πήρε). Και το Multi του συμπαθητικό (για καμιά βδομάδα ασχολίας).

Αφου σου αρεσει το μυλτι...παιζουμε καθε βραδυ, ακομη πιστευεις, μιας εβδομαδας μονο ? :P

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω κολλησει ασχημα στο chapter IV , εκει που μου λεει "find dimbler in the mine shaft". Εχω σκοτωσει τους παντες και μεσα στο τουνελ εχει μια διχαλα , αλλα δεν μπορω να παω πουθενα :cry:

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω κολλησει ασχημα στο chapter IV , εκει που μου λεει "find dimbler in the mine shaft". Εχω σκοτωσει τους παντες και μεσα στο τουνελ εχει μια διχαλα , αλλα δεν μπορω να παω πουθενα :cry:

Φίλε μου μολις μπεις μέσα πήγαινε δεξιά, και ρίξε έναν δυναμίτη εκεί που είναι μπλοκαρισμένος ο δρόμος ;)

Δημοσ.
Φίλε μου μολις μπεις μέσα πήγαινε δεξιά, και ρίξε έναν δυναμίτη εκεί που είναι μπλοκαρισμένος ο δρόμος ;)

Σωστοοοοοοοοοοοοος!!!! Ευχαριστω πολυ ;)

Δημοσ.
Αφου σου αρεσει το μυλτι...παιζουμε καθε βραδυ, ακομη πιστευεις, μιας εβδομαδας μονο ? :P

Κάτσε να δόυμε τι θα λέει και το Battlefield απο τετάρτη και βλέπουμε πόσο θα αντέξει το coj. :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το εξής πρόβλημα: ενώ στο my documents υπάρχει το profile με το οποίο έκανα login, το παιχνίδι δεν μου εμφανίζει τo save μου και περιμένει να κάνω καινούριο profile και να ξεκινήσω φυσικά από την αρχή.

Τί να κάνω;

Edit: Κάνοντας uninstall και ξανά install το παιχνίδι, αναγνώρισε ξανά το save. Ευτυχώς

Επεξ/σία από manost
Δημοσ.

Πω, στο 3ο τσαπτερ που εισαι μεσα στην αμαξα τι κανεις;

βλεπω μονο εναν εφιππο εχθρο για περιπου 2'', δε προλαβαινω προφανως να τον σκοτωσω και μετα πεθαινω. τα νευρα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...