Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής μου κόλλησε ιο και θέλω να τον αντιμετωπίσω

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία έχει μπει ένας ιός στον υπολογιστή μου που πιο πολύ μοιάζει με trojan και μου κάνει διάφορα. Έχω NOD32 Smart Security και συχνά μπλοκάρει διάφορα trojans και απόπειρες ιών από website. Πολλές φορές απενεργοποιεί το nod και δεν υπάρχει κάτω δεξιά ως tray. Μερικές φορές προσπαθώ να μπω σε διάφορες ιστοσελίδες για antivirus πχ. του kaspersky και με μπλοκάρει. Αρκετές φορές μου πετάει ένα παράθυρο το οποίο λέει να επισκευτώ μια ιστοσελίδα για να μου κάνει ανίχνευση ιών και εγώ το αφήνω έτσι. Έκανα πολλά σκαν αλλά δεν εύρισκε τίποτα. Τώρα ξέρετε πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Θέλει να πας τον δίσκο σου σε άλλο υπολογιστή και να καθαρίσεις εκεί ή να δοκιμάσεις με cd έκδοση κάποια antivirus, το οποίο cd θα έχεις γράψει σε άλλο "καθαρό" υπολογιστή.

Δημοσ.

Καταρχήν διέγραψε το Nod32 δεν κάνει δουλειά.Εγκατέστησε το Avast.Έπειτα με το Malwarebytes antimalware θα σου βρεί τα πάντα και θα είσαι καθαρός.

Δημοσ.
Καταρχήν διέγραψε το Nod32 δεν κάνει δουλειά.Εγκατέστησε το Avast.Έπειτα με το Malwarebytes antimalware θα σου βρεί τα πάντα και θα είσαι καθαρός.

Το avast ή/και το malwarebytes antimaleware είναι δωρεάν ή όχι? Αν είναι γίνεται να το κατεβάσω από κάποια ιστοσελίδα εκτός από την επίσημη τους?

Δημοσ.

Και επίσης δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το Malwarebytes antimalware αλλά το avast δουλεύει μια χαρά. τώρα κάνω το σκαν για να δω. Πάντως συνεχίζει να μου πετάει παράθυρα στον firefox με διαφημίσεις. Εγκατέστησα το spybot αλλά όταν κάνω διπλό κλικ να ανοίξει δεν ανοίγω και μένει σε tray

Δημοσ.
Και επίσης δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το Malwarebytes antimalware αλλά το avast δουλεύει μια χαρά. τώρα κάνω το σκαν για να δω. Πάντως συνεχίζει να μου πετάει παράθυρα στον firefox με διαφημίσεις. Εγκατέστησα το spybot αλλά όταν κάνω διπλό κλικ να ανοίξει δεν ανοίγω και μένει σε tray

Για κοίτα αυτό :devil:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514

Δημοσ.

Δοκίμασα Spybot, Trojan Remover, advanced system care, Malwarebytes antimalware, άναστ και McAfee από ένα άλλο partition (αυτό που είμαι τώρα, το είχα πρόχειρο) αλλα δεν έγινε τίποτα.

Τώρα πια με το που ξεκινάει το PC, φορτώνει τα ΧΡ αλλα μετά κολλάει

ξέρετε τι μπορεί να είναι?

Ευχαριστώ τον Elven για την ωραία ιδέα του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...