Προς το περιεχόμενο

Εσεις τι καρτα γραφικων χρησιμοποιείτε??

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χα χα ότι να 'ναι...

Επόμενο thread:

Εσείς τι υγρό πιάτων χρησιμοποιείτε;

Φέρι, γιατί κάτι φίλοι μου στη Βιλαρίμπα την πάθανε ;)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

9800gx2

7800gtx

5950ultra

8600gs

9700 mobility

Όλες είναι ακόμα σε λειτουργία σχεδόν καθημερινά σε διάφορα μέρη, σπίτι, μαγαζί κλπ..

Δημοσ.

main pc 8800gt κατεβαστήρι x1950pro agp και έχουν δοθεί σε 2 φίλους γιατί τρελαίνομαι να τις βλέπω σε αχρηστία μια fx 5200agp και μια msi 6600gt agp(μακράν η αγαπημένη μου)..next thread...τι είδους εσώρουχα φοράτε....(σωβρακοφανέλα,boxeraki,τίποτα...) διαλέγετε και παίρνετε

Δημοσ.

Θα εβλεπα καποια χρησιμοτηταστο ερωτημα αν εμφανιζοταν συνολικα οι απαντησεις σε ποσοστα

8800GT με zalman vf1000 εγω και δυσκολα θα την αλλαξω (ικανοποιητικη ισχυ και κυριως πολυ ΑΘΟΡΥΒΗ!)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μα - no offense - τι αξία έχει αυτό το thread :rolleyes:

ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο, άρα don't worry :P

Δημοσ.

Εγω εχω 2 χ 8800gts512 μια ati radeon x1600pro (agp) .Τα post αυτα δν εχουν σημασια παρα μονο να ανεβαζεις τον τοσο σημαντικο δεικτη τον post σου...

Δημοσ.

Παιδια το thread το δημιουργησα για να δω (και να δειτε) τι καρτες γραφικων χρησιμοποιει ο κοσμος σημερα....εγω προσωπικα χρησιμοποιω μια evga gtx 260

Δημοσ.

Sapphire Radeon HD4870 512MB GDDR5 και δεν νομίζω να υπάρχει άλλη καλύτερη για τα λεφτά που έχει! Γιατί αν υπήρχε θα την αγόραζα ;)

Δημοσ.

με σειρα που τις χρησιμοποιησα

nvidia 5200

nvidia 6200 (τσαμπα 70 ευρω εδωσα τοτε... οταν μια 6600 εκανε 130 ευρω και παλι δεν μπορουσες να πεξεις στο FULL 1280x1024...αλλα δεν ηξερα τπτ :D)

ati x800 gto AGP

nvidia geforce2 MX440 (doingggg πως επεσα ετσι χαχαχαχα...παντως μια χαρα πεζει στα Win7, απλα χωρις aero :P)

και σε λιγες μερες ή 4870 1gb ή 4850χ2...ιδιες τιμες, 250 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...