Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρόφωνο σε λάπτοπ

sfakattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.μόλις αγόρασα ένα μικρόφωνο.Το συνδέω στην κατάλληλη υποδοχή, αλλά διαπιστώνω πως δεν δουλέυει,αλλά συνεχίζει να δουλεύει το ενσωματωμένο του λάπτοπ. Απενεργοποιώ του λάπτοπ αλλά αυτό πάλι δεν δουλεύει.Δεν υπάρχει δυστυχώς κάποια προφανής ρύθμιση.Το λάπτοπ που έχω είναι το 5930 της acer.Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα με διευκόλυνε πολύ.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το καινουργιο μικροφωνο το βλεπεις στις συσκευες ηχου; Μηπως ειναι mute; Σιγουρα το βαζεις στο σωστο βυσμα;

Δημοσ.

Το μικρόφωνο το έχω δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή και δουλεύει κανονικά.Ο κολλητός μου έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλα με HP λάπτοπ.Δοκίμασα το μικρόφωνο σε desktop και σε dvd-player και δουλεύει κανονικότατα.Επίσης έκανα και restart με το μικρόφωνο συνδεδεμένο.Αλλά τίποτα.Καμία λύση ρε παιδιά;

Δημοσ.

Πήγαινε στο Volume Control-Properties και τσέκαρε στις λίστες Playback-Record αν είναι το μικρόφωνο τικαρισμένο.Επίσης μήπως η κάρτα ήχου σου ορίζει το jack σου σαν κάτι άλλο και όχι σαν είσοδο μικροφώνου?

Πολλές νέοι codecs με οn board sound έχουν τα sound jacks ώς user defined.

Δημοσ.

Ή πηγαινε στον πινακα ελεγχου στα sound and audio devices στο audio εκει που λεει recording και επελεξε σαν default τον τυπο του μικροφώνου σου καθως και διορθωσε τα επιπεδα ηχου.

Δημοσ.

Το μικρόφωνο είναι τικαρισμένο,αλλά είναι το μικρόφωνο του laptop. Επίσης δε μου δίνει καμία επιλογή να το αλλάξω με το εξωτερικό μικρόφωνο.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απενεργοποιήσω το εσωτερικό του λάπτοπ. Η είσοδος είναι του μικροφώνου αφού έχει και το σχετικό σχηματάκι από πάνω.

Δημοσ.

Ωραια, οταν το απενεργοποιείς του λαπτοπ δεν σου εμφανιζει λίστα και με το νεο μικροφωνο; Αν οχι τοτε μαλλον δεν θα λειτουργησει. Αν θελεις σωνει και καλα αλλο μικροφωνο πλην του εσωτερικου αγορασε ενα logitech usb!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...