Προς το περιεχόμενο

Call of Juarez: Bound in Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ανέκuψαν σε πρόσφατη συνέντευξη της Techland.

Το νέο Call Of Juarez ΔΕΝ υποστηρίζει DX10 ή DX10.1 (ομολογώ ότι είναι έκπληξη, ειδικά μετά το DX10 patch που είχαν βγάλει για το πρώτο Call Of Juarez). Όλες οι εκδόσεις (PC + consoles) θα είναι παρόμοιες (crossplatform ανάπτυξη δηλαδή), χρησιμοποιούν δική τους Physics engine και τέλος η game engine πίσω από το Bound In Blood είναι η Chrome Engine 4.0 που διαθέτει εννοείται deferred rendering (λένε ότι οι επιδόσεις της Chrome Engine 4.0 είναι καλύτερες από αυτές της Chrome Engine 3.0 που χρησιμοποίησαν στο πρώτο Call Of Juarez)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε Outlaws λέμε…. Αυτό παίξτε μέχρι να βγει το COJ2 και θα με θυμηθείτε

Πάντως είδα το trailer στο play.com και ψήθηκα άσχημα. Όπως είπα να μην έχει μόνο τα μεγάλα (βαρετά) stealth σημεία όπως το 1ο

Δημοσ.
Και μένα το πρώτο μου ήταν το Gun αλλά ποτέ δεν το τερμάτισα.Με το Call Of Juarez είχα κολλήσει αφάνταστα !!! Είναι από τα top Fps Που έχω παίξει !!!

+1000 και απο εμένα. Ότι καλύτερο έχω παίξει. Φοβερωωω.......περιμένω το 2 πως και πως...............

Δημοσ.

Αμάαααν, επικό φαίνεται.

Ξέρει κανείς τα τραγούδια που έπαιζαν στο δεύτερο και τρίτο βίντεο μήπως;Πολύ μ' άρεσαν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...