Προς το περιεχόμενο

iOffer VS ebay

Costis321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αγοράσει κανείς ποτέ κάτι απο το iOffer? Αναρωτιέμαι

κατα πόσο είναι αξιόπιστο site γιατί οι τιμές είναι εξευτελιστηκές..:shifty:

Απο το ebay οι περισσότεροι όλο και κάτι έχoυμε τσιμπήσει.. B)

Αλλα από iOffer κανείς?? Και αν ναι , το προτιμάτε από το

ebay??

Δημοσ.

Να σου πώ την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν...

Έκανα μιά μικρή αναζήτηση και είδα και καλά και κακά.Απλά αρκετά καλά μου φάνηκαν πληρωμένα σχόλια...Τώρα πάλι εκεί είδα κάποιος να πουλάνε 400$ iphone 3g 8gb που βρομάει απο χιλιόμετρα...

Δημοσ.

Πραγματικά..

Μιλάμε για ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ χαμηλές τιμές σε μερικά πράγματα ..

Αλλά απο την άλλη το υπάρχει και το θετικό feedback...:-(

Δημοσ.

αγορασα πολλες φορες επωνυμα ρουχα και η ειρωνεια ηταν οτι απο εκει τα ρουχα ηταν made in peru philippines ενω τα ιδια ρουχα απο ελλαδα οταν τ αγοραζα ηταν made in china στην τριπλη τιμη και απο πολυ γνωστα μαγαζια.τα συμπερασματα δικα σας...

Δημοσ.
αγορασα πολλες φορες επωνυμα ρουχα και η ειρωνεια ηταν οτι απο εκει τα ρουχα ηταν made in peru philippines ενω τα ιδια ρουχα απο ελλαδα οταν τ αγοραζα ηταν made in china στην τριπλη τιμη και απο πολυ γνωστα μαγαζια.τα συμπερασματα δικα σας...

To ότι είναι φτιαγμένα σε άλλες περιοχές δηλαδή παίζει ρόλο

στην ποιότητα? Σημαίνει ότι δεν είναι αυθεντικά?

Δηλαδή είναι σαν αυτά που πουλάνε οι μαύροι στον δρόμο , έξω απο σταθμούς??:rolleyes:

Και κάτι άλλο.. αν είναι απο Κίνα δεν σταματάνε τελωνείο?

Δημοσ.
To ότι είναι φτιαγμένα σε άλλες περιοχές δηλαδή παίζει ρόλο

στην ποιότητα? Σημαίνει ότι δεν είναι αυθεντικά?

Δηλαδή είναι σαν αυτά που πουλάνε οι μαύροι στον δρόμο , έξω απο σταθμούς??:rolleyes:

Και κάτι άλλο.. αν είναι απο Κίνα δεν σταματάνε τελωνείο?

εγω παντως καμια διαφορα δεν βρηκα σε οτι εχω παρει συγκρινοντας τα με τα αντιστοιχα αυθεντικα η μονη διαφορα ηταν στην τιμη.

οπως ειπα και παραπανω καθε φορα δινω 6 ευρω τελωνειο για καθε πακετο που παραλαμβανω ειτε εχει μεσα μια μπλουζα ειτε 5 αρκει να ειναι αγορασμενα απο εναν πωλητη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μολις αγορασα μια ρεπλικα δηλαδη μαιμου γραβατα.απο εξυπηρετηση κορυφη,ο πωλητης μου εστειλε 5 μηνυματα κατα την αγοραπωλησια.

για να δουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...