Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε connx με διαφορετικο ρουτερ?

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω κανει μια εξαμηνη συνδεση κ εχω παρει το απλο μοντεμ με αποτελεσμα επειδη εχει μονο μια θυρα ethernet να χρειαστω να παρω αλλο κ αν γινεται να ειναι κ ασυρματο .

Παω λοιπον σημερα στο media markt κ βρισκω ενα dlink ασυρματο με 4 θυρες εθερνετ για pstn adsl2+ κ.λ.π. κ οπως επιασα κουβεντα με τον υπευθυνο του τμηματος εκει με ρωτησε τι συνδεση εχεις του απαντησα connx κ μου ειπε πως για το connx οτι και να παρω αν δεν ειναι η συσκευη (αν επιλεξεις ασυρματο εξοπλισμο το ασυρματο ΜΟΝΟ που δινει ο Οτε )του ΟΤΕ θα υπαρξη προβλημα με το να το συνδεσω κ αν τα καταφερω ,οι τεχνικοι απο το connx αν υπαρχει προβλημα μπορει να δυσκολευτουν επειδη ειναι αλλο ρουτερ κ να μην το φτιαξουν.

Ρε παιδια παπ..ιες δεν ειναι αυτες (ναι αλλα δεν ηθελε να κανει πωληση?) εφοσον σε φιλο μου που εχει φορθνετ του ειχα παρει ενα ασυρματο crypto(ηταν απλο αυτο που του ειχαν δωσει) κ το συνδεσαμε κ ηταν μια χαρα ,αυτοι στην forthnet απλα μας λεγανε διαφορες τιμες απλα ηταν διαφορετικο software ετσι δεν ειναι ? Να ξανατραβηχτω να το παρω εδινε κ δωρω ασυρματο usb :-) η να ψαξω για την συσκευη του connx?

Δημοσ.

Εγώ που είχα βάλει ένα USRobotics στον αδερφό μου που είχε connx μία χαρά έπαιξε. Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι κάθε παροχός έχει και ειδικές ρυθμίσεις για το router

Δημοσ.

δεν παίζει απλά αυτό που σου λέει ! Ολα παίζουν με ολα απλά κάποια πάνε καλύτερα σε χάλια γραμμές και άλλα όχι. Εγώ έχω δοκιμάσει σε connex, speetouch, linksys, usr και παίζουν οκ !

Δημοσ.

ola ta rοuter ειναι φτιαγμενα για να παιζουθν παντου στον κοσμο υπαρχει adsl.απο εκει και περα καποια ειναι καλτυερα καποια χειροτερα καποια πιο σταθερα καποια οχι καποια πιο ευκολα καποια οχι.αν ο αλλος εχει παραξεη γραμμη εκει το dlink δεν θα ειναι τοσο καλο οσο ενα speedtouch.και στην ελλαδα ολοι πλεον παιζουν vpi 8 vci 35 pppoe/llc

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,μαλλον επεσε σε ατομα που απλως δεν μπορουσαν να συγχρονισουν το μοντεμ με υτες τις τιμες κ του τα εφερναν πισω.

Δημοσ.

Απλά έπεσες σε κάποιον που δεν ήξερε τι του γινότανε. Μην το παίρνεις προσωπικά έχει συμβεί σε όλους. Στο μοναδικό που έχει δίκιο είναι για την βοήθεια που μπορεί να χρειαστείς από ΟΤΕ αν κάτι πάει στραβά κάποια στιγμή στην γραμμή σου. Με λίγα λόγια επειδή και οι τεχνικοί και το helpdesk του OTE είναι πάνω κάτω κάφροι σαν τον πωλητή σου αν έχεις πρόβλημα και τους καλέσεις και δεν έχεις κάποιο από τα modem που δίνει ο ΟΤΕ μάλλον δεν θα μπορούν να σε βοηθήσουν.

ΥΓ αν απλά θέλεις παραπάνω θύρες δικτύου γιατί δεν βάζεις ενα switch πάνω στο modem? Εντάξει θα έχεις λιγότερες επιλογές στο δίκτυό σου αλλά η δουλειά θα γίνεται.

Δημοσ.

θα πρεπε τουλαχιστον να γνωριζουν 5-0 βασικα ρουτερακια και να τα εχουν στο site τους και να τα βλεπουν απο εκει εστω για ενα απλο setup οπως ειναι και στο site thw forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...