papahlamidas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αναφέρομε σε αυτό τον τρόπο πληρωμής στο Internet http://www.paysafecard.com με τον οποίο αγοράζεις μια κάρτα χ ποσού και με αυτή και μόνο την κάρτα μπορείς να κάνεις αγορές από συγκεκριμένα e-shop καθώς να αγοράσεις και υπηρεσίες τύπου skype... Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Λέει ότι μπορείς να την βρεις παντού αλλά κάποιο πραγματικά κεντρικό σημείο δεν έχω βρει ακόμα. Όλο κάτι minimarket μου βγάζει. Το θεωρό αρκετά πρακτικό εάν δεν θες να κάθεσαι να μπλέκεις με τις prepaid τον τραπεζών και τις προμήθειες τους....
sndev Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αναφέρομε σε αυτό τον τρόπο πληρωμής στο Internet http://www.paysafecard.com με τον οποίο αγοράζεις μια κάρτα χ ποσού και με αυτή και μόνο την κάρτα μπορείς να κάνεις αγορές από συγκεκριμένα e-shop καθώς να αγοράσεις και υπηρεσίες τύπου skype... Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Λέει ότι μπορείς να την βρεις παντού αλλά κάποιο πραγματικά κεντρικό σημείο δεν έχω βρει ακόμα. Όλο κάτι minimarket μου βγάζει. Το θεωρό αρκετά πρακτικό εάν δεν θες να κάθεσαι να μπλέκεις με τις prepaid τον τραπεζών και τις προμήθειες τους.... την εχω χρησημοποιηση εγω και οντως εχει παντου. για την ακριβεια δεν ειναι ακριβως καρτα αλλα ενα χαρτακι σαν εκεινα που εχουν τα καρτοκινητα με ανανεωση χρονου ομιλιας γιαυτο και σου βγαζει Mini market . ειναι οντως πολυ πρακτικο ΑΛΛΑ ειναι και ανωνυμο. δλδ εστω οτι κανεις μια παραγγελια και δε σου ερχεται ποτε, αντε απεδειξε οτι πληρωσες.. δε το συζηταω καν για να παρεις πισω τα λευτα σου σε φαση paypal..
papahlamidas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς κανένα κεντρικό κατάστημα κάπου για Αθήνα? Χτες πήγα σε ένα μαγαζί Η/Υ και τους ρώτησα και με έστειλαν στην τράπεζα... Μα πόσο ασχετοσύνη υπάρχει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εμενα μου εβγαλε οτι εχει το περιπτερο της γειτονιας μου παντως... 1 στενο απο δω Καλη φαση φαινεται, αλλα για αγορες μικρης αξιας. Χρησιμοποιειται σαν paypal ή σαν πιστωτικη?
papahlamidas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Βασικά δίνεις τον κωδικό από το χαρτάκι μόνο και αυτό ήτανε. Σου δίνει την επιλογή paysafecard ξεχωριστά εάν υποστηρίζεται από κάποιο site. Αυτό που δεν ξέρω είναι υπάρχει τρόπος να ανεβάσεις τα λεφτά από το paysafecard στο paypal. Πάντως εγώ που πήγα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που έλεγε στο site ότι είναι εθνικής αντιστάσεως 72 στην Καισαριανή πήγα και εκεί τελικά ήτανε μια πολυκατοικία!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκουν συνεργάτες σε κεντρικά σημεία και όπως είδα έχει και αυτόματους πωλητές αλλά σε κάτι σημεία εντελώς άκυρα όπως το Sirio στην εθνική!!
SeKoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν αγοράζεις από τράπεζα χρεωστική κάρτες Gift Card? Πού βγαίνουν και Visa και συνδέονται με Paypal, και τις δίνεις και άφοβα? Βάζεις όσα λεφτά θες μέσα και την χρησιμοποιείς όποτε θες.... Δεν σε πιάνω... Τι προτερήματα έχει αυτή η κάρτα σε σχέση με μια χρεωστική Visa από Εurobank? Όχι πιστωτική... χρεωστική, μπορούν να σου πάρουν όσα έχεις μέσα δλδ. Άλλωστε δεν θα δώσεις τα στοιχεία σου για να σου στείλουν το προϊόν? Αμα αγοράσεις απο μαγαζί πχ Πλαίσιο δεν δίνεις full όνομα? ... Θές καλύτερη ασφάλεια απο το Paypal ??!! ή μήπως θα χρησιμοποιείς για να αγοράσεις τσίχλες από το περίπτερο της γωνίας? Ασε που το site δεν δείχνει τα βασικά - VeriSign κλπ...
shadowman1480 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 και γω την ίδια απορία έχω... γιατί λένε ότι τη κάρτα τη δίνουν κάτι άκυρα σημεία κ σε 2 απ αυτά που πήγα, δεν την είχαν καν ακουστα. γιατί δε τη δίνουν σε κάνα πιο κεντρικό σημείο???????????
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν αγοράζεις από τράπεζα χρεωστική κάρτες Gift Card? Πού βγαίνουν και Visa και συνδέονται με Paypal, και τις δίνεις και άφοβα? Βάζεις όσα λεφτά θες μέσα και την χρησιμοποιείς όποτε θες.... Δεν σε πιάνω... Τι προτερήματα έχει αυτή η κάρτα σε σχέση με μια χρεωστική Visa από Εurobank? Όχι πιστωτική... χρεωστική, μπορούν να σου πάρουν όσα έχεις μέσα δλδ. Άλλωστε δεν θα δώσεις τα στοιχεία σου για να σου στείλουν το προϊόν? Αμα αγοράσεις απο μαγαζί πχ Πλαίσιο δεν δίνεις full όνομα? ... Θές καλύτερη ασφάλεια απο το Paypal ??!! ή μήπως θα χρησιμοποιείς για να αγοράσεις τσίχλες από το περίπτερο της γωνίας? Ασε που το site δεν δείχνει τα βασικά - VeriSign κλπ... +1 ναι ρε παιδιά έλεος, πού πάτε και τις ξεθάβετε αυτές τις π*π*ριές, πάρτε μια προπληρωμένη που έχει και ολόκληρη Visa από πίσω τις, όχι "αν" και "μήπως"
shadowman1480 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 +1 ναι ρε παιδιά έλεος, πού πάτε και τις ξεθάβετε αυτές τις π*π*ριές, πάρτε μια προπληρωμένη που έχει και ολόκληρη Visa από πίσω τις, όχι "αν" και "μήπως" ναι τις ξέρουμε ρε φίλε! αλλά εγώ όπως κ ο φίλος παραπάνω αλλο ρωτάμε... σε παρακαλω απάντησε στο θέμα αν ξερεις, αλλίως άσε τις εξυπνάδες, πούλα τες αλλού
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 σε παρακαλω απάντησε στο θέμα αν ξερεις, αλλίως άσε τις εξυπνάδες, πούλα τες αλλού Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τσατίζεσαι....σου απάντησα αλλα δεν το κατάλαβες. Το θες λιανό? Αν ρωτά ςπου να τη βρεις, όχι δεν ξέρω, αλλά ο σκοπός είνα ινα μην την πάρεις καθόλου. Το λες και μόνος σου, δεν τη βρίσκεις πουθενά και φαίνεται ότι δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Όσο για τις προμήθειες που λεει ο φίλος παραπάνω, είναι το αστρονομικό ποσό του 1 ευρώ σε κάθε "γέμισμα" της κάρτας με λεφτά, ανεξαρτήτως ποσού, χωρίς άλλη χρέωση με τις αγορές σου. That's it. Αν επιμένεις με την paysafe, πάσο, πρόσεχε μόνο μη σε χρεώσει πολύ παραπάνω από αυτά που φοβάσαι στις άλλες.
shadowman1480 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τσατίζεσαι....σου απάντησα αλλα δεν το κατάλαβες. Το θες λιανό? Αν ρωτά ςπου να τη βρεις, όχι δεν ξέρω, αλλά ο σκοπός είνα ινα μην την πάρεις καθόλου. Το λες και μόνος σου, δεν τη βρίσκεις πουθενά και φαίνεται ότι δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Όσο για τις προμήθειες που λεει ο φίλος παραπάνω, είναι το αστρονομικό ποσό του 1 ευρώ σε κάθε "γέμισμα" της κάρτας με λεφτά, ανεξαρτήτως ποσού, χωρίς άλλη χρέωση με τις αγορές σου. That's it.Αν επιμένεις με την paysafe, πάσο, πρόσεχε μόνο μη σε χρεώσει πολύ παραπάνω από αυτά που φοβάσαι στις άλλες. οκ φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.