Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω το παρακάτω συστημα

CPU: INTEL QUAD CORE i7

MOTHERBOARD: ASUS P6T DELUXE X-58 Chipset

RAM: CORSAIR DOMINATOR (1600) 6GB

HD: WESTERN DIGITAL VELOCIRAPTOR 150GB 10000RPM SATA2

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:800WATT

και λειτουργικό:WINDOWS VISTA ULTIMATE 64bit

και θέλω μια κάρτα γραφικών που να μην υστερεί

αναλογικά με το υπόλοιπο σύστημα αλλά να είναι ανάλογη και καλύτερη αν χρειαστει..

Το οικονομικό δεν με πειραζει.. Ας κάνει και 200 και 500 ευρώ...:lol::-)

Δημοσ.

lol o G έχει το δίκιο του… βουρ για κάνα δίσκο ακόμα.

Συμπληρώνω, για παιχνίδια την θές την κάρτα ή για κάτι διαφορετικό?

Δημοσ.
lol o G έχει το δίκιο του… βουρ για κάνα δίσκο ακόμα.

Συμπληρώνω, για παιχνίδια την θές την κάρτα ή για κάτι διαφορετικό?

ενας δισκος θα σου χρειαστει ....αλλα αν δεν παιζεις πολυ gamew δεν ειναι αναγκη να δωσεις πολλα χρηματα απλα για να ειναι ολα high end στο συστημα σου...πες τι χρηση κανεις κ θα σου πουν τα παιδια ..(ξερουν καλυτερα ..)

Δημοσ.

Φιλε μου η καλυτερη προταση αυτη τη στιγμη για απροβληματιστη χρηση (εννοω χωρις να μπλεκεσαι με sli κτλ) ειναι η nvidia gtx285 1GB. Γυρω στα 400 ευρω.

Απο ati δεν γνωριζω γιατι δεν την προτιμω λογο παλαιοτερης προβληματικης εμπειριας.

Δημοσ.

Εχω παραγειλει εναν 500αρη ακομα εξωτερικο lol απλα ηταν περιττο να το γραψω πιστευω :P σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες παιδια!! και κατι αλλο ακομα.. Αξίζει να βάλω 2 καρτες γραφικων πανω?? Για παιχνιδια αλλα και εφαρμογες μαζι και η οθονη μου ειναι 22" full HD... δεν την εχω αγορασει ακομα...

Δημοσ.

Αν δεν απατωμαι οι fullHD ξεκινανε απο 24" οποτε ή λαθος στις ιντσες κανεις ή στην αναλυση.

Για τις 2 καρτες το αποφευγω επειδη δεν εχω ασχοληθει και το φοβαμαι απο αποψη προβληματων που μπορει να προκυψουν γι αυτο αφηνω να σου απαντησει καποιος πιο εμπειρος.

Και εφοσον λες οτι το κοστος δεν ειναι θεμα.

Δημοσ.

Για αυτη την καρτα λεω κ εγω..Να την αγορασω για crossfire... Τωρα δισκο προτιμισα εναν εξωτερικο για να μπορω να τον κουβαλαω και εξω αλλα σκεφτομαι γι αργοτερα και εναν εσωτερικο...Ισως παρω κανεναν παλι στις 10000 στροφες... Λεει να την βαλω διπλη πανω αυτη την καρτα η να παρω μονο μια????:rolleyes::rolleyes::-) Αξιζει δλδ το SLI η το CROSSFIRE η μας κοροιδευουν σε αυτο το θεμα...?

Δημοσ.
Για αυτη την καρτα λεω κ εγω..Να την αγορασω για crossfire... Τωρα δισκο προτιμισα εναν εξωτερικο για να μπορω να τον κουβαλαω και εξω αλλα σκεφτομαι γι αργοτερα και εναν εσωτερικο...Ισως παρω κανεναν παλι στις 10000 στροφες... Λεει να την βαλω διπλη πανω αυτη την καρτα η να παρω μονο μια????:rolleyes::rolleyes::-) Αξιζει δλδ το SLI η το CROSSFIRE η μας κοροιδευουν σε αυτο το θεμα...?

επιδη κ εγω ψαχνομουν στο 8εμα sli κ crossfire αποτι καταλαβα αξιζει σε μεγαλυτερη ο8ονη/αναλυση...τι ο8ονη εχεις?

-----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 03 : 05 : 09-----

8ες να εχεις 2χ 4870χ2??? εξηγεισε καλυτερα..

Δημοσ.

Ναι θέλω να έχω δυο 4870χ2 αλλα δεν το εχω ψαξει καλα το θεμα με sli και crossfire γι αυτο κ ρωταω εσας... η οθονη που θα παρω θα ειναι μια samsung 22" full HD.. Τωρα μόλις είδα και στο e-shop βγήκε καινουρια 4870 απο την gigabyte...

Οριστε το link.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516186

ειναι καλύτερη απο αυτη?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513351

Δημοσ.

Τελικά προτίμησα να μην πάρω ακόμα καρτα γραφικών αλλά οθόνη.. πιστευω θα μου χρησιμευσει πιο πολυ και εκτος απο αυτο ειναι και πιο φτηνη απο την καρτα γραφικων που θελω να παρω βρηκα μια LG 24" FULL HD..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...