Προς το περιεχόμενο

Call of Juarez: Bound in Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρότο call ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξη. Το δεύτερο φαινεται πως θα είναι ακόμα καλύτερο. Μακραν η καλύτερη ατμόσφαιρα σε παιχνίδι. Απλά απίστευτο!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Call of Juarez: Bound in Blood confirmed for June launch

Ubisoft just confirmed that western prequel Call of Juarez: Bound in Blood will release for PS3, 360 and PC this June.

It was listed as a Q2 title last week.

The game promises to be an “bigger and better adventure to fans of shooters and the lawless Wild West.”

Sounds dandy. Should see a lot more of this soon.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Call of Juarez: Bound in Blood First Impressions

Bound in Blood is a prequel to Call of Juarez, which was originally released on PC back in 2006. Developed by Poland-based Techland, it's a story of greed, lust, betrayal, and redemption; everything a decent Wild West shooter needs. Ubisoft senior producer Matthew Girard was on hand to tell us more about the sequel and introduce us to the game at a preview event held in the heart of London's theatreland...

95586820090330screen005.jpg

Δημοσ.

Αρκετά καλό το Call of Juarez. Βεβαία συνεχίζει να είναι το 2ο καλύτερο western fps που έχω παίξει με τα to Outlaws που πραγματικά μονό από την μουσική του ήθελες να πάρεις το εξάσφαιρο :P

Πάντως και το δεύτερο COJ με ψήνει. Αρκεί να μην έχει συνεχεiα τις εναλλαγές stealth – πιστολιδι. Προτιμώ το δεύτερο :P

Δημοσ.
Γ@μ@το το βιντεάκι !!!

Μεγάλη πόρωση !!!!!!

Εμένα το πρώτο μου western ήταν το gun....Αντε να είναι αυτό το δεύτερο και ισάξιο του πρώτου B)

Δημοσ.
Εμένα το πρώτο μου western ήταν το gun....Αντε να είναι αυτό το δεύτερο και ισάξιο του πρώτου B)

Και μένα το πρώτο μου ήταν το Gun αλλά ποτέ δεν το τερμάτισα.Με το Call Of Juarez είχα κολλήσει αφάνταστα !!! Είναι από τα top Fps Που έχω παίξει !!!

Δημοσ.
Και μένα το πρώτο μου ήταν το Gun αλλά ποτέ δεν το τερμάτισα

Και εγώ δε το τερμάτισα ποτέ :P

Ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία...Και δε καθόμουν τόσες ώρες σε κονσόλες/υπολογιστές κ.λπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...