Antwni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να πάρω σύστημα υδρόψυξης για τον σκληρό Δίσκο γιατί το κουτί μου δεν έχει μπροστά ανεμιστήρες για το σκληρό δίσκο!!Ποιο μου προτείνετε να πάρω??Εχω δει κάτι στο e-shop όπως τα παρακάτω!!Τι μου προτείνετε εσείς?? First _ second _ third!! Ποιο από όλα αυτά να πάρω!!Εάν έχετε άλλα επιλογή πείτε την!!
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρει κανείς σας λεπτομέρειες???
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Αυτά που δείχνεις είναι hddblock και όχι σύστημα υδρόψυξης... Δεν έχει κανένα νόημα να βάλεις νερό στον δίσκο.. Σε τι θερμοκρασίες κυμαίνεται ο δίσκος σου;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Βάζεις ενα αθόρυβο και με καλό airflow ανεμιστήρακι μπροστά και είσαι κομπλέ. Γιατί να πας σε σύστημα υδροψυξης μόνο για τους δίσκους ;
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Έτσι είναι το κουτί μου!!Από μπροστά ρε παιδιά πώς θα το βάλω το ανεμιστηράκι δεν είναι δύσκολο??Για αυτό λέω να πάρω ένα από τα παραπάνω!!Πείτε μου και εσείς όμως!!:-D
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Όπως είπε και ο nic αυτό που δείχνεις είναι μόνο το block. Θέλεις ακόμα αντλία, ψυγείο , ρεζερβουάρ κ.α. Για να βάλεις το ανεμιστήρακι μπροστά, βγάζεις την πρόσοψη του κουτιου, τοποθετείς το ανεμιστηρακι εσωτερικά του κουτιου και το βιδώνεις άπω μπροστά που έχεις βγάλει την πρόσοψη.
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ψύξουμε το δίσκο εκτός του να βάλουμε ανεμιστηράκι??Ααα ναι ξέχασα να πω, πως ο σκληρός κυμαίνεται στους 35 βαθμούς(σύμφωνα με το everest αλλά θέλω να βάλω και άλλο σκληρό για αυτό τα λέω όλα αυτά!!) Είναι λίγο δύσκολο να βάλεις ανεμιστηράκι για αυτό και ρωτάω για άλλες λύσεις!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δύσκολο ; ελάχιστα. Άλλη λύση είναι να βάλεις ψήκτρα στον δίσκο αλλά μετά θα πρέπει να το βάλεις το bay που είναι τα drives. Δεν προτείνετε. Η καλύτερη λύση είναι ανεμιστήρας.
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 αν είναι αυτό το κουτί σου, όπως σου είπε και ο EXARXEIA_CITY, μπαίνει ανεμιστήρας μπροστά.. απότι βλέπω έχει διατρητό το μπροστά μέρος, οπότε μπαίνει άνετα... Δεν νομίζω να σε δυσκολέψει τίποτα...
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν μπορέσω να κάνω κάτι θα σας το πω!!Τότε πιο μου προτείνετε να πάρω?? Και κάτι άλλο η σύνδεση με τα καλώδια είναι εύκολη??Για πείτε μου πώς συνδέονται??
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Διάλεξε όποιον θέλεις ... Αρκεί να μη ξεφεύγει και πολύ σε db (δηλαδή στον θόρυβο), εκτός και εάν αντέχεις τον θόρυβο...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ποιο κουτί έχεις ; αν και μάλλον 12αρια θα παίρνει.
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μα εσείς με την εμπειρία σας πιο μου προτείνετε??Εγώ δεν ξέρω και πολλά αλλά σκέφτομαι να πάρω THERMALTAKE ή τον COOLERMASTER ή αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806595!!Ο τρίτος παίζει να μπαίνει εκεί??Ή όχι!!Πείτε μου και εσείς κάτι!!!Πιο είναι πιο καλά στον θόρυβο γιατί δεν κατάλαβα!!Πόσα db είναι κατάλληλα?? Off Topic Αυτά τα τρία τι είναι???http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650561 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650747 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805601 που μπαίνουν αυτά??
freestyoler93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 για να σου πουμε πιο ανεμιστηρα να βαλεις πρεπει να μας πεις πιο κουτι εχεις και αν ο ανεμιστιρασ που περνει μπροστα ειναι 80mm ή 120mm..
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 για να σου πουμε πιο ανεμιστηρα να βαλεις πρεπει να μας πεις πιο κουτι εχεις και αν ο ανεμιστιρασ που περνει μπροστα ειναι 80mm ή 120mm.. Το λέει στην αρχή... Antwni: και οι τρεις που διάλεξες είναι αρκετά καλοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.